hanna roth

live, love, laugh

grisarna tar över världen

Publicerad 2010-05-31 12:39:07 i blandy,

Imorgon är det dags.
KRAMPEN. Grisar mot piltar. Rosta gärde. Krig.
Ganska logiskt att vi grisar kommer att vinna iår igen, det är liksom en tradition.

grisarna tar över vääärlden, grisarna blir fler och fleeeer. kom följ med på grisefärden, piltar får en följa meeed!

(dags att lära sig den om man inte redan kan den)

YEAH! festivalen

Publicerad 2010-05-30 10:40:17 i blandy,

Ni har väl inte glömt att YEAH! festivalen går av stapeln denna helg? Visserligen så har ni redan missat hälften av den eftersom att det startade redan igår, men det är faktiskt en dag kvar och det är idag. Så dra ner till stadsparken redan nu och ha det gött! ses där!

måndag snart tisdag

Publicerad 2010-05-24 22:30:28 i vardags,

Jag börjar med att tjata om min bloggtävling igen, men jag har bytt datum på avslutningen på tävlingen till 6 juni istlälet för 20 juni. Kände att det blev lite långt. Så var med och tävla nu!

Känner att min bloggrubrik var extremt genomtänkt och djup. Verkligen. Sån är jag idag. Checka min nya header och bakrundsfärg föressten, ändrade lite från den förra för jag kände att färgen inte var så mycket Hanna, men annars så gillar jag designen skarpt så den får bli kvar ett tag till iallafall! 

Idag började jag 10.05, asskönt. Imorgon börjar jag 10.20. Alltid såhär när det är slutet på terminen. Min naturkunskapslärare är bäst som åker bort så vi får ledigt. Imorgon har jag Gemu prov (alltså musikteori), känns väl sådär eftersom jag inte lagt ner krut på att plugga. Men det går nog ändå skulle jag tro!

Jag sitter här i en sliten och stor gammal Iron Maiden tröja och lever livet. Idag känns allting så lugnt och skönt även fast det är bajsstressigt i skolan. Det är för en anledning: Speeden är bättre och kommer snart kunna bli riden som vanligt igen. Det gör mig lättad och så.... lycklig!

 

jag i schweiz. skulle inte ha något mot att dra tillbaka tid.
(jag är så lycklig också för att jag är blond igen, inte råttfärgig brunt bajs)

Speed med gips

Publicerad 2010-05-23 17:16:00 i speeden <3,

Nu måste jag skriva lite om Speeden, kände att det var ett tag sen och jag måste ju uppdatera er om hur allt går med honom och hur det är med honom nu efter hans fångkänning och hovböld. Det är skittrist att det skulle hända just honom, men det är ju sånt som händer, och huvudsaken är ju att han blir bra igen så småningom.

I onsdags var hovslagaren ute och grävde i bölden och gipsade hoven. Idag plockade vi bort gipset och checkade hur bölden såg ut, och eftersom den var torr och fräsch så kunde vi låta han gå ut i hagen igen! Svinskönt. Det glädjer mig att se att han inte har ont längre. Han sprang runt i hagen och glädjeskuttade länge min lilla prins. Hoppas bölden inte kommer tillbaka bara... det vore ju oturens otur. Håll tummarna med mig!



Tävla om en biobiljett

Publicerad 2010-05-22 11:27:44 i blandy,

OBS: TÄVLING AVSLUTAD!




Nu är det så att jag har en nystartad tävling här på bloggen.
Jag tänker lotta ut en biobiljett, och för att vara med i tävlingen gör du såhär:

1. Kopiera bilden och lägg upp den på din blogg eller bilddagbok. Länka också till mig. Ge mig sedan länken där du bloggat om mig via en kommentar på det här inlägget.
2. Lägg till mig på bloglovin, tryck HÄR för att göra det.

Tävlingen avslutas den 6e Juni, då lottar jag en vinnare som blir kontaktad via mejl. Så glöm inte att ange din mailadress. (observera att jag ändrat tävlingens avslutningsdatum!!)

fredag kväll

Publicerad 2010-05-21 22:40:52 i vardags,

GODERKVÄLLER PÅ ER!
Sorry att det ser rörigt ut på bloggen, är inte riktigt säker på hur jag vill att den ska se ut, tyckte det vart lite för kleggigt med den ljusbruna färgen över hela bloggen, men nu ser det väl jättekonstigt ut när jag la till grått helt plötsligt? Aja, inte hela världen kanske. Tänk vilket ilandsproblem egentligen.. Här sitter man och funderar och gnäller över att man inte kan bestämma färg på sin blogg, medans andra inte får mat eller vatten. Men vad ska man göra..

Efter skolan blev det inspelning med vokens, och kom hem för inte så längesedan efter att ha kvällsfodrat speedis, så orkar inte ut och göra någe ikväller. Får bli imorgon då jag ska hem till martan som har fyllt (eller ja för en månad sen cirkus..) ha en fin kväll iallefalle!



söttjej på "ungdomskörsfestivaldiscot för alla 18 världskörer". checka in snygg schweizaren bakom mig. det mest tragiska är att när jag började snacka med honom, var det dags för oss att åka hem till sverige. det sög.

svar på kommentar

Publicerad 2010-05-21 07:42:59 i vardags,

Läser igenom mina kommentarer nu som jag fått när jag var i Schweiz, och såg att det var en heldel som undrade om matte B provet. Sorry att jag inte har kunnat svara, men hoppas det gick bra för er ändå! Det gjorde det däremot inte för mig, så jag kommer få sitta med matten i trean också, vilket jag hade hoppats på att slippa...

Matte måste väl vara det mest onödiga som uppfunnits.

Föressten så är jag dum i huvudet så jag råkade ta bort ett gammalt inlägg med olästa och opublicerade kommentarer. Det var ju dumt. Så that's why du inte får svar på din kommentar.

HEMMA!

Publicerad 2010-05-19 21:26:57 i vardags,

NU ÄR JAG HEMMA! eller ja, jag kom faktiskt hem redan måndagnatt, men ingen tid har funnits till data faktiskt. Nu är det skola och häst som gäller. Jag har inte ens packat upp än och det var snart 2 dygn sen vi kom hem, illa. sån är ju inte jag, aja får ta tag i det senare.

Schweiz var ruggigt jävla skitbäst alltså!!!!!!! hade gärna stannat länge till. Alla konserter under festivalen gick jättebra och vi fick bra respons och kritik från alla som lyssnat och alla andra körer. Det var samanlagt 18 körer från hela världen, och alla ungdomar då det var en ungdomskörs festival! Jag saknar det. Så sjukt mycket.

Jag berättar mer och langar bilder någon annan dag, nu är det mest plugg, plugg, plugg, sova, äta, chilla som gäller. och speeden förstås, som fått hovböld.. Ha det fint!



föressten, matten gick röv så jag får sitta med skiten i trean också. mums.

Basel (Schweiz) tomorrow

Publicerad 2010-05-09 18:36:01 i vardags,

Jag har typ precis lyckats lära mig stava till Schweiz, men jag får typ an
stränga mig för att det inte ska bli felstavat, haha. Så kan lika gärna säga Switzerland.

Ska bli grymt kul, vi ska sjunga hela veckan på olika ställen. Jag och Unni ska sova i en värdfamilj, ska bli sjukt spännande, för det har jag aldrig gjort förut... inte hon heller är jag ganska säker på. Bara det är en vettig familj som kan någelunda engelska iallafall, sen spelar det inte så stor roll. Eller ja okej, det vore väl skönt att inte hamna i Basels "Hallsberg"..

Vi kommer ha det super! Ha det bra här hemma också, PUSS!



bild från google: basel

blond igen

Publicerad 2010-05-09 12:49:24 i vardags,

ÄNTLIGEN så lyckades jag. Eller, min kära vän Elin, gjorde det.
Färgade mitt hår blont. Tacksitacksi.



Imorgon drar jag och vokens till Basel, Schweiz. Gud vad bra vi ska ha det, men ha det bra här hemma också!

Dags att säga hejdå

Publicerad 2010-05-09 12:46:09 i horsie,


   

               
          
Dags att lämna tillbaka pokalen nu som jag fick när jag vann förra årets hoppning i fjordhäst och blev kvalificerad till SM! Det är ett år sedan nu och den måste till nästa vinnare eftersom att det är ett vandringspris...
synd men så är det, hade hellre haft kvar den! Känns lite surt i hjärtat sådär.

massakerhot på skola i örebro

Publicerad 2010-05-08 10:38:09 i blandy,

Jag håller med jessica, och alla andra. Var är världen på väg? Igår förmiddags så var det en idiot som hotade med att skjuta alla på skolan, för att det var någon lärare han hade svårt för.



som tur var så var mannen lätt att spåra, så nu är han fast.

ny header + design

Publicerad 2010-05-08 10:20:50 i blandy,

Nu vill jag bara tacka Angelica Öhlin för att hon gjort om min blogg så den ser vårfräsch ut :) TACK SÅ MYCKET! gå in på hennes blogg här!



angelica och hennes häst vanillin!

matte b nationella

Publicerad 2010-05-05 21:36:46 i vardags,

Imorgon är det dags. Dagen alla längtat efter, eller inte alls.

I 4 timmar, mellan 8-12 ska jag sitta och skriva, hoppas verkligen jag blir godkänd för vill inte sitta med matten i trean också. Det finns ingen tid, lust eller ork till det. Så HÅLL TUMMARNA nu, snälla ni!

storbrand i stall

Publicerad 2010-05-05 09:39:37 i blandy,

"Branden utbröt på Asserdal gård i Kungsbacka utanför Göteborg sent på tisdagskvällen. En stor stallbyggnad med bostadsdel ovanpå blev helt övertänd. Enligt räddningstjänsten fanns det totalt 27 hästar i stallet. 16 av dem ska ha brunnit inne."  -Aftonbladet idag




Usch vad hemskt. Jag lider med er :(

livet rullar på

Publicerad 2010-05-05 09:34:53 i vardags,

Hallååålu. Igår blev pluggdag igen efter skolan, fast drog till Robin en stund på kvällen iallafall så jag inte skulle somna av typ evolutionen eller celler. så tråkigt så jag döööööööööör. Jag förstår inte riktigt meningen med att man ska kunna cellens delning och dna molekylens funktion? Någon som gör?

Nu ska jag iväg till skolan snart för en lika underbar mattelektion som vanligt.. men detta är den sista innan nationella som är IMORGON så känns lite sisådär. Ni som vill, håll tummarna för mig mellan 08.00-12.00 imorgon när jag ska skriva.. eller föresten, ni har inget val. Gör det sneeela!

Något som får mig på bättre humör är iallafall alla dessa goa bilder jag får:

inget annat än sleeeeeeten

Publicerad 2010-05-02 19:26:20 i kulturis,

Det är vad jag är. Men kul vare igår! STÖRT JÄVLA KUL! ni missade något som inte kom. Jag snackar om Bring The Noise festival såklart. Kom väl drygt 320 pers, och det var mer än vi förväntade oss. Allt flöt på bra och var skoj, tills det var dags med städningen då. Det är väl inte så kul kanske.... Efter 22 tillbringade timmar (från 06.00) med bra folk kom jag hem till min säng strax efter 03.00 på "söndagsmorgonen". Väääääärt.

Idag har alltså varit en lagom seg dag, och eftersom att jag är sjuk och det är bajs så stannade jag hemma från världens bästa Vokens. Vi drar föresten till Schweiz om en vecka. Galet pepp. HA DET FINT!



inget var trots allt mer bäst än INTOHIMO igår. alltid underbaaaaaaart!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela