hanna roth

live, love, laugh

Tomorrow is the day

Publicerad 2010-02-28 22:39:00 i speeden <3,

Okej....... Nu är det alltså dags snart. Imorgon blir jag fodervärd på riktigt. Åt världens bästa kille! Kommer bli tre underbara månader.. Konstigt bara att jag inte hunnit bli nervös, men antar att det kommer. Har haft lite mycket att tänka på och planera så har inte haft tid att bli nervös. Kanske är därför..

Såhär ser dagen ut imorgon:
Anna kommer och hämtar upp mig 08.00
Hämta transport i Fjugesta
Hämta hö hos Virre
Lasta av höet i Latorp
Vidare mot Ökna där Speeden nu står
Packa in alla grejer och häst i transport
Till Latorp och lasta av
När vi känner oss klara med allt ska transporten tillbaka


Jag vill bara säga: TACK!
Tack så himla mycket till alla som är så underbara och ställer upp för mig. Anna, som kör transporten med både Speeden och allt hö. Nilla, som orkar med stressiga mig och lånar ut transporten. Mattias, som kör transporten en bit så det blir närmare för oss, hur dåligt vädret än kommer att vara. Virre, som säljer hö till mig (hur mycket som helst dessutom) och som gör allt för att hjälpa mig. Janne, som lovar att hjälpa mig i stallet och gör mig lugn. Anchi, världens bästa vän som själv har hur mycket som helst att tänka på men som ändå orkar med mitt tjat. och sist men inte minst: Världens bästa Mamma, utan dig hade det här aldrig skett. Du är bäst!

Tack till alla som finns. Ni är bra! och sluta gnäll på vädret, vi kan inte göra något åt det så varför klaga ;)

Kontrakt och kördags

Publicerad 2010-02-28 13:32:39 i vardags,

Snart blir det att åka iväg till Latorp för att skriva kontrakt med Stallägaren. Spännande! Sen blir det vokensrep med vokens. Hahahaha logiskt. Körrep med vokens då. och lite pinsamt är det, men jag vet inte om vi har speciellt Altrep idag så det kan vara så att vi börjar 16.30 och inte 17.30, och då blir det liiiite tajt för mig. Vi får la se.

Ha en dunderfin dag!
och jag vet att det ser kladdigt ut på bloggen med alla erbjudanden och hemsidor och tips... men jag vet att det lönar sig i slutändan ;)

romantiken impressionismen nationalromantiken och allt det där

Publicerad 2010-02-28 01:10:37 i vardags,

Ja för jag vill bara tala om hur duktig jag är. Klockan är 01.09, och jag har suttit i snart 4 raka timmar och pluggat MusikHistoria! Är det inte helt fantastiskt gjort såhär en fredagkväll/natt? När jag är klar ska jag belöna mig med en apelsin! Men nu måste jag fortsätta. Peter Tjajkovskij here I come!

Våren kan vara på g nu alltså, eller vad tror ni gnällbältingar?

Publicerad 2010-02-27 23:00:52 i vardags,

Idag och igår vädret har varit.... slaskigt och blaskigt. Jag hade faktiskt hellre haft minusgrader och torr snö. Eller ja, inte jätteblöt snö. Det är det jag menar. Svårt att gå, cykla, rida och lite så. Men man ska inte klaga. Jag längtar inte så mycket till sommaren.. men till våren! Åh vad mysigt att sitta i parken med bara tshirt och leggings och mysa hela dagen tills det blir mörkt senare på kvällen och lite kyligare. Då tar man bara på sig en tunn jacka. ÅH vad härligt! I början av April satt jag och några vänner och hade det hur mys som helst i Centralparken. Fatta att det var ett år sen om en månad. Alltså äre dags för all snö att torka in i våran moder jord och ge henne lite vatten. Om jorden ens har ett kön, hah, man vet aldrig.

Kom hem från Anchi för en timma sen, där blev det firande av henne för att hon fyllde igår min fina bästiz <3 Nu sitter jag och pluggar.... haha kul man kan ha en lördagkväll liksom. Men jag kände verkligen inte för att göra någe ute ikväll/inatt. Trött och hemmasugen. Måste ladda inför veckan som kommer.......! Jag längtar. Imorgon är det imorgon. Alltså så är det i övermorgon. Yiipieyey! :D
Nu har jag föressten en annan telefon, får låna en fungerande av Anchis mamma, tack! Nu har jag täckning iallafall. Den andra är lite självmordsbenägen tror jag allt. Det får den vara. Usch och fy. Sony Ericsson mobiler är som dom är.

Fortsatt musikhistorie plugg nu, kul? Not. puss ha en bra helg!



vet du ens hur värdefull du är för mig? <3
angelica rodenfelt (L) hanna roth

grattis bästis

Publicerad 2010-02-27 00:23:59 i blandy,

GRATTIS PÅ 17 ÅRSDAGEN IDAG VÄRLDENS BÄSTA VÄN <333333 (eller egentligen igår, eftersom att klockan är över tolvslaget, men jaja)

jag älskar dig min fina vän! (den högra på bilden)



vill ni vara söta å gratta henne gå in på hennes blogg!

Planer för morgondagen

Publicerad 2010-02-27 00:21:02 i speeden <3,

Imorgon blir en rätt lugn och härlig dag.

Ska dra ut till stallet på morgonkvisten.. eller, förmiddagen kanske det kallas när klockan är 10. Jag funderar på att rida runt på gärdet, det är ju sjukt bra träning. Då får han arbeta rejält med tanke på all snö som ligger där. Om den ligger kvar förstås, kanske är översvämning imorgon. Det har varit plusgrader och töigt hela dagen så man vet aldrig. Mig gör det inget. Jag gillar vårat väder. Efter stallet blir det hem till Anchi världens bästa vän och fira henne.

Måndag börjar närma sig... jag har inte hunnit bli nervös än, men det kommer väl. Om jag får tid för det. Är sjukt mycket att tänka på nu. Eller egentligen inte. Det jag tänker på är typ: Kommer det gå bra, kommer han trivas i Latorp, kommer jag verkligen hinna med? Osv.. Men vad kan gå fel egentligen? Eller ja, allt. Men jag håller tummarna att det går super, och eftersom jag är en positiv girl så tror jag att det blir bra.

Bildbombning på min älskade medryttarhäst Speeden som blir min foderhäst på måndag:







alla bilder från ett och samma tillfälle i vintras. <3
Bara så ni vet, så kommer nog den här bloggen bli lite mer hästinriktad nu när jag får speeden, men låt det inte skrämma er ;)

Gotland i sommar

Publicerad 2010-02-26 14:21:35 i vardags,

Nu har vi bokat en vecka i ett hus på Gotland i sommar. Åhh det är så fint! Det heter Rute och ligger några mil från Visby. Egen gård, hästar på gården (som man får låna såklart), lånecyklar, hav och massa annat underbart.




Det ska bli supermys. Vi åker v. 26, så i början av sommarlovet blir det.

Jag har aldrig varit på Gotland så ska bli spännande. Har ni varit där?

friskis & svettis

Publicerad 2010-02-26 00:09:18 i healthy,

Alltså Åh vad jag är glad att Sophia värvade mig till Friskis, och jag är så glad att jag fick med mig min bästa vän också dit. Plus att det är så sjukt många andra man känner som tränar där.

Friskis är verkligen för alla! Finns så himla många olika pass att välja mellan, annars gym/spinning.

Den här veckan har min träning sett ut såhär:
Måndag - Medel
Tisdag - Medel
Onsdag - Bas
Torsdag - Yoga

Imorgon blir det bas igen, och till helgen kanske kroppen får ta och vila lite. Jag tränar för att det är kul och att jag verkligen vill dit, inte för att jag måste...
Så ni som inte provat på att träna där, gör det! i totaly love it!

örebro får nytt bussnät

Publicerad 2010-02-25 22:28:12 i blandy,

1 April kommer det nya bussnätet börja gälla i Örebro. 14 helt nya busslinjer med namn från 1-8 eller 21-26. Det är för att de ska kunna plocka upp fler resenärer.



Tycker det ser ut lite som Stockholms tunnelbanor.. haha!

Men tror det här blir super! Kul med lite ändring och sådär, vad tycker ni andra?

Halva sportlovet left

Publicerad 2010-02-25 10:51:42 i vardags,

Vad tiden går fort, men ändå sjukt långsamt. Så ruggigt skönt med sportlov en vecka, skulle inte tacka nej till en ledig vecka..

Jag öppnade nyss ett kuvert.. där i låg mina skraplotter. Wiho, jag vann 10 kr! Fast jag vet inte om jag ska hämta ut pengar eller en ny lott. Ovärt om jag inte vinner på den nya lotten liksom, men tänk om jag gör det och istället väljer en guldtia. Hah, jag förstår varför folk blir beroende av det här.

Nu sitter jag och tävlar om böcker och massa grejer på tidningen Må Bra's hemsida. och sen ska jag försöka få ihop en någelunda okej novell till Friskis & Svettis novelltävling. Priset till vinnaren är 5000 :-, så det är alltid värt att försöka.

En till bra grej är Gratisbio sidan. Där kan man få massa gratis stuff. Det är inte ens svårt att tjäna ihop poäng, så registrera dig HÄR!

Om en stund blir det stan. Köpa jeans, smågrejer, framkalla kort, ja sånt där som behövs göras ibland. Ha en bra dag!

Latorps Gård

Publicerad 2010-02-24 19:32:01 i speeden <3,

Hallådär. Är lite usel på att blogga men så kan det vara. Har en hel del att fixa med nu innan Måndag då jag flyttar Speeden och tar han på helfoder. Det känns super, och är lagom nervös.. Anna kom hit förut så skrev vi fodervärdsavtal, på tre månader. 1 Juni ska han hem igen, för då får jag lov och kommer åka till Taffsnäs och jobba! Efter det drog mami och jag till Virre och hämtade en kista, och därifrån vidare till självaste Latorp.



Träffade världens bästa Janne, wihi! Vad man saknat honom! Träffade också en tjej som äger fjordingen i samma stall som Speeden ska stå. Började lasta in lite grejer i sadelkammaren.. gud vad konstigt det känns! Känns liksom overkligt. Jag har ju bara varit medryttare tidigare och så, så nu blir det värsta skillnaden. Men det ska bli bra dethär :)

Hästarna står i lösdrift, med fri tillgång till hö, HAH, det kan bli spännande. Jag lär få trimma han rejält och träna mycket om han ska behålla sin någelunda snygga kropp. Han älskar mat kan man säga. Det är typ allt han tänker på.. hahaha sötis speeden.

Åh vad jag längtar till måndag. Håll tummarna för mig och Speeden att allt kommer gå bra i vår. Jag tror det kommer gå ganska fort och att 1 Juni kommer vara framme snart, vad sorgligt att han ska tillbaka lagom till sommaren.. :( Men vi ska njuta av den tid vi får på Latorp, för där stormtrivs jag. Hoppas han också kommer göra det.. Ja klart han kommer, det finns ju mat där ;)

Speeden på foder

Publicerad 2010-02-22 22:04:13 i speeden <3,

Nu är det på riktigt!
På måndag flyttar jag Speeden till Latorp där han ska stå i 3 månader. (Fram till 1 Juni)
Jag ska bli fodervärd på världens bästa häst alltså, åh vad underbart. Fast lite läskigt också...

det här ska bli så bra! <3


finaste du!

Maskeradfest bilder

Publicerad 2010-02-22 15:14:29 i vardags,

I lördags var det ju somsagt Maskeradparty, för min älsklingsbloggheleni har fyllt 18!!!!! <3
här kommer lite bilder!















SNYGGA MÄNNISKOR!
kvällen var super. maskerad borde man ha oftare!

SJ krångel, vem är förvånad?

Publicerad 2010-02-22 14:58:14 i blandy,

Jag orkar inte ens vara arg, irriterad eller besviken. Vem är ens förvånad på att inga SJ tåg går?
Jag kan ju nästan bara glömma Norrlands resan i veckan. Fyfan alltså.

"Den långvariga kylan och stora mängder snö i hela landet medför att det besvärliga läget i tågtrafiken kvarstår med infrastrukturproblem och en ansträngd situation för SJs tåg.
Till och med 27 mars kommer ett antal X 2000, InterCity och Regionaltåg att ställas in på grund av fordonsbrist"

De kanske borde satsa på att bygga lite tåg som klarar snö och 15 minus, jag har inget alls emot vädret. Det är såhär det ska vara på vintern. Det är SJ det är fel på. Har hört att inga tunnelbanor eller trafik ovan jord inte heller går i Stockholm, fatta krånglet.

Några mer än jag som känner samma sak?

Jag kom i den!

Publicerad 2010-02-19 20:17:37 i healthy,

Provade nyss balklänningen från 9an. Var säker på att den skulle vara för liten, men icke sa nicke! Den satt perfekt. Den var ju lite för liten när jag köpte den för ganska exakt 2 år sedan snart.. då fick folk hjälpa mig att få ihop dragkedjan. Men nu fixade jag det helt själv, hur lätt som helst.

FAN VAD NAJS! Jag blir så glad när jag kan se framsteg liksom. Jag ska aldrig börja äta skitmat igen eller sluta träna. Jag ska alltid vara snäll mot min kropp och min mage. hihihihihi. Imorgon blir det maskerad i Vivalla (hehe Helen bor ju där så..) Jag avslöjar inte än vad jag ska vara, men kan säga att jag och martino ska vara något tillsammans. Kommer nog bli apbra. TAGGAD!

hejdå!



bild från stallet, mys snö!

Nu gäller det att njuta

Publicerad 2010-02-19 13:16:02 i vardags,



Yihoooo! Är det jag som är glad eller. Äntligen! Kändes faktiskt som att vi hade jullov nyss, och snart är det ju påsklov. Tiden går fort kan man säga. Nu ska jag ta vara på lovet så himla mycket, njuta sönder, för att sedan komma tillbaka dundertaggad till skoooolan.

Nu har jag 10 dagar ledigt. Åh vad skönt. Fast jag har inte lämnat skolan än, sitter i datasalen och degar. Sen blir det upp på stan en sväng, jag är taggad på friskis men vi får se..

En helt vanlig torsdag......eller

Publicerad 2010-02-18 21:23:14 i vardags,

Nejmen idag blev det stockholmsresa med världens bästa estettvåor. åhh vad jag tycker om er!!!!!!!
och jag är ruttet trött så tänker sova närsomhelst.

buss, opera, balett, röd kyckling + strips (blä), magont, flumm, buss.
typ så var dagen.

Räkna med videoklipp och bilder från idag. i framtiden nångång sådär.

Pluggpluggplugg

Publicerad 2010-02-16 18:44:07 i vardags,

Kul att jag prioriterar de minst viktiga sakerna före de mest viktiga som ska lämnas in tidigare. Aja, roligast först. Tråkigast sist, det låter bra tycker jag.

Suttit och skrivit på en idrottsuppsats nu. Ska bara skrivas in på datorn sen är den så gott som klar.
Jag har sjukt mycket plugg nu alltså och allt på ungefär 2-3 veckor. Varav en vecka arbetsmiljö/säkerhets vecka (inga vanliga lektioner) och den andra veckan sportlov då man egentligen inte vill plugga men i mitt fall måste. 

  • Arbetsmiljö & Säkerhet rapport
  • Arbetsmiljö & Säkerhet prov
  • Idrottsuppsats - skriva rent på dator
  • Kulturhistoria hemtenta
  • Naturkunskap labrapport
  • Matte prov
  • Renässansen prov
  • Naturkunskapsprov


Men det går nog!
Dagen idag har varit great. Föredrag om bränder och säkerhet, sjukt intressant! Nu ska jag bara kolla runt lite till sen har jag suttit min halvtimma, då blir det mer plugg i guess. Imorgon: Lämna Alice i skolan, till pappas jobb och kolla arbetsmiljön där, stallet, afro (om jag hinner) och sen skriva Rapport! Rush, men kul blir det. Lovar att inte stressa. Pusshej!

Valentine's Day

Publicerad 2010-02-15 16:21:16 i kulturis,

Nu glömde jag ju... Igår var det ju alla hjärtans dag, som firades med kören såklart med en konsert, men efter den drog jag och Anchi iväg på dejt: Bio ofc. Vi såg Valentine's day!



Rätt ovärt och förutsägbar film utan någon speciellt kul handling. Alla kände alla och många såg likadana ut så jag blev lagom förvirrad. Men ruggigt bra skådisar, var mest därför jag gick på den. Filmen hade säkert varit bättre om det inte hade varit för hon brevid som satt och snora hela tiden. Fyfan alltså. Är man sjuk går man inte på bio.

Nu hamnar det här inlägget bland filmtips även fast det inte är något tips.

Helgbloggpaus

Publicerad 2010-02-15 15:12:28 i vardags,

Jag säger bara: Fy vad skönt det har varit med datapaus den här helgen. Jag har helt enkelt inte haft någon tid alls över till dator, inte mycket till min kära lilla telefon heller. Den har bara hängt med. (för övrigt så fungerar den knappt längre, så var inte rädda om jag inte svarar på sms, jag vill men det går bara inte just för tillfället).
Nu kan man säga att jag ligger liiiiiiite efter överallt. Fejjan, mejlen, blogg, och inte minst bloglovin. 210 nya uppdaterade bloginlägg. Jomen tjena, dom kommer jag ju säkert orka läsa.

Men ja, därav bloggtorkan, jag som brukar vara så aktiv.

Nu ska jag samanfatta helgen lite tänkte jag. För skojs skull sådär liksom.
Fredag:
Efter skolan drog jag med Anchi, Martin och Ella och handlade på willys till spelningen. Blev rätt mycket jao för det var ju till 5 band plus arrangörer. Sedan vart det ut till världens ände - ervalla. Mysigt häng hos Matilda med mina willysvänner. Pannkakor, får&lamm, sanning eller konka. Det var det kvällen, och den var minst sagt toppenbra! Tack mina fina vänner <3 (kommer bilder snart på bonden Hanna)

Lördag: Här vankas det vokensdag! 10.00-16.00 ständigt rep med två stycken från kören "Amanda" från Gbg. Efter det drog jag direkt till folkan för att jobba på BTN spelningen "jeans party" som jag snackat om you know. Det blev grymt! fast var lite konstig stämning tycker jag allt med emosar som låg på scenen när band spelade, emosar med gratis strul osv. Men vi sa till emosarna så då gav dom sig lite. tack gode gud.
MyOh spelade. Kul att se dom igen jajamen.

Men det absolut bästa med kvällen var att se Yashin från Scotland. Sångaren i mitt hjärta. Nu kommer jag låta som en liten fjortis som älskar tokiohotel (förlåt anchi) men han var så hiiiiimla snygg! och vi snackade endel, fast han tyckte väl jag var dum i huvudet som knappt kunde engelska. Var ju lite lagom svårt att hänga med i deras dialekt.. jag fick iallafall en kram.

 yashin på bild.

Söndag: Vokens 10.00 - 19.30. Började med rep på morgon och förmiddag sen blev det konsert. Fantastisk konsert enligt mig. Var underbart! kommer bilder såsmåningom skulle jag kunna tänka mig. Om jag orkar.

Nu börjar jag tröttna på att skriva på samma inlägg som ändå bara mamma lär läsa, fnizz. Jag ska fortsätta dagen med lite plugg, mat, träning, chill och ev. rida på karslund istället för en tjej. Vi får se var det slutar. TJINGTJONG!

Segarn

Publicerad 2010-02-11 18:05:13 i vardags,

Oj vad efter jag är i tid nu. Om 30 minuter ska jag träffa Unni och Elin på friskis. Vi ska på afro. Men här sitter jag liksom, och latar, vid datorn såklart. Något fel är det i min hjärna, jag som brukar vara så uppstyrd. Jaja, sånhär får man vara igår. Samma sak igår i stallet. Vi satt på hästarna en kvart innan bussen gick typ, men ändå trodde vi att vi skulle hinna med den. Vilket vi inte gjorde såklart så en snäll Börje kom och hämtade oss istället.

Dagen har varit bra! och nej, nu kan jag inte skriva mer kom jag på. Tiden rinner iväg.
HA DET BÄST!
och glöm förgudsskull inte cykellysena!! det gör inte jag iallafall......

Förhandsvisning

Publicerad 2010-02-10 19:42:57 i kulturis,

Ibland älskar jag SF lite för mycket. Bara iår har jag gått på säkert fler än fem förhandsvisningar av biofilmer. Det är så värt det, för det kostar så mycket som 0 :-. Annars får man ju betala en hundring och det känns faktiskt lite ovärt om jag får säga vad jag tycker. Då kan man nästan lika gärna se hemma, eller ja visst, ibland kan man väl unna sig lite biotid men inte ofta. Därför är ett tips till er som vill spara lite pengar men fortfarande gå på bio, att Skaffa ett SF klubbkort om du inte redan har det. Sedan håller man koll på när förhandsvisningsbiljetterna släpps. Sen äre bara att köra på!

Ikväll blir det "Farsan" av Josef Fares. Den lär vara guldvärd. Ska bli najz. Fast den går rätt sent och jag hinner inte plugga.. men jag får plugga inatt.



Josef Fares är ju för snygg alltså... MUMZ

Tid/plats för gärning

Publicerad 2010-02-09 23:32:24 i vardags,

Ahmen SÅÅÅÅ bra det känns. 750 :- fattigare.

Skulle cykla upp på stan, från mig (några hundra meter typ) så jag är dum nog att strunta i lysena till cykeln. Jag ska ju bara en sån kort bit liksom. Klart som fan man ska stöta på värsta ligan av poliser då. Hej på dom. Där rök nästan hela studiebidraget. Känns toppen! Jag försökte att få polisen att inte ge mig någon böter, men hon gick inte riktigt med på det.

Det fula var att jag hade lysen liggandes i väskan. Helskottakorvbajs!

Men lite kul är det. Jag cyklar ALDRIG mer utan lysen. Så ni vet. Inte värt 750 :-...

Bänkpressarn

Publicerad 2010-02-07 21:37:03 i healthy,



Åh så kul det är! Hahhahahaha jag och anchi köttade bänkpress på gymmet idag. Lika seriösa som alltid. Jag tog 2 x 50 kg men tror att jag kan lägga på lite till ;)

Monki

Publicerad 2010-02-07 21:24:06 i vardags,

ÅH YES. Läste nyss på Elins blogg att Monki (en supernajs affär som typ bara finns i Göteborg och Stockholm) ska öppna i Örebro i Mars. Hur bäst är inte det! Där är det mer än värt att handla kläder. Äntligen lite stil till Örebro. H&M och Gina funkar inte längre alltså.

Men det ska jag inte pladdra mer om. Var på Gustavsvik förut, gick raskt i 60 min och lekte lite med hopprep och bänkpress. Köttarn, sedan blev det vokens och nu bör jag PLUGGA. Naturkunskap B i mitt hjärta.

MELODIFESTIVALEN -10

Publicerad 2010-02-06 22:17:27 i kulturis,

Kunde inte bli mer än rätt!
Ola Svensson och Salem al Fakir direkt till Globen. Talangfulla killar detdär, och snygga också. mumzzzz.



Vad tycker ni?

Superdupertripp

Publicerad 2010-02-06 21:43:58 i fjordisar,

Hallådär!
Nu är jag hemma efter 31 supernajziga timmar tillsammans med Ella, fjordhästar, andra roliga hästmänniskor och en knäpp tågresa. (Men vi kom fram tillslut, bara 2 timmar senare än vad vi skulle)
Just nu har jag ingen ork att skriva om precis allt, men det kommer! Lutar åt några veckor nu i sommar på Taffsnäs Gård som Hjälpledare. Det vore sketakul.

Här var iaf hästarna jag red.

Gullfrost (f.2005)


Simon (f.2004)


Supergoa hästar båda två! Vi hade också lektioner för varandra för att träna på att leda en grupp. Givande med mycket kritik och tips efteråt av kursledarna. Men nu ska jag packa upp!

Imorgon äre dags!

Publicerad 2010-02-04 21:35:15 i fjordisar,

Ska bli sjukt kul att åka iväg två dagar till Taffsnäs. Guld att Ella också kunde hänga med.

Idag handlade mormor och jag matsäck. Blev ju en heldel alltså, ser ut som att jag ska vara borta i flera veckor. Men måste ju ha med precis all mat själv. Smör, mjölk, knäckebröd, mat, havregryn osv. och allt i Laktosfritt. Det är iallafall sjukt stort urval på Laktos/gluten grejer. Det visste jag inte!

Håll tummarna för att allt går bra för mig i helgen. Jag vill verkligen jobba där i sommar!

Speeden på foder..?

Publicerad 2010-02-04 21:31:56 i speeden <3,

Har fått frågan om att ta Speed på helfoder ett tag nu framöver. Vilket vore hur himla kul som helst! Men det skulle innebära 110 % av min tid till det. Varje dag ut och rida, och även en hög konstad. Men hur kul vore det inte liksom. Helt sjukt kul! Isf har jag han nog fram till sommaren, eftersom jag ändå kommer ut och jobba säkert i en annan stad i sommar. Och så flyttar jag han nog till Latorp istället...

Åh vad underbart. Men måste tänka vidare. Är ju i princip som att ha egen häst.


vackra du! jag är så glad att jag fann dig!

Ledarkursdags

Publicerad 2010-02-03 14:54:00 i fjordisar,

SHIT vad kul alltså. Jag är DÖtaggad. Ella lyckades också få chansen att gå på ledarkurs i Taffsnäs, så på fredag drar vi till gulingarna (fjordingarna) på Taffsnäs Gård i Gnesta och går på ledarkurs!

Ska bli hur kul som helst, vi ska rida lektion, ha lektioner för varandra, gå igenom rutiner för just taffsnäs osv. Stört kul! Vet inte hur många det är som ska dit, men chansar på några stycken. Tror det blir tåget runt halv 2 på fredag dit. Missar idrotten i skolan.. oj vad synd.. ;)



Hoppas verkligen att jag får det som jobb i sommar också! Fjordingar, bad och solsken (och lön)..
Kan det bli bättre? :)

Mjölk förbud

Publicerad 2010-02-01 21:24:25 i healthy,

Mjölk. Måste vara bland det godaste som finns.

Men nej, ingen mer mjölk för mig. För jag är allergisk. Kan man ha mer tur eller? Kommer nog dricka det ändå ibland. Blir ju rätt uppblåst och gasig i magen.. Men det får jag stå ut med ibland. Mjölk är som för mig, Läsk eller godis för andra sockerberoende. Så ni fattar. BAJSKOTTE!



Men jag är rätt glad ändå. Det finns ju alltid havremjölk.. eh..

De här inlägget hamnar på träning och hälsa, låter kanske konstigt. Men det har ju med min hälsa att göra.

Oh Happy Day

Publicerad 2010-02-01 21:07:41 i vardags,

Jag säger bara... Supertoppenbajsbradag alltså!

Alice kom in på Karljohan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag höll nästan på att börja gråta. Hon kommer få sex hur jävla underbara år som helst. Den tiden på Karljohan är oförglömlig alltså. Så stört bra skola!
Pappa jobbade sin första dag idag, efter att ha varit arbetslös sen i maj typ. Så himla bäst.

och till en till mycketmycketbra sak. I helgen blir det taffsnäs. Visst att det kostar 300 spänn. Men vi kommer få rida lektion och ha lektioner för varandra, mat ingår, och massa annat kul. Fyfan vad roligt! Hoppas jag får jobb där i sommar också då!

Lovely daY. Efter skolan gick jag och Edvin på stan en stund, han fyllde idag så jag var lite söt och gav han en dvdfilm i present. Efter det blev det Medel på Friskis, grymt pass med mej och bästa vän ;) Taggar onsdag med dubbelpass! Afro + aerobics. LOVELY again! Allt är lovely. PUSS!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela