hanna roth

live, love, laugh

Inställd Pay&Jump

Publicerad 2010-01-18 20:26:01 i speeden <3,

Tyvärr blir det ingen Pay&Jump på söndag för Anna ska iväg ett tag, men det kommer ju fler gånger.. Om ingen är supertaggad på att köra oss till Kumla? Hihi.. och hämta/lämna lite transporter och sådär.. Nej blir nog lite för krånligt. Fan att man inte har körkort/bil/transport själv liksom. Vore najs med stall och hus på landet också om man ändå är igång. + ett fint ridhus och paddock. Ett slott kanske? Nej lite överdrivet kanske.

Red i ridhuset idag, då gick mensvärken över. Men fan vad dåligt det gick. Känns som han strejkar emot lite nu. Galoppen blir sken istället eller hopp och bock rakt upp i luften.. Jamen hallå vad händer liksom. Kanske är bra att det blir inställt på söndag... hah :) Får bygga bana i ridhuset istället och låtsas att det är liten tävling.

Allt kommer bli så bra. Jag har svårt att se något negativt med stallet/ridningen. Allt känns för jävla bra alltså. Underbara människor och toppenbra hästar. Stormtrivs. Speeden är bäst! och nu när Anna är borta kommer jag dela han med Laila, som lyckas vara både Anna OCH Mammas kompis! Hej världen är pytteliten. Känns så bra så. I sommar ska vi visa alla vad vi går för. Speciellt den där sura tanten som påstår att vi inte kommer ut genom ridhuset...

Nu tänker jag plugha GEMU. Åhhh... älskart. Men jag går ju estet. Man kan faktiskt inte hitta någon bättre linje!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela