hanna roth

live, love, laugh

Gristävling i Värmland

Publicerad 2009-08-30 17:43:19 i tävlingar å sånt,

Hellu.
Kan ju berätta lite kortfattat om tävlingen igår, finns väl egentligen inte så mycket mer att säga än att min häst inte ville gå framåt. Hon var låst. och det var pågrund av dessa djur, gah!

Vi gick upp 05.00, jag var inte jätte trött för hade somnat typ strax efter tio kvällen innan. Vi åkte bakom Linnea och Lena på väg dit, så vi skulle vara säkra på att vi hittade dit såklart! Vi var framme i Karlstad (Lilleruds gymnasiet) runt 08.00 och gick direkt banan och allt det dära. Sjukt rörigt på plats eftersom det var lillerudsdagarna (typ som kvinnersta dagarna fast mycket större). Getter, får, grisar, kor, tält, ponnyridning, agility, utställningar, godis, glass, spöregn, hur mycket folk som helst, korv. Ja men allt det där ni vet.

Det var bra träning för majsan, haha. Men det värsta var såklart grisarna... Ett moment i bruksridning är "lydnadshinder", det kan vara allt ifrån en fågelskrämma till en ko, eller en prickig matta, som det var på SM. Igår hade dom valt att ta 6 GRISAR!!! som lydnadshinder, och tror du maja säger tummen upp för det eller?

Nejnejnejnej, det gick inte. Visstvisst, det låter väl kul att grisarna sabbade tävlingen, men fy vad sur jag blev.. Gick inte att komma runt banan, hon var döförskräckt. Fick tillochmed springa genom vattengraven för att få fram henne. Kom väl sist igen antar jag..

tog kort på dom stora skitarna
fast dom är ganska charmiga tycker jag, haha




Bättre lycka nästa gång kanske.. var faktiskt första gången hon träffade på en gris så, och dom luktar ju inte överdrivet gott.. Hon är ju trots allt en tjej. hehe. satsar på Bruks DM i kvinnersta 13 sep ist.

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela