hanna roth

live, love, laugh

Lady Gaga på söndag! =)

Publicerad 2009-07-30 19:38:00 i kulturis,



Lady Gaga till Stockholm på söndag, jag och Anchi fick ett ryck och ska dit!
Yey =)
Så grymt, ska sjunga såre ryyyyyyker.

Vi åker till Sthlm på söndag klockan 08.00 och kommer hem 01.30 måndagmorgon.
kiss at it. ahha (puss på det)

Morgondagens planer

Publicerad 2009-07-30 00:05:23 i fjordisar,

Nu har jag beställt framkallning av massa bilder, mamma tog typ 50st och jag 50st. Från lite hopptävlingar och så! =) Man vet ju aldrig när datorn dör igen så ja..

Planen inför imorgon är att sova ut, jogga till Vivalla där Virre skjutsar mig och Anchi till stallet. Rida. Åka hem och träffa Emelie från teatergruppen på drömsommarjobbet.

Får inte glömma att buda på min martingal också.
påminn mig!

natti (igen)....

Jävla cykel

Publicerad 2009-07-29 23:32:05 i vardags,

Fyfan.
Något jag kan bli riktigt arg på är när min cykel inte gör som jag vill att den ska göra.

Imorse så höll jag på att flyga av när bakhjulet helt plötsligt trycktes mot en järnstång på cykeln, ja jag vet inte vad den heter men någonstans där bak vid skärmen och hjulet på sidan. Fick släpa på cykeln tills jag inte orkade mer. Då skjutsade jag Anchi på hennes cykel istället, som visserligen inte var så hel den heller.

Iaf, nu när jag kom hem från stallet, typ för 2 timmar sen, fick jag ett ryck och skulle hämta cykeln.
Fy tusan vad jag slet. Fick bära/slita/dra/sparka på cykeln för att jag skulle få med mig den. Det var så jävla nära på att jag kastade i den i svartån. Det dumma var att alla trodde att jag hade snott den, eftersom jag bar runt på den. Någon kille undrade om jag hade punka? Men vafan! Nej, arg blev jag. Samtidigt laggade telefonen, och nu fungerar inte min hotmail, så jag kan inte kolla min mejl. Ja men smidigt läge!

Jaja, har iaf fått bjuda på min älskade martingal på tradera, den låg nyss på 20 kr, nu på snart 70 spänn. wuups! Aja, ingen frakt iaf, den bor ju i Karlskoga så det löser sig! Jag fullkomligt älskar tradera alltså! Såååå bra.

Aja, idag har jag lekt med Anchi och Matilda och familjen. Vi var på sannabadet, lite kyligt men helt okej mysigt =) Sen träffade jag Jessi, vi åkte och red. Då var det varmt.

GRATTIS VIRRE IDAG =) <3

natti snuttisar
jag saknar min älskling :/ på fredag!!!!!!

Gustavsvik

Publicerad 2009-07-29 00:48:58 i vardags,

Hallådär. Drog med Anchi & Jimpan till Gustavsik. Mykket trävligt faktisch. Men det var mysigt. Sen fick jag någe cpryck och skulle käka sallad sådär på kvällen så efter att Jimpan dragit hemåt mot hålan Kilsmo så drog jag med Anchi till Sallad in! Muummma. Jag fick ju fetaste lönen så ja, jag klarar av att äta på lyx ställen sådär ibland nu alltså =)

Sitter hemma hos Anchi och lyssnar på Sigur Rós och tänker tillbaka på Drömsommarjobbet tiden, sjukt bra veckor alltså. Saknart!

Tidigare idag red jag ut med Majsan 2 timmar barbacka, lika mys som vanligt. Skav i rumpan, hej!

Kände av jordnötter hos Anchis pappa förut också så var tvungen att gå till hennes mamma... det sög ju =( Säger som min pappa; Jävla allergi.

pussåknull, evigt gull

PS. det går bra med nyttigahannaveckan föresten.



uskavi in my heart

SM bilder

Publicerad 2009-07-27 21:19:38 i tävlingar å sånt,

Det var ju sjuuuukt många som var med och fotade på SM, men har inte fått några fler bilder än de mamma tog. Bjussar några här.












Jag saknar det redan hur mycket som helst! Det var fyra riktigt roliga dagar i Småland =)
nu taggar vi nästa år... hihi

Fotobok

Publicerad 2009-07-27 19:23:23 i blandy,

Kollade in på en kompis blogg, eller ja, anchis kusin/jimmys systers blogg och såg att hon bloggat om fotoboken.Man kunde tydligen få en gratis fotobok från fuji direkt om man bloggade om självaste fotoboken. gå in här -> http://www.fujidirekt.se/blogga/



Helt sjukt bra ju! Jag som älskar att fixa med foton och allt det där. Så en fotobok är ju helt perfekt.

I en fotobok kan det finnas allt möjligt. Det bestämmer du själv. Min har jag tänkt fylla med gamla minnen, med hjälp av texter och bilder. Bilderna kan vara i många olika former och färger, du kan göra precis hur du vill, det är det som är så bra. Du slipper också det jobbiga limmandet och klippandet hemma. Det kan lätt bli lite småjobbigt faktiskt. Bilderna ramlar ju ändå bara av efter några månader för limmet torkat. Därför är en fotobok så fantastiskt bra!

Jag har inte riktigt bestämt än vad min fotobok ska handla om, jag har lust att göra flera stycken!
Men min allra första fotobok ska nog handla om Fjord-SM i Vaggeryd det här året.. Annars får vi se vad det blir för något. Därifrån har jag ju iallafall många snygga och bra bilder.

Som sagt, vill du inte ha den själv, kan du ge bort till någon söt människa. Antingen i present eller bara för att vara snäll =) och tack Johanna för tipset, toppen!

Gymmet

Publicerad 2009-07-27 18:35:18 i vardags,

Så jääääääääääääääääääkla skönt.
Drog efter granngården iväg till Gvik och sprang och gick av mig på löpbandet dryga timmen, styrketränade även lite, men bara armar. Har saknat det där, senaste gången jag gymmade var i MAJ! Men nu drar jag igång igen, på onsdag igen, med Anchi. Har man ingen med sig dit så blir det musik i öronen. Det går det också =)

Har iaf kommit fram till att jag ska börja leva mer sunt och friskt och nyttigt. Jag äter ju inte godis och tränar ofta, men måste sluta äta så mycket skit, ibland äter jag kakor som frukost, dricker fanta istället för mjölk. Ja ni fattar. Ska sluta äta på mcd, bk, max och såna ställen. Måste göra någe åt allt det, det blir nog lätt, för jag tycker det är så jäkla kul att göra träningsschemot och matscheman. Så det kommer nog gå bra!

Ska börja äta mer frukt också, istället för onyttiga fika saker.

egentligen.. vad är godare (och nyttigare) än en smarrig fruktsallad?....

Fyndat

Publicerad 2009-07-27 18:23:09 i fjordisar,

Fick mej någe ryck och impuls köpte lite saker på Granngården, skulle ändå dit och sätta upp annons på Torvald, och köpa present till Terese och Virre ...

Det blev ett vitt schabrak för 49 :-, ett par ridstrumpor sketasnygg grön färg för 49 :- och en ryktsten.

Hemma efter världsbäst helg

Publicerad 2009-07-27 11:44:59 i tävlingar å sånt,

     
Veterinär bes. tors kväll.    Red på travbanan lör. kväll



efter 80 klassen, innan 90 klassen.

Jag är sketanöjd med helgen! Det kunde väl gått bättre med placeringar och skit, men det hade jag ju absolut inte räknat med! Jag var som sagt galet hopprädd för 2 månader sen och hade inte tränat något alls när vi kvalificerade oss till SM. De här två månaderna har vi legat i som faan och ja, det syndes väl =D Jag är super nöjd, kan skryta lite med att jag och majsan är 10onde bäst i Sverige i hoppning av alla fjordingar. tihi!

Bruksridningen gick åt skogen, haha, tur att jag bara tog det på skoj. Maja ville inte alls backa utan stressade sig igenom hela vinkeln så vi fick 100 straffp för det, och 100 straffp för att hon inte gick på mattan som var skrämselhindret (hon typ hoppade över det) resten av banan där var jag nöjd med. Men vadå, första tävlingen, man måste komma sist ibland, hah!

Idag ska jag slappa, om jag klarar av det, tror jag ska till Granngården.
pussi

På plats i Vaggeryd

Publicerad 2009-07-24 21:22:30 i tävlingar å sånt,

Jag kan berätta liiiite iallafall...

sitter med virres dator under partytältet. det är mysigt =D

Hoppade 80 och 90 rundan förut, båda 2 faser, men bara 90 var SM klass, den andra typ "framhoppningsklass".
4 fel i grunden i 80 cm för vi rev, men det kändes så sjuuukt bra med tanke på hur det gått på de senaste tävlingarna... Jag blev astaggad, hade min älskade hejarklack "Team Tallemaja" som skrek å skrek också och det peppade både mig och Maja som fasen.

Vidare till 90 klassen som jag lyckades rida felfritt!!! Helt stört men vi kom runt, så jävla glad blev jag. det var 11 stycken startande i omhoppninengen, där fick jag lite för bra självförtroende och räknade med en placering. Men det blev det icke, vägrade ut oss i en kombi. men det är helt lugnt för det känns super duper att ens ställa upp i SM och komma på 10e plats, eftersom jag var galet hopprädd för bara 3 månader sen.

Jag är nöjd, Maja är rätt så nöjd också som får stå och käka hö och bli jätte ompysslad typ hela tiden, + att hon står i ett stall med tre killar och på tävlingsplats är det maaaassa snygga hingstar.

nu ska jag kissa
herå!

SM - Imorgon

Publicerad 2009-07-22 11:34:56 i tävlingar å sånt,

SM! Imorgon åker vi. 08.00
Idag ska jag vara i stallet och fixa hela dagen, rida, packa, smörja, packa ännu mer, fixa allt som behöver fixa, handla mat (?), och duscha/bada majsan så hon blir ren och fin!

Jag har kommit fram till att jag har 4 stycken maja tröjor! haha slå det, ska ha på alla på sm, eller ja inte samtidigt, men ni fattar :D Hoppas det blir bra väder iaf, orkar varken regn eller 40 plus. Kan vara något mellan där, typ som det är idag, fast lite mer sol!

Var mys hemma hos Jimmy, igår kollade vi på Mysteriet på greveholm, typ åtta avsnitt, åhhh vad bra det är.
Varför var julkalendrarna så mycket bättre då för?

aja, det här blir nog det sista jag skriver innan SM, önska mig lycka till förgudskull! hihi

PUSS PÅ ER ALLA
ha det bra nu
see ya

och Fjord SM -09, here we come!

Titio

Publicerad 2009-07-22 11:29:41 i fjordisar,

Hallelåja
Fick nyss se en bild på sötisen Titio som flyttade från oss i vintras. Då var hon en söt men rejäl liten bäbis.
Den här bilden chockerade mig rejält, hon är ju bara 1 år! helt sjukt vad stor, kan ju bli en jätte fjording juu! jag vill haaaa :D Typ min drömhäst, en fjording som ska vara runt 155, ganska kraftig men ändå nätt i typen.

Kolla vad fin och stor åring!

Titio! Tuvas föl 2008
(jag snodde bilden av dig virre hihi)

Kilsmo

Publicerad 2009-07-20 18:06:11 i vardags,

Tjenahoppsan Hejsan.

idag har jag hunnit med:
Hoppträning - gick asbra!
Jobbat 4 timmar på stora holmen - segt och strömt i vattnet, slutade med en stor sticka i tummen, ajaj

nu drar jag till Kilsmo och sover hos Jimmy :)
puss på det.

ha det gött här hemma! see ya tomorrow.

3 dagar kvar till SM!

Lila stadsbussar....

Publicerad 2009-07-19 23:22:51 i blandy,

Åhh vad fina våra stadsbussar kommer att bli i höst, och så ska dom ha ceppnamn som typ Prinsen och sådär.
Jajamen, jag vill också ha en buss döpt efter mig.. hehe!

Nejmen jag tycker faktiskt det är slöseri på tid och pengar, bussarna är fina som dom är.

Reeeeeeeegnigt

Publicerad 2009-07-19 23:16:04 i vardags,

Blött och trist, men jaja, så får det vara ibland.

Idag har jag varit.... trött? nä jag vet inte. lagom osocial egentligen.
var med mamma till stallet och red, i spöregn, sen fick jag köra bil! WIHO! Jag ägde.
fick bara motorstopp tre gånger och höll på att köra in i virres brevlåda, men aja, kul som fan vare!

Träffade Jimmy också senare på eftermiddagen, han åkte hem typ för en timma sen. Vi gjorde typ ingentnig, såg en film, Slumdog millionare, rätt så bra faktiskt. Lite udda, men ja, jag är bara inte van att se såna filmer, jag håller mej till dom jag sett 100 gånger förut. Hah, men får ta att läsa boken!

Snart är det SM, helt sjukt vad tiden går fort.
nu ska jag snart sussa.

kolla snygg bild från drömsommarjobbet
vad lycklig jag ser ut att vara
jag saknar det jobbet så in i.......................!
PUSS! återträff?


Nyklippt

Publicerad 2009-07-18 23:18:05 i vardags,

Visar väl inte jätte tydligt, men har nån slags lugg nu och så är det jätte uppklippt! :)

Fixipixi

Publicerad 2009-07-18 23:05:19 i vardags,

Tjennnnnnnnnnnnnnixen Pixen.

Dagen på jobbet gick la ganska fort, rodde över båten fram och tillbaka hur många gånger som helst, eller vänta, ska räkna.. Från 12.45 till 17.45, alltså 5 timmar. Så ja, 20 gånger.. Det slutade med blåsor över hela händerna och värk i armarna, men vadå, jag får ju pengar =D

Åkte efter jobbet till stallet, gick fett att rida! Red barbacka på "banan" och jobbade intensivt ca 45 min med henne, mycket volter och böj, och även backning på slutet. Backningen i vinkel går bara bättre och bättre. Sista gången vi gick igenom så hade hon inte en enda hov utanför! Yeeees. Sen kom mamma och hämtade mig.

Anchi har åkt igen, det sög ju.
Ska träffa Jimpan imorgon :) <3
men först ska jag upp typ nio och rida.. hehe morgonpigg tjej..

Aja, vad tycker ni om den här sötisen då hahahhaa, Alice vill ju också ha Team Tallemaja tröja, den största storleken såklart!

Tröttish

Publicerad 2009-07-18 11:38:42 i vardags,

Tjena i stugan.
Mycket har hänt sen sist, eller ja, som det brukar då.

- varit med Jimmy, han sov här :) <3
- sett harry potter 6 i en salong där det var 35 grader varmt (fel på luftkonditioneringen)
- badat i leken
- träffat anchi! <3 som åker idag igen...
- pyntat örebro med kid down affisher med anchi och vikky!
- blivit otaggad på sm
- blivit taggad på sm
- illamående mitt i natten idag, som tur var har jag ju mamma iaf!

Sådär såg mina senaste dagar ut,
dagen idag blir : jobb och sen stall.

Jag är lagom opepp på att jobba, jag vill sova! eller vara med jimpan.
puss

Mästerbloggarn

Publicerad 2009-07-16 12:25:28 i tävlingar å sånt,

Toodiloo, jag har fan inte tid å lust. Värmen och solen dök upp, och det är träningar hit och tävlingar dit, så njae, bloggen kommer lite som reserv då alltså.

Veckan har varit great!
Har hunnit med mycket, bla att:

- klippa mig
- träna i latorp för linda, gick super!
- vara med unni och gratta henne :)
- tryckt tshirtar "team tallemaja"
- tävlat 3 klasser på latorp
- flygit av på framhoppningen
- taggat sm!

Jag är skitanöjd med tävlingen igår. Först gick det åt helvete, rentsagt. Hon fjanta sig och jag tveka lite. Vägrade ut oss på 70 cm, inte ens högt. Gjorde omstart. Kom längre på banan, men vägrade ut oss på näst sista hindret.
Då var jag inne på att stryka mig från 85, men som tur var så hade jag folk som peppade mig till att fortsätta, glömma skiten som hände innan och bara köra!

På träningen i tisdags hoppade jag och maja en oxer på 1 meter, så hon kan ju, hon har kapacitet för mer det har hon, men jag måste bara lita på henne.

Iallafall, jag skulle starta sist i 85 cm klassen, så det blev en lång paus, kollade på Linnea under tiden, det gick jättebra för henne och oden (dalys), hihi :)
Yes, jag började rida och hoppa fram igen, nu med gas! Kvicka svängar, kvicka övergångar, osv. Så hon fick ha lite kul också, bestämda hjälper. Inget tvek nu heller. Allt kändes sketabra, hoppade fram på räcket några gånger, och en gång till. Hoppsan, då for jag i backen, helt mitt fel, gjorde en snäv sväng så hon inte hann se att det var ett hinder, så då damp jag i backen, men sånt händer, gjorde inte ens ont! Fortsatte hoppa, sen ner på banan igen.

Håller med mammsen att det nog var bra att jag flög av, för jag har itne gjort det på super länge, och jag slår mig oftast ganska rejält när jag flyger av. men inte nu! Blev ännu mer taggad.

Inne på banan, swiiiischhh, Hanna och Tallemaja i full rush, det var så jävla kul. Blev så sjukt fel en del gånger, och tredje vägran på muren, men det gör ingenting,. för jag provade att hoppa den sen igen och det gick bra, jag är sketanöjd. Allt går! SM kommer nog gå ändå. Jag älskar maja! <3







Tack terese för bilderna! puss på er

Fonder...

Publicerad 2009-07-13 22:00:35 i vardags,

Det vore ju asbra om jag fick tag i några fonder.. eller någe.

Snart fyller jag 18, och då ska jag betala allt själv, eller ja, kanske inte allt. Men mycket mer än vad jag betalar nu. Som ungdom i nuet får jag 1050 :- i månaden, det räcker ju inte alls.

Just nu vore det bästa att hitta fonder till min astma medicin, sedan vore det även bra med fond för att jag tävlar så mycket, och ska tävla SM osv... Det har kostat mig hur mycket som helst än så länge, och det blir ju mer och mer.. SM har ju inte ens varit.. Tävlingar och träningar överhuvudtaget.

Det finns ju så mycket fonder så något som passar borde väl hitta.. Vet inte riktigt var jag ska börja bara, någon som har ett förslag?

fy vad vuxen jag känner mig nu... hihi

Jensen's Bøfhus

Publicerad 2009-07-13 21:41:08 i vardags,

Godkväll tjohej. Sitter här och nynnar lite för mig själv. Pappa snackar om att flygplan är osäkert och om Britney spears. Mamma är på Toa och alice packar, hon ska tydligen ut och resa. Mia blev nyss rädd för en ballong jag kastade upp i luften. Japp, så är Roth en måndag kväll! :)

Jag och mormor frmakallade bilder förut på korthuset, sen drog vi till Jensen och åt mat, så mumsigt så! Bästa maten alltså, har du inte varit där, är det verkligen ett ställe jag rekommenderar alltså. Rätt så billigt och hur mumma som helst.

Köpte en ny tshirt förut på HM, sjukt snygg!

 

(klicka pårom)

Imorgon ska jag klippa mig, najs. och efter träningen i latorp blir det att åka till Unni, hon fyller på onsdag så hon ska ha ett liten födelsedagshäng eller någe, mys!

jag saknar min bästis
och jimmy! <3

Latorp...?

Publicerad 2009-07-13 14:43:12 i fjordisar,

Jag är astaggad på att flytta Majsan till Latorp. Närmare, smidigare, paddock + ridhus, och ja, Latorp har mycket plus i kanten. Men då måste jag åka ut varje dag, det blir dyrare, och så kommer jag inte ha lika mycker ridkompisar.

Någon som är pepp på att flytta med mig?
Vad lätt det skulle vara om man hade stall vid huset.
Fast nu är ju läget så att vi bor mitt i stan..

Viksnäs

Publicerad 2009-07-13 12:25:48 i fjordisar,

Toodiloo.
Sjukt skönt med en dag tom av planer, eller okej, jag ska träffa mormor och framkalla kort. Men det är inte så ansträngande. Fy vad skönt. En sån här dag har jag inte haft på flera månader. Jag ska inte jobba förns lördag! Om dom inte ringer in och behöver mej förstås.

Viksnäs var guld. Förutom hopptävlingen, Maja har blivit jätte försiktig nu sen Latorp så hon vågade knappt hoppa. Smidigt att min hopptränade är i Falsterbo nu känner jag.. Har iaf bokat hoppträningstid med Linda Bienfeldt imorgon i Latorp. och på onsdag är det hopptävling igen. Det är bara 10 dagar kvar till SM så nu gäller det att få henne tycka det är kul igen... annars kommer inte jag tycka det är så roligt heller..

Bruksridningsträningen gick super. Några saker är svåra och sådär. och så är banbyggaren på SM tydligen jätte krånglig med banan, gör alltid svåra banor osv. Åhhhh vad kul tänkte jag.. Haha, not. Men det blir ju skoj.

Lite andra saker som hände var att jag red till min gamla sommarstuga vid viken, kul att se den. En höna red på Maja. Jag galoppade massor genom vattengraven och så grillade vi. Blev väckt av en blöt hund också.



Träffade Jimpan när jag kom hem, mys som vanligt :)

Anchi är borta nu, hon stack i lördags och nu kommer jag inte träffa henne förns på SM i vaggeryd :((((( Bästis :/ Får träffa hennes kusin istället... ;).. puss

Bild

Publicerad 2009-07-11 19:27:17 i fjordisar,

Här kommer en mega sen bild från Lockenkil 28/6, 80 cm CR.
Då var vi felfria, och fyfan vad varmt det var... Men kul vare :)

Ramsberg

Publicerad 2009-07-11 08:02:19 i vardags,

Heisan
Nu drar jag till Ramsberg. Gårdagen blev perfekt!

bästa folket som kom, den absolut bästa som kom var ändå unni, som jag inte träffat på typ tusen år. usch vad saknad hon varit! och så kom ju min älskling också :) <3

I ramsberg blir det tävling och bruksträning,
kommer hem imorgon nångång.
puss

ps. jag saknar Frosten.

Kultis tagg

Publicerad 2009-07-10 12:49:58 i vardags,

Tjollahoppsan
Drog förbi granngården med emma nu på morgonen och köpte ett täcke till majsan och ett par ridvantar. Billig rea :)

Nu äre jobbet som gäller, ikväll är det Kultis. antar att ni kommer. kommer bli fett!!!
B-salen Kulturhuset (gamla folkets hus) 18.00. 40 :-

PUSS!

Startlistor SM

Publicerad 2009-07-09 13:25:31 i tävlingar å sånt,

Hallådär
Startlistor och allt har kommit, nu är det inte lång tid kvar alltså!

Det som chockerade mig mest är att det bara är 21 stycken startande i SM klassen i hoppning (90 cm), så jag har alltså 20 stycken att tävla mot... Inte alls mycket ju, hade tänkt mig typ 50 eller någe.

och fatta att jag ska tävla mot Finland, Danmark och Norge i de andra klasserna! asfränt ju!
Trodde jag bara skulle starta mot svennarna. men tydligen inte.

Nu tar vi dom maja!



jobbet nu, tjing!

EMD har blivit bestulna

Publicerad 2009-07-09 13:05:19 i blandy,

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article5484906.ab

Klicka på länken, där hittar du mer.

Kortfattat, det är några idioter som brytit sig in på EMD´s hotell rum och snott alla deras datorer med massa viktiga grejer i. Bland annat musik de arbetat på i flera år, och Mattias hade bilder på från 10 år tillbaka. Jamen, han känner väl typ som jag, när mina grejer försvann. men jag fick ju tillbaka dom iaf.

nemen, ja tycker det här är snordrygt. jävla idioter alltså!

17 år =D

Publicerad 2009-07-08 13:35:49 i vardags,

Godddagens. Jag är aptrött. hihi, alltid... Nejmen, dagen/kvällen blev GREAT! Riktigt lyckad.

Efter jobbet, slutade 14.30 igår, då spöregnade det... Då kom Jimmy, mormor och börje, haha härlig blandning. Sen kom Anchi. M&B hade köpt 15 liter jordgubbar, massa chps, typ 10 liter dricka. Ja osv... Stor fet tack till dom! :) Runt 19.00 kom det massa vänner och sådär. Vi hängde på gården. Det var hur mys som helst. Fick presenter och sådär också. Bla, presentkort på gina, böcker, filmer, halsband, örhängen (som inte kommer till någon användning för jag fortfarande inte har hål i öronen, hahahaha), vattenballonger (som tog slut igår), slangbella, nytt hackamore till Maja.. Och ja massa roliga saker :)

Det var toppen, mår så bra med mina vänner. Ni har gjort mig till den jag är.
tack å puss å hej!

Födelsedag

Publicerad 2009-07-06 23:11:51 i vardags,

Heiii
Idag har jag jobbat och sådär, träffade min sötis efter jobbet, och min bästis lite också :)
Imorgon fyller jag, så kommer inte bli så mkt bloggande, har fullt upp nu verkligen.

Känner mig inte så hel än från igår, men det blir bättre och bättre... är sjukt trött nu kan man säga.

Jaja, grattis till terese som fyller dagen innan mig, idag alltså :)

Allergiattack

Publicerad 2009-07-06 08:38:08 i vardags,

Kvällen var värd ..... tills jag fick allergiattacken.
då blev det mindre roligt.
Nötter ofc denna gång också.

jag mår fortfarande inte helt okej.. men det går väl över idag nångång hoppas jag.

Jag blir bara mer allergisk för dagarna som går.
nu kan jag inte ens vara i samma rum som en påse jordnötsringar,
vart ska detta sluta? happ..

Jobbet nu.
Folk kommer ju tro att jag har knarkat eller någe som jag ser ut i ögonen.
jaja, då får dom väl tro det då.

hihi puss

Baddags

Publicerad 2009-07-05 11:01:40 i vardags,

Nu far the Roth family ut på äventyr.

Ska äntligen få bada. Har jobbat och slitit nu så mycket så att jag aldrig fått tid att kunna följa med familjen å bada. Men nu fan tänker jag inte jobba. Ska rida ikväll, hoppas det går bättre än igår.

Jag har massa bett på foten och handen. Sommartider hejhej.

jajuste, glömde berätta att det var en norsk familj på holmen igår, jätte söta norska småpojkar som ville prata massa med mig. Det var kul!

puss

Mullermuller

Publicerad 2009-07-04 18:49:35 i vardags,

Heidär.
Har jobbat hela dagen, gick rätt så fort faktiskt. Spöregna och åskade samt blixtra lite sista halvan av jobbdagen, men det var okej. Blir så friskt i luften då så det är bara skönt. Nu ska jag snart ut och rida. Det ska bli myspys. Imorgon blir det bad om vädret tillåter förstås.

Pyssåhäj
jag har bromsbett över hela foten. det är sommarkänsla, men lite lagom drygt sådär.





jag dör av saknad.................................<3

Gårdagens tävling

Publicerad 2009-07-03 18:35:06 i tävlingar å sånt,

Hejsan Svejsan
Jobbet rullar på, jag får liksom aldrig tid att blogga, eller att ta det lugnt.
Förutom idag då, eller ikväll, jag och ella har planer på att gå på bio eller att hyra en film eller någe :) det blir mys, om det blir av förstås. känner mig lite seg och utsliten faktiskt.

Igår var det tävling. Gick apdåligt, typ sämsta tävlingen hittils. Framhoppningen kändes dock mycket bättre. Hon blev lite trött av värmen bara, så hon kändes helt seg i hjärnan. Hoppade ettan och tvåan helt okej. Men trean (som var en maxad och ganska bred oxer) hoppade hon konstigt över och slog i bakbenen i bakbommen så då kom vi jätte konstigt till fyran så hon stannade. 12 fel alltså då. Fyran femman gick bra sen. Vidare till sexan, som också var en rätt så stor oxer. Krash sa det bara. Eller ja, hon hoppade över första bommen och så landade vi mitt i hindret. Lite obehagligt sådär. Tyckte hon mest iallafall. Jag valde att hoppa sista hindret som var ett litet räcke och sedan gå ut ur banan (valde själv att bli utesluten). Uschdå. Men sånt händer... Känns inte så värst farligt ändå. :) Skyller på värmen, och att det var lite blött på banan (stora pölar av vattenspridarn).... Men aja, längtar till nästa tävling!

bjussar några bilder som anchi fotat, och de bilder på framhoppningen: jag är fullt medveten om att skydden sitter åt fel håll, men min hästskötare var lite off i hjärnan och satt dom så. heh, och ja jag hade hästskötare för jag jobbade hela dagen.







Juste, glömde tala om att jag fick en fanclub, typ 10 stycken 13 åringar, dom älskade vekrligen min maja :D sånt är sött!

Onsdag igen

Publicerad 2009-07-01 23:47:23 i vardags,

Hejsan där.
Idag blev det jobbet igen, NA var och fotade oss. Lite kul sådär. Kanske hamnar på bild imorgon dådå. Spännande alltså. Efter jobbet drog jag hem och slappa en kvart i sängen, sen drog jag vidare mot gustavsvik och badade någon timma med bästa vännen. Vi fick reda på att det stängde 19.00, så vi åkte till rosalies och åt mat. Jag är fortfarande mätt, och då åt jag inte alls mycket. Helt sick. Lite gott vare iallafall.

Vi gick till Cp (centralparken, henryallard, emoparken) och satte oss och mös/myste. Då kom Olle & Adam förbi. Så vi satt och snackelisnacka med dom. Olle spelar ju Bert nu i Berts bravader här i örebro, och Adam spelar Åke. Puss på dom! Var mysigt att träffa dom. Många estetare man inte träffat på såhär en månad... trääääääligt med sommarlov ibland. Saknar dom!

Ute satt vi till typ 22.30, sen drog jag hem och kollade på Michael Jackson dokumentär eller vare nu var på TV, uhuuuuuuuuu kan fortfarande inte förstå att han är borta :( Bra att musiken alltid kommer finnas kvar iallafall.

Imorgon slutar jag en timma tidigare, för att det är tävling 17.00 i Latorp. Kom och kolla :D

På tisdag fyller jag år, hör av er till mig om ni är sugna på att komma förbi på myskalaspartyhäng här ute på gården, desto fler desto roligare juu! Hare bra, pössi

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela