hanna roth

live, love, laugh

Update

Publicerad 2010-10-29 21:21:30 i vardags,

Blev inge godisferre hos Martin då jag missade tre bussar ut till Speeden så jag kom hem typ... Nu! Men dom får säkert kul utan mig. Imorgon blire ju ändå lite 18års firande för världens bästa Ella&Malin så träffar hela gänget då (:

Jag är så himla borta. Hade glömt framkalla mormors kort som jag lovade för nån vecka sen. Så det gör jag nu. En sak till som jag helt hade glömt bort, var att betala några vunna ristrumport från tradera. Så hoppas på att inte få nån himla Påminnelseavgift nu eftersom jag verkligen betalade i sista sekunden... Det vore så, typiskt. På tal om typiskt så tittade jag på Nalle Puh imorse till frukosten.
NOSTALGI!



In school

Publicerad 2010-10-29 10:06:33 i vardags,



Världens mysigaste tröja alltsååååå!
Två lektioner idag, sen blire Speeden och sen hem till Martan på godispartajjj. Jajamen, 18 år är vad jag är.

Hopptävling igen

Publicerad 2010-10-24 11:14:55 i tävlingar å sånt,

Igår var det dags för ytterligare en liten hopptävling. Är man redan igång så är det svårt att sluta... Men Speeden börjar tycka det är rätt kul! Iallafall när vi får rosetter. och det fick vi 2 stycken igår för felfria rundor och jag är supernöjd! Kom tillochmed 2:a i ena klassen.



Foto: Emelie Jansson

ESM08

Publicerad 2010-10-20 14:51:56 i blandy,



Sista skolfotot ever. Känns lite knäppt, men så är det ju faktiskt.
PUSS!

Tisdagen den 19/10

Publicerad 2010-10-19 20:56:22 i vardags,

Bloggen blir återigen det som får knuffas till sidan. Finns varken ork, tid eller lust. Är liksom igång med 3 bloggar nu - den här, min projektarbetesblogg & helenihanni . Så det blir rätt mycket om jag ska försöka blogga på alla tre dagligen.

Det är sjukt mycket plugg nu. Men det är väl bara att kötta antar jag, sista året. Studenten i vår. Helt sjukt vad tiden går fort. Snart är det vi som står där på flaket och skriker! Jahapp, hur fan ska studentmössan se ut då?

Jag är proppmätt på kladdkaka och förut åt jag McFlurry Magnum. Snacka om att tider förändras. För typ exakt ett år sen var jag sketapetig men hur mycket jag tränade och vad jag stoppade i mig, sjukt egentligen vilken skillnad det är nu. Jaja, den tiden kommer väl tillbaka igen nångång.



HÖST2010

Dags för beställning snart!

Publicerad 2010-10-15 20:14:55 i horsie,

Hejhopp. Hoppas ni har en fin fredagkväll! För det har jag. Lugn och skön och gör..... inte ett skit! Fast borde som sagt plugga. Skjuter upp det till imorgon istället.

Tänkte beställa från Börjes snart. Hör av dig om du är sugen på att sambeställa! (: Måste köpa hoppspö, boots (Speeden har trampat sig...) och annat välbehövligt. Jag vill köpa en voltigegjord! Men känner att 595 :- på det rakt upp och ner får vänta...

Gruvarbetarna uppe med hjälp av Fenix

Publicerad 2010-10-14 07:29:53 i blandy,

Nu är de 33 gruvarbetarna räddare! De hade varit fast nere i gruvan i över 2 månader, men nu äntligen kom dom upp - Tack vare röret Fenix. En man i timman hissades upp, så efter ca 1½ dygn var det klart. Snacka party i Chile nu..

Förstå känslan. Dom lär ju trott att allt var över för dom... Blev lite tårögd när man fick se återföreningen med deras fruar och barn..

Chilean miners rescuer

Johnny Depp överraskar

Publicerad 2010-10-12 20:27:06 i blandy,

Alltså, hur underbar är inte denna man. Johnny Depp alltså!
Alldeles på skämt, så skickade en 9årig flicka ett brev till honom där hon skrev:
"Vi är ett gäng unga pirater och vi har problem med att göra myteri mot våra lärare! Vi skulle älska om du kunde komma och hjälpa oss!"

Han tog det på fullt allvar och kom efter en stund inklampandes (som Jack Sparrow) med fyra andra Piratessnubbar in i deras skola.
Hur sjukt bäst är inte det! Han måste vara världens underbaraste alltså. Tror jag också ska skicka ett brev till honom....
Klicka Här för att läsa mer!



På tal om Pirates of the Carabien, så spelas nästa film in nu i London (:

Vad ska man prioritera?

Publicerad 2010-10-12 19:24:59 i vardags,

Jag är helt fast! Istället för att sätta igång och plugga med något, så sitter jag bara och gör ingenting och funderar på vad jag ska börja med. Jag har ingen aning om vad jag borde prioritera i skolan.
Bara den här veckan har jag:

o Prov på 1700-talet
o Inlämning av Engelskauppgift
o Flera spanskaläxor
o Projektarbete
o Sångläxa
o 2 Gitarrläxor

För det första så vet jag inte ens om jag ska fortsätta med spanskan, och för det andra så har jag fortfarande inte bestämt Projektarbete (vilket jag skulle gjort i fredags....)
Velar mellan dessa:

o Undersöka hur Djur reagerar på Musik
o Lära mig tekniken för att sjunga Klassiskt

GAH. Om någon bara kunde bestämma åt mig eller säga åt mig vad jag ska göra så skulle jag göra det. Att det ska vara så svårt att bestämma sig.

Tävlingshelg

Publicerad 2010-10-10 17:03:35 i tävlingar å sånt,

Nu är jag lagom trött efter en superhelg full av tävlingar, eller ja, två iallafall och det räcker lagom. Det kan jag leva på tills om två veckor då det är nästa tävling (:

Igår åkte vi iväg på kallblodsdressyr i Askersund och kom på 3 plats av 8 stycken. Med tanke på att det är hans allra första dressyrtävling och att han aldrig sett ett vitt staket och domarbord förut, så är jag så sjukt nöjd och stolt över min älskling! Poängen var kanske lite snål, men den räckte ju långt och det är bara att träna och träna tills nästa dressyrtävling.

Idag blev det istället mot Kil, Karlstad (lite långt men vad gör man inte för en Kallblodshoppning) Det blev ett nedslag men det var helt mitt fel för att vi kom fel in på den innan. Gäller att träna och och träna till nästa tävling igen, sen efter denna tävlingssäsong blir det en lugn höst/vinter med körning och mys i skogen skulle jag tro!

Bild från Kallblodsdressyren:

Foto: Veronica Larsson

Bild från Kallblodshoppningen:


Blev tyvärr inga bilder över hinder.... Men en film som kanske kommer upp snart. Pusshej!

Pink söker homosexuellt par

Publicerad 2010-10-06 17:22:41 i kulturis,

Pink söker ett homosexuellt par mellan 18-30 år som vill gifta sig i hennes nya musikvideo. Så passa på nu att ta chansen!

I det här läget är det ju lite synd att man inte är lesbisk.. Kanske värt att fejka bara för att få träffa henne och vara med i hennes musikvideo, vore ju döcoolt. Det tråkiga då är ju bara att man måste gifta sig och sen skilja sig, kanske blir lite omständigt. Jaja, nästa gång kanske.



hur som helst, snyggare än henne är nog svårt att vara!

Tjäna pengar genom att recensera

Publicerad 2010-10-04 22:36:36 i blandy,

Jag har hittat bästa sidan! Eller snarare, blev tipsad av en kompis. Recensera på: http://www.ciao.se, så tjänar du pengar genom att andra folk bedömmer hur bra din recension är. Så bli medlem och bli vän med mig ''hannifer'' så hjälper vi varandra att tjäna pengar :)

Första "tävlingen" avklarad

Publicerad 2010-10-03 14:16:20 i tävlingar å sånt,

Hej!
Allt har gått bra idag. Gick upp 05.50 och drog sen till stallet och började fixa. Rullade efter en stund sedan mot Lockenkil för Pay 'n jump. Anna hoppade först en 60 runda, sen jag. Lagom höjd att börja på...

Jag säger bara en sak: Jag är jättenöjd! Min kanske inte är någon hopphäst, men han försöker verkligen och jag är superstolt över honom, mitt hjärta ♥





Anna & Speeden på bild!
Blev inga bilder på mig, så om någon är sugen på att följa med nästa helg och fota så uppskattas det (:

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela