hanna roth

live, love, laugh

English test

Publicerad 2009-08-31 22:07:57 i vardags,

Alltstå måste ba berätta.
hade typ engelska test i skolan idag, skrev på ALLA frågor, helt sjukt! jag är bäst

=) det lönar sig att plugga tydligen.

Nu orkar jag inte skriva mer.



den fränaste konstgrejen utav alla på open art här i örebro.

Veckoplaner

Publicerad 2009-08-30 20:02:21 i vardags,

Typ till mig själv =)
Jag har mobilkalendern och den vanliga kalendern men dom blir lätt röriga.

Måndag - Framkalla bilder så jag kan göra lite album, vill inte riskera att bilderna från datorn, min dator är ju cp, ska försöka hinna plugga också.
Tisdag  - Plugga, rida eller gymma.
Onsdag - Rida med Linnea =)
Torsdag - Typ inget planerat, soft
Fredag - Rida med Ella =) sen sover hon över.
Lördag - nOO maraton med Ella och Martin, vårat lag heter MEH (du listar nog ut varför)
Vi har 24 timmar på oss att göra en film! 
Söndag - Typ sova... och Plugga.

Gristävling i Värmland

Publicerad 2009-08-30 17:43:19 i tävlingar å sånt,

Hellu.
Kan ju berätta lite kortfattat om tävlingen igår, finns väl egentligen inte så mycket mer att säga än att min häst inte ville gå framåt. Hon var låst. och det var pågrund av dessa djur, gah!

Vi gick upp 05.00, jag var inte jätte trött för hade somnat typ strax efter tio kvällen innan. Vi åkte bakom Linnea och Lena på väg dit, så vi skulle vara säkra på att vi hittade dit såklart! Vi var framme i Karlstad (Lilleruds gymnasiet) runt 08.00 och gick direkt banan och allt det dära. Sjukt rörigt på plats eftersom det var lillerudsdagarna (typ som kvinnersta dagarna fast mycket större). Getter, får, grisar, kor, tält, ponnyridning, agility, utställningar, godis, glass, spöregn, hur mycket folk som helst, korv. Ja men allt det där ni vet.

Det var bra träning för majsan, haha. Men det värsta var såklart grisarna... Ett moment i bruksridning är "lydnadshinder", det kan vara allt ifrån en fågelskrämma till en ko, eller en prickig matta, som det var på SM. Igår hade dom valt att ta 6 GRISAR!!! som lydnadshinder, och tror du maja säger tummen upp för det eller?

Nejnejnejnej, det gick inte. Visstvisst, det låter väl kul att grisarna sabbade tävlingen, men fy vad sur jag blev.. Gick inte att komma runt banan, hon var döförskräckt. Fick tillochmed springa genom vattengraven för att få fram henne. Kom väl sist igen antar jag..

tog kort på dom stora skitarna
fast dom är ganska charmiga tycker jag, haha




Bättre lycka nästa gång kanske.. var faktiskt första gången hon träffade på en gris så, och dom luktar ju inte överdrivet gott.. Hon är ju trots allt en tjej. hehe. satsar på Bruks DM i kvinnersta 13 sep ist.

puss

nOO maraton

Publicerad 2009-08-27 21:13:46 i vardags,

Det glömde jag heeeelt att berätta....
Jag och Ella fick oss ett ryck och anmälde oss till detta:



Mer än det vet vi inte... kan bli spännande...

någon som har en filmkamera att låna ut? =)

Startlistor

Publicerad 2009-08-27 21:07:10 i fjordisar,

Toodiilooo
På lördag, iövermorgon alltså, ska jag tävla igen. Det var ett tag sen kan man säga, Fjord-SM. och det var typ 23-26 Juli. så nu var det dags igen! Bruksridning den här gången, senast jag tävlade det kom vi sist av 10 ekipage.... Denna gång är det 26 och jag vägrar att komma sist...

Tävlingen är i Karlstad så vi ska åka strax innan 06.00 på lördag morgonen. Imorgon ska jag träna så vi sätter det sista på bruksbanan, och packa och sånt som tillhör liksom.
När vi kommer hem på lördag eftermiddagen/kvällen så fixar vi tacomat och gör redo för mys och möte med stalltjejerna. Blir nog bra =) Nu är jag trött och borde sova.

bjussar på bruxbilder på mig och maja på sm.







Terese som tagit bilderna =)

Tufft schema

Publicerad 2009-08-27 20:57:19 i vardags,

Hallåj.
Mycket i skolan nu och den har knappt dragit igång, fy då. Men jag är ändå inte så skoltrött, är faktiskt rätt kul.
Läser just nju en bok som heter "The No. 1 Ladies' Detective Agency", helt sjukt långt namn, men endå, en engelsk bok, helt okej! Ska också börja läsa en bok i svenskan, "Ingen mänska en ö". Verkar sjukt bra.
Blir mycket läsning den här terminen, ska läsa två böcker till i engelskan också. Yey.

     



Föressten så har jag sökt till både Peppet och Vokalensemblen på Risbergska, kan ju alltid hoppat på någe iallafall. Håll tummarna åt mig (a)

Peppet

Publicerad 2009-08-25 21:47:20 i vardags,

Nöff nöff.
jag är inte så värst bloggsugen, skriver mest för....... nae jag vet inte ens.
Hoppas det är brao med er därute i världen.

Idag har jag hunnit med:

  • Massa lektioner
  •  Skrivit klart min "ansökan" till peppet på skolan =)
  •  Varit med världens bästa Ella
  • Ridit och flummat i stallet
  •  Städat, rensat & plockat lite

Det var typ min dag.
nu ska jag väl typ plocka lite till, sen läsa en dötrist engelska bok, som jag inte ens börjat med......
PUSS!

checka sommarbilden föressten
Ella och Jag i vättern =)

Orange(t) träns

Publicerad 2009-08-23 20:38:27 i horsie,

föressten, ofta det inte vore coolt med ett sånt här träns:


Juste en grej jag glömt nämna tror jag, jag ska sjunga nationalsången på Fjord-SM 2011. hehe i Örebro ofc. Då får ni komma och titta typ. Fast det är ett tag kvar då. Men endå, ungefär 23 månader ganska så exakt. Som tur är så hinner jag träna, för jag kan knappt den låten. Även fast jag borde kunna.

hehe, det är mitt slutord.
På lördag ska jag tävla föressten, bra koll. Bruksridning, håll tummarna, eller följ med och håll "team tallemaja" plakat.

Hack i kinden

Publicerad 2009-08-23 20:35:51 i vardags,

Just nu känner jag bara, typ, sitta i soffan några veckor. Eller sova. Eller nej, typ rida, vara i stallet och inte göra något alls. Men ändå inte. Vill vara med mina vänner. Skitsamma, jag är trött. För trött, så jag inte känner mig så trött som jag egentligen är. Har inte ätit någon mat idag, för var så hungrig så jag inte kände att jag var hungrig längre, ni vet. Så jag gjorde en sallad, av typ paprika gurka salladsblad och ägg. Mmhmhm gott var det, men inte ett dugg matigt. Så är lite tom i kroppen utan energi.

Var i Varberga förut. Usch vad jag inte vill bli mamma, eller alltså. Hade med mig syrran som hittade kompisar överallt och sprang runt överallt och lekte med dom. Gick inte en sekund utan att jag fick oroa mig över var hon var. Även fast jag visste vart hon var, och med vem, och hon är verkligen ingen som rymmer iväg, som jag gjorde någon gång när jag var liten, hehe. Jag förstår er mammor. Kunde inte ens se på Emd utan att oroa mig, haha, stackars mitt barn kommer få vara med mig vart jag än går :o
 
Men Emd var lika grymma som förra gången! Eller ja, bättre skulle jag tro alltså. Var där med bra folk också. Ella, Matilda, Julius och Martin, och hittade fler folk där. Var skönt att slippa jobba idag alltså. Jag har ont i kinden, därav min underbara rubrik. Åh borde starta i bloggrubrik-SM, eller hur! Martin och jag lekte som småbarn, sen hände det en olycka nummer 1. Jag flyger typ iväg aslångt och landar på backen, sen en nummer 2 olycka, han råkar typ nocka mig så jag fick blodsmak och hack i munnen, det var gott. Not. Hehe det rimmade. Men jag tycker om Martin ändå, puss!

Nu ska jag fortsätta nörda. Funderar på att lägga ner bloggen, som vanligt, känns ovärt.
det får bli som det blir, hare bra! pössen nössen tössen mössen!

Plus och minus

Publicerad 2009-08-22 16:41:08 i fjordisar,

Tjo. Att rida Tuva gick faktiskt väldigt bra, hon var lite stressig och flummig och ja, pigg. Men hon är ju sån. Annars var hon stundtals jättemjuk och trevlig. Linnea och oden kom förbi också, fast stacvkarn Linnea hade feber.. Krya på dig vännen!

Sen kom mamma och hon skulle skritta en sväng på Rova, men stackarn var tvärhalt när vi tog in henne, usch och fy =( Hoppas hon blir bättre snart, kan ju vara en hovböld, då tar det ett tag.. Jaja, sånt är livet.

Nu ska jag snart iväg för att jobba på Deed till 01.30 inatt, hehe. KOM DIT ALLA MÄNNISKOR!
eller följ med imorgon, jag alice ella och anchi drar till varberga och ser EMD, hehe.. Geek i know.

   

sista bilden är i galopp, hehe det syns ;)
men klicka på bilderna så blir dom större.
pussåhej!

Linköping

Publicerad 2009-08-22 10:07:55 i vardags,

Sesådär, då var första skolveckan avklarad då. Gått bra. Haft typ en riktigt lektion, resten flummat och typ, ja bara mjukstartat liksom.

Igår drog jag iväg med Frostisarna till Linköping, blev Brunneby-Cloetta-Hööks, sen tog det stopp. Nillas bil gick sönder. och då var jag och Sara ensamma i ett köpcentrum. Så det blev att turistfråga sig fram tills vi kom på en buss mot bilen som stod där Joel bor. Det var spännande, hehe.

Nu blir det till stallet (mitt stall) inte här, för att rida både Tuva och Rova, kanske Majsan, hehe. Full rulle. Sen ikväll ska jag jobba på deed, ska bli kul! Var superlänge sen.

bradag.se

Publicerad 2009-08-19 20:28:13 i vardags,

Tjo
Det har varit en härlig dag. Var sjukt jävla jobbigt att klättra upp och ner och traska över stock och sten men det var samtidigt svinkul! Efter det drog jag med Helen på stan en sväng, vi shoppade lite discofjortisflumm kläder tills imorgon, vi ska ha disco med ettorna. Hihi, hej jag heter hanna och är tolv år. Typ. Men nej fy vad kul det ska bli. Jag och Helen taggar sönder med urusel fjortisdunk.

Nu på eftermiddagen har jag och Ella ridit, red Tuva medans hon red Rova, och sen hämtade jag Maja från sommarhagen. Puss på det.

mhmhmhmhmmh, den här söta grejen fanns på myrorna för 60 kr. vilket fynd!


Skärmarboda

Publicerad 2009-08-19 08:10:00 i vardags,



Nu ska jag och min klass och och vandra upp och ner och i grottor. hehe härligt.
undra hur många gånger jag kommer snubbla liksom.

men det blir mysigt!
pussssssssssssssssss

Deed spelning 26/9

Publicerad 2009-08-18 21:25:45 i vardags,

Hejsan där.
Har haft en rätt så bra dag, mycket skratt. Härligt att träffa vännerna igen i skolan och sådär.

Efter skolan drog jag med vännerna till Deed. Där planerade jag och Jessi en spelning där så nu är det klart.



Spelning: Hanna Roth & Jessica Johansson

Deedscenen presenterar denna kväll Jessica och Hanna. De bjuder på både egna låtar och efterlängtade covers. Svängigt och risk för igenkänningsfaktor alltså! Så inte missa!


Välkommen!

kl 20.00
den 26 Septembercafé deed (vid polishuset/hålet i väggen)

Klart du kommer ;)

Frosten

Publicerad 2009-08-17 22:25:56 i vardags,

Hallådääääär!
Jag har varit som en zombiiiiiie hela dagen, typ, tills jag kom till Frosten, där äre alltid lika roligt. Men aja, först var jag i skolan och tog skåp. Bajskorvarna hade reserverat de bästa skåpet åt estetettorna så jag får ett himla Bskåp i en bajskorridor, men det fungerar väl det med. Sedan träffade jag världens bästa mormor och köpte lite grejer och framkallade kort på korthuset (ofc). Gick hem till henne och börje och åt god mat och mammafrutti. (Min nya älskling).

Sen rulla vi till Majsan, älskade häst som kommer och lägger huvudet på min axel. Åh vad jag saknat henne <3

Efter en typ timma kom mammsen och vi åkte till Frosten.
Började med att färga Saras hår, blev skitbra faktiskt! Kanske borde satsa på att bli frisör =) När Sara skulle rida Tay flög hon av, hahahahaha. Det var roligt. Jag filmade så kommer snart upp på youtube. Det slutade med att jag red Tay, han är en extremt liten brun ponny för er som inte vet. Det var kul!




Nu ska jag sova för imorgon är det skola.
Jag ska gå upp typ halv åtta, lockande.

På onsdag ska vi tydligen vandra i grottor med klassen, spännande.
Godnatt.






jag saknar dig fortfarande,
men inte lika mycket längre.

Ett stort beslut

Publicerad 2009-08-16 23:48:23 i fjordisar,

Hej hallå där
Klassträffen eller vad man ska kalla där var rätt så ovärd tycker jag allt, grupperingar, folk satt och rökte och var osociala, de flesta drog fort, osv, Så jag hälsade på alla. satt där någon timma, drog sen till Anchi igen. Så himla underbart att få träffa människan igen, har verkligen varit tomt att skratta utan henne under 2 hela veckor!

Iallafall så har jag tagit ett ganska stort beslut nu, och det vet typ inga om än. Men jag kommer iallafall att sluta i fjordingstallet, som vi kallar det, nu till hösten/vintern. Jag har haft 3 fruktansvärt bra, roliga, lärorika, knasiga och busiga år med alla galna fjordingar och allt roligt folk.



Jag började 2007, i januari. Helt ensam. Men stötte på Vikky, en gammal karlslund tjej såklart. Vi kände inte varandra men vi hade ju koll på varandra ändå. Vi var ju knappast kompisar. Det dröjde inte längre, vi blev stentajta. Vi hade världens bästa sommar 2007 med hästarna! Bättre kunde det fan inte bli. Jag tävlade och sådär, men det var inte på så stort allvar liksom. Det var jätte kul alltihopa. Det var Bonnie, Vikky, Maja och Jag. Såsmåningom så slutade hon i stallet, tråkigt nog.

Jag tog ett break förra vintern för att jag fick för mig att jag var tjock och skulle träna mer och rida större hästar istället, men kom sedan tillbaka när jag insåg hur mycket jag saknade att vara utan hästar helt. Började rida igen, men typ bara flummriding. Anchi började. Vi hade lika kul vi. Var toppenkul att ha värvat sin bästa vän till sitt stall liksom, men det fattar ju vem som helst. Anchi ut på tjockishästen Rova och jag på min älskade Majsan.



Maja blev tyvärr halt förra sommaren, då började jag leta egen häst, men det blev aldrig något. Så jag började rida Rova istället, men det funkade inte allt bra. Då var jag otaggad igen. Jag började rida på Karslund igen för att ha något vettigt att rida. Sen kom Maja igång igen förra hösten någon gång efter några månaders vila och sjukdom. Jag red några gånger i veckan hela vintern och våren. Nu på sommaren har allt varit stenseriöst och det har varit träningar, tävlingar hit och dit. Jag tror det känns som mer än vad det har varit, men det tog kol på mig. Men jag ska inte ljuga, det var kul också, och riktigt lärorikt faktiskt.

Jag behöver inte ens tänka efter för att komma ihåg och minnas allt jag gjort tillsammans med de andra. Det har varit massa med flummiga och roliga uteritter och lektioner, tävlingar, utställningar, tacokvällar, bara allmänt mys i stallet och även utanför. Jag trivs riktigt riktigt bra. Jag älskar er.



Nu tror ni såklart jag är dum i huvudet som tänker sluta. Jag som trivs så bra och har så kul. Men jag har funderat länge nog. Jag måste gå vidare nu. Jag vill hemskt gärna ha egen häst, och jag är inte mer än redo för det. Men det är inte målet just nu eller vad man ska säga, jag blir kvar till oktober-november. Tills dess ska jag träna bruksridning, och tävla. Även KM för ÖLFF och ÖFK. Det får duga. Världens bästa Ella ska börja rida Rova också så det blir nog en heldel roliga ridturer med henne och Anchi, och de andra förstås också! Men sen drar jag mig undan.
 
Vi får se vad som händer då. En paus över vintern kanske? Nae, det tror jag nog inte.Kanske några månader på karslund igen och satsa på skolan? Nae det tror jag inte heller.. Hur som helst så måste jag ha något att rida lite ibland, men jag är inne på lite större hästar nu. Så vet du någon stor brun eller annan färg som behöver någon riddare (ryttare) några gånger i veckan så hör av dig! Allra helst ett kallblod. Allra allra helst en nordsvensk eller en jättehög Fjording (typ gigantisk men ingen klump)

Jag vet ingenting mer just nu än det, och jag är glad över att jag kom fram till något ens. Det var ju inget som jag kom på över en natt direkt. Men nu är det så det är. Kontakten med alla fjordhästmänniskor släpper jag aldrig. Så det är inte direkt "hejdå vi ses aldrig mer...". Så blir det aldrig! Mig slipper ni inte på ett tag ;)

Jag älskar dig Tallemaja 3212


Kommentera gärna om ni vill, tyck vad ni vill och sådär, men så här är läget. Hade lite lust att skriva av mig. Jag är sketatrött nu, borde kanske sova, skola imorgon - ta skåp. Pusshej jag finns på mobilen, orkar inte datanörda mer nu alltså.. Frosten och Majsan imorgon också, kommer väl hem imorgon kväll.

oj fan vilket långt inlägg föresten, jaja kul om någon läser, haha!

Grillkväll typ

Publicerad 2009-08-16 17:34:25 i vardags,

Nu ska jag snart iväg och träffa klassen i stadsparken, yey!
har saknat allehopa megamyycket =)



naw söt tjej
var ju bara tvungen att visa upp linnet jag fick av emma i födelsedagspresent, och shortsen jag köpte i rättvik!

Borta bra men hemma bäst!

Publicerad 2009-08-16 16:13:16 i vardags,

Kom hem för några timmar sen från Rättvik. Mega skönt att vara hemma igen faktiskt. Har haft en toppenvecka. Var riktigt skönt att komma bort, men det är ju alltid bäst hemma =)

är inte på något "lägga upp bilder" humör, men den här får duga.

jag <3 gokart

Siljan runt, osv

Publicerad 2009-08-15 11:31:11 i vardags,

Hei. Hänger på bibblan igen, men får typ bara sitta här några minuter till för det är 30 minuters gräns, det suger.

Igår åkte vi Siljan runt, det var mys. Sista stoppet vi gjorde var i Leksand där vi stannade på sommarlandet, var dökul! Jag blev typ 7 år yngre, och lekte som en tok. Åkte gokart också fyra gånger, fyfan.

Imorgon rullar vi hemåt. Skönt att komma hem, men har varit jätteskönt här också, skönt att få komma bort lite mitt i alltihopa. På tisdag börjar skolan, wow. puss

Världens bästa vän <3

Publicerad 2009-08-15 11:27:54 i vardags,

Älskade älskade allra allra bästa vän!
Jag klarar inte av att vara ifrån dig mer. 12 jävla dagar har gått sen vi sågs sist.

jag saknar dig som en tok. angelica rodenfelt, alltid du&jag <3
du är fan det bästa jag har!

Rättvik

Publicerad 2009-08-11 16:12:50 i vardags,

Nu är vi här. Eller ja, vi kom igår förmiddag.
Mysigt.

Jag och syster åkte rodel nyss.



inte vi på bilden, men ja den var ju söt ändå.
för er som inte visste vad det var =)



Jag saknar det.

Semesterpaus

Publicerad 2009-08-10 01:44:36 i vardags,

Hejdå nu drar jag på semester.
tar kanske med mig mobilen, funderar faktiskt på att lämna den hemma.

Tack mina underbara vänner att ni finns och ställer upp.

Idag har jag mest bara varit med min älskade mor och lite med resten av familjen. Sen drog jag till Ika och pratade av mig (och badade). Efter det så åkte jag hem där Jessi satt och väntade på mig. Sen innan hon drog kom världens bästa Unni som jag saknat mega mycket. Någon stund efter det dök Ella och Anja upp också. Åh älskade vänner. Ni andra är också bäst. Vad skulle jag göra utan er alltså.

Förövrigt så har jag börjat med P-piller, nu som singel, hehe. Mot det härliga mensverken ofc. Så man får hoppas att man tar död på den, eller någe. Nu ska nog jag och Unni sova.

Ha en bra vecka innan skolan..


I´m still chocked.
Vet inte riktigt vad jag ska göra. Jaja.
:'(

It´s over

Publicerad 2009-08-09 13:26:05 i vardags,

Senaste händelserna:
Hanna Roth gick från att "ha ett förhållande" till "singel".

det var det det.










Fan.



Nej nu skiter jag i det här.



Imorgon åker jag iväg.
ses i skolan.
jag finns på telefonen.




bästa vän, kom hem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jag behöver dig




er andra också.

Hästhöst planer

Publicerad 2009-08-04 22:22:40 i fjordisar,

Hallojsan.
Idag har jag hunnit med det här:
- kommit hem från Jimmy (sov där)
- gymmat (eller mest sprungit och lekt där borta)
- ridit (flumred med anchi)
- tittat på vänner som hoppat pay&jump i dylta

De var så duktiga så, fast Terese & Becka flög av :o sånt händer..



Vi har börja finurla på hur hösten kommer se ut i stallet och sådär. Vilka som rider vilka hästar och hur ofta man vill rida och sådär. Jag har ju varit inne på att flytta Majsan till Latorp. Men det skiter jag i. Jag vill jättegärna vara i Latorp och sådär, men inte med henne, inte med en foderhäst, isåfall med en egen.. någongång i framtiden kanske. Jag kommer vara kvar iallafall till oktober/november och rida majsan 3-4 gånger i veckan. Terese kompis Jenny kommer ta henne resten. Känns jätte skönt faktiskt, för när skolan börjar vet jag hur stressad jag kommer att bli. När det börjar bli mörkt när man slutar skolan strax innan fyra på dagarna. Så det blir nog bra. Anchi är kvar ett tag till också, vilket glädjer mig. och en sak som glädjer mig ännu mer är att Ella kanske ska börja rida Rova tre dagar i veckan. Allt blir så bra så bra!

Sen får vi se vad som händer efter det. Jag orkar inte med mer tävlingar och träningar iallafall. Mer på skoj isåfall. Det blev nog lite för mycket det här året, men nu är det avklarat, och vi var ju faktiskt med i Fjord-SM! Det var fan så skoj alltså!

Så nu är planen att hon ska vila snart i två veckor, sedan sättas igång lugnt och försiktigt. 29 aug är det bruksridning i Karlstad, och 13 september i Kvinnersta här i örebro, då är det DM (Distrikts mästerskap) som vi ska passa på att vara med i, för skojs skull såklart. Någongång i Oktober är det KM för ÖLFF och i november så är det KM för ÖFK. Sedan kommer en lång och kall och mörk vinter, och vi får se då hur det blir. Kan bli så att jag pausar och satsar på skolan, eller letar upp något nytt ställe, eller kanske tom en egen häst? eller så fortsätter jag. Jag vet inte mer just nu.



Vore inte helt fel att ha tid för att rida den här sötisen Julle någon mer gång ibland sådär..

puss
pappa gjorde nyss en glass åt mig, vad snäll han är =)

Restriction of Liberty

Publicerad 2009-08-04 21:55:09 i kulturis,

och vilka är inte dom här snyggingarna då!?... om inte mina käraste ROL! (Restriction of liberty)
Bandet består nu mena utav unni martin anton julius och edvin.

Jag tycker du ska kolla in dom på myspace.com/restrictionoflibertyswe, om du inte redan gjort det förstås =)
annars kan du leta upp dom på facebook tycker jag allt.



Detta är ett band som verkligen utvecklats sedan start, och blir bättre och bättre för varje gång.
pusspåer!

(Restriction spelar nu på lördag på den stora och populära festivalen Frizon, be there!)

Lady Gaga at Grönan

Publicerad 2009-08-04 10:33:39 i kulturis,

Hallelåja
Fyfan vad länge sen det var jag skrev nu alltså. Känns som det var flera veckor sedan. Jimmy tyckte jag var knäpp som kom på igår att jag inte bloggat på 2 hela dagar. Hehe. Menvadå, förut skrev jag typ 2 inlägg om dagen.

Gaga i Söndags var helt sjukt bra! Hela 23 tusen i publiken. Publikrekord på Grönans konserter sedan typ 85 eller någe för då var Bob Marley där, och då kan jag tänka mig att det var stor publik. Men det var ju typ på stenåldern.

Men nog om det, Gaga var döball live. Hon levde upp till mina förväntningar. Hon körde bla Paparazzi, Eh eh, Pokerface (både vanliga och akustiska) och Just Dance. Plus några till. Förband var en usel fjortisdunkare plus ett band från USA eller something. Men dom var helt okej. Eller, okej, skitbra faktiskt. Hyper crush.
Kolla in: http://www.youtube.com/watch?v=usOO41Wh4hM  eller du mamma behöver inte kolla, hihi.

Jag och Anchi stod med Milia och Mio typ aslångt fram på vänstra sidan, så värt!
Gaga är så sjukt snygg så jag dör. Håret! och inte nog med det, hon har ingen fejkad och mixad röst som typ brittan, utan hon sjunger riktigt jävla bra!

Min nya favoritlåt, helt klart: http://www.youtube.com/watch?v=dChLeNbyNeY

Ångrar inte en sekund där. Det var skitkul. Insane in my heart. Jag ska köpa hem den. och busschauffören på 47an vill jag ha hit till Örebro för det vore inte så fel att ha lika trevliga och sköna busschaffisar här. PUSS PÅ STOCKHOLM!

Jagalskarrubriker.se

Publicerad 2009-08-01 20:41:43 i vardags,



Jag - Home
Kulturhuset, Drömsommarjobbet




Stockholm imorgon! Lady Gaga, ska bli så sjukt roligt alltså. PUSS.
Bussen går 08.00, pigga tjejer (y) Men billigast är billigast.

Början av fotoboken...

Publicerad 2009-08-01 19:30:55 i vardags,

Det är så himla svårt att få ihop en snygg fotobok.. Men vafan.. Jag kämpar väl på...

=)



så här ser fram och baksidan ut just nu, vad tycker ni?

Premiering

Publicerad 2009-08-01 19:29:35 i fjordisar,

Idag var det premiering i Kvinnersta. Gick så bra så. Plutthästarna =) Gick runt med Rova och Rotis medans Virre visade andra hästar. Sedan så var jag inne vid domaren och gick med Rova medans Virre visade Rotis. Alla vad så duktiga så. Ragna fick dock bara 37 poäng, medans Yuri och Rotis fick 39 p. Men så kan det gå.

   
(klicka på bilderna så blir de större)



När vi kom tillbaka till stallet så red jag först Maja en sväng. Galoppa ganska mycket. Avslutade med en riktig rejsgalopp! Så kul. Sen red jag Tuva istället för Terese, var så himla kul att rida henne igen. Typ andra gången igen. Puss!

The Hangover/Baksmällan

Publicerad 2009-08-01 11:06:04 i vardags,

(och nej jag härmar inte anchi hahahahah, inte alls 8)



Men seriöst, riktigt sjukt bra film. var faktiskt länge sen jag såg en sån här bra film alltså =)
Gick med Anchi och Jimmy. puss på´t! Skulle fan kunna tänka mig att se den snart igen, se den om du inte redan gjort det. gör du det inte så missar du någe.

Kvinnersta nu, puss

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela