hanna roth

live, love, laugh

Valborg

Publicerad 2009-04-30 15:31:00 i vardags,

Hallåj, vad händer?
Här är det lugnt och stilla. Sitter och dricker lite osockrad äpplemust från brunneby. Så kul har jag.
Vädret är asnajs och dagen har varit najs den med.
Helen (och hp) förgyller mina dagar! Och alla andra esteter ofc ;)

Idag äre valborg. Förlåt men det är så himla överskattat alltså. Verkligen en anledning för ungdomar att supa. Yey.
Helen kommer hit, vi har kul without the alcohole, mwih.

Min katt är trött, och nu glömde jag stänga kylskåpet. puss!

Jeg har funnet min tidsfordriv

Publicerad 2009-04-28 22:17:26 i vardags,

Dette må være den beste side noensinne.
Jeg har hatt planer om å flytte til England for en stund etter videregående skole ... Men nå er jeg opptatt av Norge i stedet.

Bjusser på noen bilder fra sist lørdag da jeg konkurrerte.



Nå er jeg sove. God natt mine venner.
(ursäkta min humor, jag är tröttisch)

Release me

Publicerad 2009-04-28 17:07:39 i vardags,

Dagen har väl inte så mycket att göra med rubriken, inte mer än att jag hade sånglektion nyss och sjung den. Gick mega bra, funderar på att sjunga den i skolan på avslutnings uppspelet. Har annars ganska tomt på idéer..

Skolan var seg men den gick. Pratade med min spanska lärare om betyg, och det är bara för jag failat på 2 prov (för det var 200 ord att komma ihåg, som jag inte kunde) men annars så är jag toppen duktig. Så ligger jag i så får jag Godkänt, och det ska jag få. Så det blir väl att ligga i nu då. Trots allt bara några veckor kvar! :D Vi har skolavslutning 4/6. Krampen 2/6 är taggat. Iår vinner grisarna. Punkt slut. Hoppas jag får vara med och dra rep. Annars går dom miste om en stark kvinna.

Nu ska jag återgå till plugget, och leka lite med designen på bloggen kanske. Om jag orkar.
Kolla in det här, tyckte jag var dö roligt. Bra för icke svenskar.. 8)

http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=sv&ie=UTF8&u=www.rothis.blogg.se&sl=sv&tl=no&history_state0=sv%7Cfi%7C

En till grej.
Jag saknar min Robin så otroligt mycket. Inte långt ifrån att åka upp till norrland och hälsa på han!
puss!

In hate we trust

Publicerad 2009-04-27 21:43:07 i vardags,

Godkväll.
Sitter här och ska precis sätta igång med plugget, så blir väl typ lika sent i säng som igår. Hann skriva klart på spanska uppsatsen vilket känns superduper. Den kunde väl blivit bättre, men jag ska fan inte ha ig. Jag kan snacka, skriva, förstå, läsa, ja allt dedär. Högakrav.com

Dressyrtränade efter skolan. Kunde väl gått bättre, men men.. Virre peppade mig med bra ord. Det ska gå dåligt ibland. Men tränaren tyckte nya dressyrsadeln låg dåligt vilket jag inte alls tänkt på. Så det är väl kört med den. Jag vet inte. Nu börjar man resona lite, varför den var så billig. Aja, sånt är livet.

In hate we trust ; Utställning om hat mot HBT:are (Homo, bi & trans - sexuella). Jag ska analysera över två bilder en tjej tagit, som handlar om just det, smshot, diskriminering, osv. Kommer bli ganska lätt då jag tycker att det ska vara rättvist i samhället, vare sig man är hetero eller homo. Jag tror inte på någon Eva och Adam, eller någon gud, som bestämde och förklarade för oss, att det ska vara man & kvinna, och inte man & man, eller kvinna & kvinna. Jag måste iallafall reflektera och analysera, och jag tror att alla har rätt så mycket åsikter om det. Ganska viktigt "punkt" i samhället tycker jag.
Men alla kommer ju nånsin aldrig tycka lika dant. Visst, man kan ju få hata homosexuella, bara man inte lägger till våld, eller hotar, diskriminerar, eller något liknande. Man kanske kan hålla det inom sig, eller hur? I andra länder hängs folk för att det är olagligt. Hoppas inte Fredrik Reinfeldt får för sig att vi ska ha samma lag här. Ska de behöva leva i diskretion?



Kommentera gärna vad du tycker. Alltid kul att diskutera :)
och kolla in hennes hemsida : http://www.ohlson.se/

Ska påpeka också, att jag inte är homo själv. Men jag har inget emot dom.
Galna bögar är bara söta :)

Frosten såklart

Publicerad 2009-04-26 21:34:20 i fjordisar,

Hallåj! Efter en seg men rolig kväll igår, hemma hos Martin med bra vänner!, så åkte jag hem och däckade snabbt på sängen. Gick upp runt 11.00 och åkte iväg ganska snabbt till Frostisarna. Vi åt kakor, pratade, red såklart och åt mat. Lika mys som vanligt. Mamma var med och fick rida Jasse, gick så himla bra så. Alla fjordingar är inte galna mamma :)

Jag red älskade Jullebulleknullefnulle, åh vad jag saknat honom ! Han hade inte blivit riden på tja.. hela vintern, så han var lagom pigg 0 glad :) Sen så dressera jag lite med Jasse, med nilla som lärare, och hoppade även några språng, så roligt så. På hemvägen åkte vi förbi min majsan. Så skritta jag ut en sväng och tvinga mamma följa med ;) Min helg var bäst!



Dressyr tävling Lindesberg

Publicerad 2009-04-26 21:15:55 i tävlingar å sånt,

Japp, helgen har varit händelserik. (händelse-rik, inte händels-erik ) Sorry språket på rubriken, men jag sitter faktiskt och skriver spanska uppsats. Men nu fick jag faktiskt en paus till att blogga lite. Sitter med msn också, men det är liksom typ viktigt. Så folk får veta att jag lever. nejmen, nu ska jag prata om fre kväll och lördag och bjussa lite bilder.

I fredags sov jag i husvagnen med vikkypikky, fast han se henne typ några minuter, hon kom 24.00 och drog nån gång efter 08.00, och den tiden vare snark som gällde. sötan som kom och sällskapade med mig iallafall :D när man är två blir allt så mycket lättare ju :) <3 

Gjorde iordning och packade det som inte var packat, på lördag morgonen, Sara kom också och skulle vara mini hästskötare åt mig. Vi for iväg och var framme i god tid så vi tillochmed hann se några ekipage. Var kul att se att några red fel vägar och allt dedär. Halvblod kan fan inte allt. Inte dom på dom heller. Det hade suttit några på läktarn och snackat om mig och maja när jag red. "usch varför rider hon fjording..??" och allt det där. Ärligt talat bryr jag mig inte, kul att dom inte har annat att prata om då :) kul för dom då.

Startade 10.55, var faktiskt lagom nervös. Pirr i kroppen och lite sådär. Hon var tveksam till att gå in i ridhuset utan backade undan och tyckte det var onödigt. Men vi kom snabbt in och travade runt lite innan start. En liten ljus solfläck som var lite lustig. Plus att hon la till en liten broms där inne, som absolut inte alls fanns vid framridningen.  Där var det mest gas. OCH 30 grader plus. Jag skojar inte. Det var riktigt varmt. Och jag var tvungen att ha min svarta kavaj, blev ine bättre alltså :p Men ska man vara fin få man lida pin.

Programmet rullade på, och det kändes bra. 56,07 %, 157 poäng. 10 poäng mer än förra lokala dressyren. Vi är på väg uppåt. Fast det var trots allt samma domare som det var förra helgen i Glanshammar. Men vad gör det.
Har suttit och kollat runt nu ett tag på fler tävlingar, för vill tävla meeeeeeeeer! Så blir ev en på fredag, i Värmland nånstans tror jag det var. Vi får la se vad det blir!



Har inga bilder än som mamma eller virre tog, men det kommer.
puss

Helg, finally

Publicerad 2009-04-24 17:24:33 i vardags,

Shit vad jag gått och väntat hela veckan på helg. Ledig tid, till att andas ut, tävla, plugga lite, slappa, träffa vänner, å allt det där. Men den här helgen måste jag ta tag med plugget. Spanska uppsatsen iallafall. Min normala lärare satt ju en ig varning på mig så. Gäller att ligga i nu! Tips på nåt fjäskigt man kan skriva på en uppsats...?
Hade nationella imorse också, gick inte jätte bra alltså. Man skulle skriva om en dator, typ. Tråk.

Häromdagen drack jag laktos fri havre yougurt. Sådär gott.
Igår drack jag laktos fri vanlig arla yougurt, mycket mycket gott!

Jag har inte tid att babbla.
ring mig, har inte gratis sms. uhu! Nu skickar jag HÖGST 5 om dagen, istället för 250.
stallet nu. tjing!

Startlista

Publicerad 2009-04-22 16:35:45 i tävlingar å sånt,

Hallåj!
Jag är trött trött så trött. Heleni håller mig vaken på dagarna, sötisen skrev dikter och målade bilder till mig idag :)

Startlistor är uppe, och de visar att jag kommer starta 11.02 på lördag. Startar på plats 16, av 21 stycken. Hur skönt som helst så slipper vi åka redan vid 07.00. För då skulle jag behövt gå upp vid 05.00, om jag skulle hinna packa, borsta, äta, och allt detdär.  Nu behöver vi inte åka förns 09.00, så jag får två timmars extra sömn, najs :D

Nu blire gymmet så trimmar vi häst på banan imorgon, hih. puss!

Nöff

Publicerad 2009-04-21 21:46:37 i vardags,

Godkväll. Jag orkar egentligen inte blogga. Men skriver allt några rader för att underhålla mig själv en stund, och andra. Jag skulle behöva någon som skulle styra mitt skol/plugg liv. Jag har verkligen så mycket att plugga som jag bara lägger åt sidan. Vem känner inte igen.. " Tar det lite senare..." eller.. "Någon annan gång men inte nu, senare".
Jag vill ju bara få allt gjort, prov, inlämningar, läxor, uppsatser, glosor, ja allt det där.
Men orkar inte bry mig JUST nu.. Imorgon kan jag nog ta och plugga lite.

Majsan gick najs idag. galoppa mycket med anchi i släptåg, hah!
goodnight!



älskar dig anchiprutt <3
(hehehehe kind of a old pic)

har ni inget för er, kolla http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/article4958891.ab
danny provåker nya insane på grönan, hah! :D

Wups jag sov kanske lite för länge

Publicerad 2009-04-20 15:16:33 i vardags,

haha Godmorgon! (för min del), nu har väl alla hunnit haft hela dagen att göra saker på (typ vara i skolan), medans jag har varit vaken 40 minuter. Hahahaha, det är faktiskt helt sjukt. Igår var jag trött och utsliten, och ganska lugn då för allt stressande och pressande i veckan och helgen var över. Äntligen. Fast har haft såna sjukt roliga dagar och sådär, så det var värt det kan man säga!

Iallafall så somnade jag runt 23.00 igår, enormt trött. och sov djuuuupt fram till 09.00 imorse då jag kissade lite. Sen slängde jag mig i sängen och somnade igen. Nästa wake up var 14.20. Då väckte mamma mej. Världens bästa mamma har låtit mig sova för jag behövde det. Tack :) Men fan vad chockad jag blev när jag vaknade alltså.. Sov mer än 15 timmar. Jag som brukar vakna strax efter 9 på morgonen även fast jag är trött.

Det var den historian.
Nu till en annan, MINST lika intressan som ni kan skriva upp om ni vill.

Jag har inte haft en enda lektion i skolan sedan den 27e april (updated : ska stå mars). Idag är det den 20e.
Nästan en månad.
första veckan, var jag sjuk.
andra veckan, var det påsklov
och tredje veckan, dvs förra veckan, hade vi konsertvecka.

Jag börjar förstå hur en arbetslös känner dig. För jag vill ju till skolan. Imorgon smällere! hah.
puss sånglektion snart och stan.

Pay and ride

Publicerad 2009-04-19 17:55:53 i tävlingar å sånt,

Hallelåja
Kvällen igår blev lyckad alltså! två konserter och pepp med Grisbergska, sedan ut på landet. Två skumma, fulla killar på bussen som pratade om konstiga saker. Men det var kul! Ut till stallet och borsta typ mitt i natten så min lilla tävlingsponny (häst) skulle bli ren. Hahaha vi är normala, mysigt vare iallafall! Men så är det om man inte vill gå upp tidigare än vad man måste. Vi somnade runt 01.00 i ett iskallt rum och steg upp vid 06.30... Pigg tjeeeeej! Ut och borsta ännu mer och packa iordning och sådär och for iväg mot Glanshammar.

Framridningen gick super. Vädret var toppen..Lite för mycket blåst och så, men solen sken iallafall :) Kvicka glp fattningar och jätte alert och trevlig ! Väl inne på banan var allt läskigt. Eller ja, bokstäverna och domartornet.. Men är nöjd ändå för det gick faktiskt jätte bra och jag fick 58.92 %, 165 poäng. På lördag får det faan gå bra också. Då äre ju allvar. Tallemaja 3212, the fjording plutt VS. Snobbiga halvblods fuxar. hehe. nejmen, dom är söta dom också. Får bara hoppas att inte domaren har massa fördomar och skit.

Anchi har varit bäst å hjälpt mig jätte mycket för jag fick stressa som en tok imorse.. <3

Risbergskas vårkonsert

Publicerad 2009-04-18 09:39:55 i vardags,

Tjollahoppsan hejsan. Nu är jag här igen. Haft noll ork eller noll tid att blogga sen i torsdags. Igår hoppade jag runt på hjalmar bergman teatern som en störd handikappad lat tjej, men idag skippar jag iallafall kryckorna. Foten är sjukt mycket bättre nu så jag lindar den lite bara så kan jag vara med på konserten idag! Var inte med på någon alls igår, satt och titta på alla. Ganska trevligt det med. Satt ute i solen med esteter också på eftermiddan innan sista konserten. Jag älskar hetta alltså. Ge mig 40 grader varmt och en stor svalkande sjö att hoppa i. Typ!

Det bästa är ju att jag iallafall kan tävla imorn. Yesyesyes! Ska kolla startlistorna nu. Hoppas på långt fram, orkar inte stå och hinna bli nervös. Är faktiskt första tävlingen sen 2007 så. Inte så stora krav på mig själv och majsan imorgon. Sen är det ju faktiskt bara pay and ride, första lokala är om exakt en vecka.. Tiden går fan fort.

puss

Hannifer på kryckor

Publicerad 2009-04-16 19:28:55 i vardags,

Goddag. Idag har jag varit lite borta i skallen. Kanske för att jag vaknade och hade ont i foten, och inte kom på varför. Men det var ju för att jag ramlade i trappan igår och vrickade den. Senare igår så for jag av körgradängen på någe konstigt sett. Men såg det inte så allvarligt, för sånt brukar ju hända klumpiga mig ganska ofta. Iallafall och jag snubblar, men jag har inte vrickat foten många gånger. Iallafall så vaknade jag upp och hade ont så det kanske inte var så smart att hoppträna igår. Fast det var fan värt det!

Iallafall så borde jag väl tycka synd om mig själv. Men jag kan inte. Jag är lite för trött för att ens bry mig. Hoppar runt på kryckorna som ett fån och väntar på att det ska bli bättre. Plus att jag har en ganska bra nyhet ang jobbet. Som ni vet så var jag taggad inför en jobbintervju igår ju och lagom nervös med. Iallafall så gick det super bra så i sommar kommer jag jobba på en liten Ö mitt i stan :D Jag är bäst. Stora Holmen here i come!!!

Men jaja, häckar hos Anchi så ska låta henne få datorn så jag ska nog gå och hämta en glass eller något och försöka tycka synd om mig själv för jag har ont i foten som har 6 konserter i helgen, plus en träning. Nu kilar jag. Ha en feting bra helg! PUSS<3

The reasons

Publicerad 2009-04-15 23:39:52 i vardags,

Hallelåja. Jag är sjukt trött men på riktigt bra humör. Måste få ur mig allt bra. Så skriver lite :D Sen sussar jag. För imorgon är det en rolig rolig dag med rep från 08.00-16.30.. Yey!


  1. Jag hopptränade efter skolan med majsan, och för första gången på ja, typ 1 ½ år hoppade jag 1 meter! Så himla stolt över mig själv. Kanske blir lite hopptävlingar ändå då i sommar.. Maja och jag är bäst :)
  2. Anchi och jag är så himla vip så vi kommer vi uppskivna på gästlistan på Kid down konserten i Sthlm den 10e maj. Så vi både slipper betala och att köa, och får känna oss lite coola på köpet. Najs som fan!
  3. Ska till Stockholm med min bästa vän snart. Grönan med nya insane, stan, och allt det där. Kan inte bli bättre alltså!
  4. Jobb intervju imorgon, och går det som jag tänkt mig så har jag väl typ världens bästa sommarjobb! Love it.
  5. Konsert med skolan fredag och lördag. Även fast kören inte gör så stor insats och våran grupp kanske inte kommer få dansa är det ändå det här som är så kul. Det här som får mig att förstå varför jag håller på med musik, varför jag valde Musikestet.
  6. Mina underbara vänner. Som ställer upp och är sig själva. Jag älskar er!!!
  7. Min bästelibästa familj såklart! Får lite dåligt samvete av att jag typ aldrig är hemma.. Jaja, ganska säker på att jag aldrig blir utkastad, snarare tvärtom ;)
  8. En av de grejerna som gör mina dagar är ju att det är VÅR! alla är glada nu. ALLA blir fan på bra humör när det är vår. Fast nu äre lite klent med sol och värme alltså. Den kommer väl snart igen antar jag. 



    Inget står i nån ordning men pallade inte ha massa punkter. PUSS! Sängen nu.
    ps. nån som vill gå på risbergska festen med mig? jag vill d a n s a

Typ Jobbintervju

Publicerad 2009-04-15 12:18:27 i vardags,

Hallåådär! Åhh jag är så himla glad! För mer än en månad sen sökte jag sommarjobb på Stora Holmen. Igår fick jag mejl om att jag skulle ringa om jag fortfarande var intresserad, och det var jag ju såklart! Så idag rindge jag. Super trevlig människa, som antagligen skulle vara min chef, pratade jag med, och bestämde jobbintervju imorgon
kl 17.00. Fy fan vad kul! Vilken härlig sommar jag skulle ha.. Shiit :D

Nu blire mat! pussi!















Kadaver?

Publicerad 2009-04-14 23:41:43 i vardags,

"Du är skogens bästa och mest omtycka djur, de ljuva sommarkvällarna ligger du och chillar i värmen och delar med dig av dig själv. Du får även ekosystemet i balans. Du visar respekt mot alla ljud och gör inte förhastade handlingar. Skogen är ditt favoritställe , dock kan vi ofta se dig ligga i vägkanten, då du får smeknamnet roadkill. Alla i skogen gillar dig."

Enligt testet "Vilket djur i skogen är du", på facebook. Där vill jag tillägga att det inte stämmer. Eller okej, det, men minus att jag är död. Himla sjuka test alltså. Men det är sånt jävla roligt tidsfördriv alltså!



Var hos Vikky förut. Var apmys. Satt mest och prata och sådär. Åt lite bruna choklad bollar till laktos mjölk (första gången jag åt laktos mat, det luktade skit men smaka helt okej alltså..) Men den bruden och jag har så otroligt mycket minnen så det inte finns alltså. Så glad att jag harej älskling! <3

Suttit och planerat lite mer. Så nu är Sthlm klart! 9-11 maj åker anchi och jag. Ska bla till grönan och åka den nya insane. Galna som vi är.. Haha! och på konsert, och gå runt i den mysiga staden och köpa dyrt fika! Stockholm är mysmys!

Imorgon blir det sovmorgon till tio typ, då ska jag träffa sara danielsson gammal gode vän en jätte kortis, å efter det blir det konsert rep igen, och sist medn inte minst, så blire hoppträning på kvällen med majsan! ella ska med å fota, tjoho :D nu ska jag börja kryssa ner alla rutor och ta och slagga snart. pussenhej! <3

Snart tävling

Publicerad 2009-04-14 11:03:47 i tävlingar å sånt,

Godmorgon! Nu sitter jag här och dricker oboy, fast jag inte borde. Gymmar aaaaaaaaaalldeles för lite nu för tiden. Not good. Så blir det när man har annat för sig, dvs hänger i stallet. På söndag är det vårens första tävling, i glanshammar. Det ska vi fixa så bra. Lördagen efter det, nästa, i Lindesberg. Känner du för att hänga med och fota eller nåt äre bara att du hänkar! Känner att jag kommer vara sjukt trött på söndag eftersom vi haft konserter hela fredagen och lördagen innan det.. Men slita bör man, annars dör man. Kul som fasen är det ju iallafall :D

Prel. planerat till sommarn: Åka med maja några dagar till Sara&Nilla på eget lite mini ridläger. Fy så jag längtar. Ge mig sommarlov nununu!


är man snygg så är man ;)

Alcazar

Publicerad 2009-04-13 23:41:02 i vardags,

Men japp. Så var man där igen. Galet fan. (läs fäään)
hahahaha, feel the irony..
men en sjukt rolig dag på marieberg med nilla, yvonne (nillas mamma) sara & anchi! och alcazar såklart.

Stod och väntade i en smockfull örebropublik bland busiga tonårspojkar, sura pappor och små blonda tjejer i en timma. Vi hade iallafall svinroligt kan man säga. Efteråt fick vi iallafall ta kort med dom och få autografer. dom skrev på min gula fina väska, på UTSIDAN! även fast jag sa att de skulle skriva på insidan..? Jaja. Det regnar väl bort någon gång. En mamma på bussen tyckte det var riktigt coolt iallafall. Jag är cool!

finns hur mycket bilder som helst då anchi är bästa fotografen men dom är liiite för snygga för att visas. eller så är det så att jag inte fått dom än :p här bjussar jag en iallafall. "jag är inte så insatt" anchis uttalande om alcazar. haha stämmer!

 

Nu sitter jag här och är riktigt ruggigt trött eftersom jag sovit lite för lite och gått upp innan tuppen på morgnarna.
imorgon börjar jag iallafall 13.30 och det är ju lagom gulligt av mina lärare iallisfallis. efter skolan vankas det sånglektion och vikky time. behövs ibland. hon är ju stor och bor själv. pluttan! nej nu drar jag nog. kärlek åt folket och sov gott!

The påsk is over

Publicerad 2009-04-13 23:33:39 i vardags,

Hejsan! hoppas alla haft en underbar påsk nu. nu var den över, och återkommer nästa år igen. eller ja, är väl rätt så logiskt. Har inte brytt mig så mycket om självaste påsken, haft lite annat att tänka på och har haft andra roliga saker att göra men självklart har jag ätit påskmat och allt dedär (idag hos mormor). Påsk är ju egentligen precis samma sak som jul, fast man får julklappar på julen och ägg på påsken. Enda skillnaden är omslaget på paketen. Ganska sjukt. Vad bortskämda alla ungar blir. Såhär kan det ju inte ha varit typ på 80 talet?... fast ingenting var väl så som det är nu, då. Hade varit roligt att få uppleva en 80tals dag faktiskt. Kul att jag kom in på det från påsk snack. Hahahha.

Mitt lov har iallafall varit toppen och jag hade inte sagt nej till en vecka till. Men jag är riktigt trött och det ska bli kul att vara lite estet aktiv igen eftersom jag varit offline från estet världen några veckor pga sjukdom och allt dedär. Nu blir det nya tag. Konsert vecka! Konsert både fredag & lördag. Så har du inget för dig kan du väl ta och köpa en biljett och komma på Risbergskas vårkonsert på hjalmar bergman teatern i örebro. Varför inte liksom? Jag saknar alla mina gris gosisar!

Sedan jag skrev senaste blogginlägget har jag hunnit med mycket kan man säga.
Har iallafall haft världens toppen vecka om jag inte redan hunnit säga det några gånger.


och vem älskar inte våren? åh jag vill aldrig mer ha vinter. bara vår! och sommar.. utan kryp..

Glädjesmile

Publicerad 2009-04-12 16:22:28 i fjordisar,

Tjena hoppsan. Jag är glad. Gick upp strax innan 7 och åkte mot stallet såklart. Pigg som en lärk.. eller inte.. Men jag piggnade till när jag hade cyklat några km i konstig kyla och värme blandat med sol och lite blåst. Hästarna var pigga å glada när jag släppte ut dom. Speciellt dräktiga Tuva bocka å bralla som en tooook istället för att äta. Sötan! Smörjde (okej jag vet att det heter smorde men det låter dumt) och fixa och allt dedär sen kom Virre. Då red vi. Fast jag satte på vanligt bett och bytte sadel.
Red med Linnea också i paddocken, red igenom dressyr programmet som jag ska tävla snart, 2 ggr. super :) Jätte nöjd och glad! Gick hur bra som helst! Hon tyckte om bettet konstigt nog och den fula sadeln jag bytte till är mycket skönare än allround synteten! Bra dag punkt slut.

Har hunnit vara på marieberg en stund också. Åt och köpte öronproppar. Nu har jag badat och sådär. Far till Hallsberg snart med bussen, där ska jag träffa Sarisen som ska med på spelning nånstans där.. imorgon ska vi rida och sen åka och leka fanclub åt Alcazar! HA. ja vi är ju som vi är. puss!

Påskmys

Publicerad 2009-04-11 13:33:44 i vardags,

Glad påsk på er alla :) Även fast jag knappt har påsk känsla eller bryr mig bryr mig så mycket om påsken. men vafan, man får påskägg. Med pengar, biobiljett, massa tuggummin och läkerol! (jag käkar ju inte godis så). Tummen upp på den kan man säga!

idag fyller världens bästa lilla syster också. Grattis sötis. redan 9 år, helt sjukt vad tiden går fort. Var iallafall lite lekledare och softade i solen under kalaset.

Anchi kom en sväng också, då gick vi ut i parken och myste i solnedgången och sådär med musik.
fick också reda på att vi har sovplats i sthlm! puss på den :D nu kom emma gladher vi ska leka. 

Sommarkänslor

Publicerad 2009-04-10 12:39:21 i vardags,

Bilder.
Minnen.
Måste ju vara bland det bästa som finns.
Att titta tillbaka, på roliga saker man gjort och upplevt.

Nu har jag såna otroliga sommarkänslor så det inte är sant.
Jag vill ha sommarlov, massa tävlingar, bad, sol, 40 grader, solbränna och allt det där.



 

Nu ska jag till stallet. puss /hannifer

Kebabrulle

Publicerad 2009-04-09 17:36:46 i vardags,

Hallelåja. Har suttit och planerat nu massa vad som ska hända slutet av lovet :D det är typ min hobby. att planera. sjukt stressande ibland, men man ska ha koll på saker ju!
Kom iallafall nyss hem från Fellingsbro, mamma har ridit så jag hängde med och tittade på söta små lamm bebisar och sådär och gick runt och njöt av landet.  Förstår mig inte riktigt på de som bara lever i stads miljö hela livet. Alla behöver nog vara och få andas luft från landet ibland, någon gång ibland iallafall, tror jag.

Käkade en kebabrulle förut. Det var nog första eller andra gången i hela mitt liv. Plockade bort tomat, lök och peppisarna för det är ju bara äckligt. Annars var den fan god. Sånt får slinkas ner någon gång ibland, men inte så ofta alltså.

Jag är sjukt avis på Anchi som gått runt på Ullared hela dagen.......... med pengar! Mina är fan slut nu. Hur ska det gå. Studiebidrag lite tidigare kanske? I sommar ska jag jobba och slita som fan tänker jag. Kommer sjunga för gamlingar två veckor och så lär jag få inom kommunen eller landstinget 3-4 veckor. Så kör jag och Anchi på samma gamla roliga töntjobb. Skura bilar! "RR´s tvätteri" hahahah oslagbart asså. Okej, tre jobb räcker fan.

Nu vill jag gymma. men det är stängt. Imorgon förmiddag. Då jävlar!

Regnig dag

Publicerad 2009-04-08 22:23:38 i fjordisar,

Hallelåja! Nu är jag hemma igen. Fy tusan vad skönt. Helt sjuuuuukt! Bara sitter nu. Sitter och är. Har hunnit med att äta pannkakor också med nya sylten och lite grädde! Mums på den!

Har idag hunnit med att gymma och rida i det härliga regnvädret. Provade ett annat bett (som vanligt) som inte gick så bra i början, men när jag tog av aachen remmen gick det bättre. Red i nya sadeln både igår och idag. Super bra ären. Fast så himla irriterande att det skaver på benen för jag har stiglädrena innanför.. man måste ju ha himla syntet läder. Oj nu blev det mycket himla.

Igår cyklade jag och Anchi runt på landet på kvällen. Stannade till vid ett hus och spelade lite guitar hero. Som tur var kände vi dom i huset. Det var mysigt fast jag var väldigt trött kan man säga. Sov iallafall väldigt bra och drömde om cyklar och chokladdrycken Pucko. Jag har aldrig varit något av ett pucko fan så det är nog bara för jag drack pucko hos frostisarna i söndags. Jag saknar dom! har trots allt glömt massa saker där, så blir väl att åka dit snart igen!

Har bokat in en till tävling. Tjohoo! Glanshammar, Kolja, P&R, den 19e april. alltså nästa söndag kom jag på alldeles nyss. Träna träna träna träna träna träna. Typ.

Ikväll ska jag sova ensam. Kommer kännas rätt konstigt för jag har de senaste nätterna haft Anchi vid min sida när vi sussat. Ikväll orkade hon inte med mig mer. Jag slåss tydligen sjukt mycket när jag sover så.. hehe...

Nu till det lite bajsiga, eller braiga. Igår red jag med tshirt på kvällen. I dag, mitt på dagen, red jag med tjocktröjor och regnjacka, bar runt på vinterjacka i stallet. Fast rensade och la undan mina vinter grejer iallafall, så snön får inte komma förns typ december ...

Vretstorp VS Östergötland

Publicerad 2009-04-06 22:30:45 i fjordisar,

Hallelåja! Nu är jag här igen, woho! Inte så värst kul att sitta här ensam och glo och lyssna på radio. Hade hellre stannat hos frostisarna men nu var ju katten tvungen att få mat eftersom mammsi & pappsi är i storstan på konsert :D anchi kommer iallafall snart och besöker mig inatt, woho!

Dagarna där ute har varit toppen. Igår red vi och åt tacos och myste massor :) Red sötisen Jasse (fjording offc), och de andra på de andra sötisarna. Blev historia på frosten dedär !

Idag for vi bort in i Östergötland mot brunneby musteri, hööks & cloetta chokladfabrik. även mc donalds där vi träffade 30 militärpoliser ... mumma!

shit, handlade för ... jag vet inte, så mkt så jag inte håller räkningen iallfall. Den nya snygga dressyr sadeln betalade dock virre, men den fick jag prova ut. sjukt skön! blir nog bra. Har inte provat än men klart den ska passa! (orkar inte annat). köpte iallafall för exakt 300 på cloetta, varav lite halstabletter till mig, allt annat till vikky, anchi, mormor, börje, mamma och pappa. hahahahha! Vad snäll jag är :)

Nu ska jag packa upp. imorgon blir det rättegång igen, sedan stallet. kämpa t ! och v såklart ! puss och ha ett bra lov ! /hannifer

Fullspäckad start på lovet

Publicerad 2009-04-04 21:06:43 i fjordisar,

Imorgon åker jag och anchi till stallet runt 10, hon drar med cykeln när jag rider :) Efter stallet åker jag direkt med bussen till Hallsberg och där kommer Sara & Nilla och hämtar mig. Vi ska rida och mysa och sådär :) På måndag drar vi till Hööks & Cloetta i Linköping, kommer hem på måndag kväll nån gång. På tisdag kl 10 fortsätter rättegången och efter den åker Anchi och jag iväg till stallet igen och sover hos Virre. Kommer väl hem onsdag kväll någon gång, för vi ska/vill/borde gymma på eftermiddagen !

Ha ett bra lov, kommer inte säga så mycket :) puss

Centralparken all day long

Publicerad 2009-04-04 20:57:57 i vardags,

Hejsan Svejsan. Hoppas alla har lika fint vårväder som vi har! Sjukt härligt väder alltså. Suttit i CP, Centralparken, Henry Allard största delen av dagen idag med Elvis & Anchi. Ätit två glassar, köpt en ny tshirt och nya brillor. Jag älskar´t :D



      

Pluttan

Publicerad 2009-04-04 11:56:07 i fjordisar,



Jag saknar min älskling. Inte varit där sen i söndags pga min bajsiga sjuka.
Men imorgon ska jag rida igen! :D och massor på lovet. puss!

Mode?

Publicerad 2009-04-03 20:58:16 i vardags,

Tjollahoppsan. Lång dag, och slapp. Typ dansat square, kollat på lite rep, suttit i solen, ätit glass, träffat miljontals folk på stan, osv. Nu blir det deed. Har hunnit klippt mig också. Ganska nöjd. Väldigt kort lugg men vad gör det den växer ju så sjukt fort ändå så. Vänjer mig :)

Deed nu med Anchan <3 puss

Vintern har gått i ide

Publicerad 2009-04-02 21:04:38 i vardags,

Nu är det vår. Anchi och jag gick och köpte ett paket glassar (12 stycken) och satt oss i parken och gungade. Mys! Har innan det idag varit ute flera gånger och andas frisk härlig luft och bara njutit :)
Unni fick en liten del av min dag, dels en stund då hon färgade mitt hår. Vart väl snyggt. Men imorgon blir det snyggare för Madde ska klippa det! Bilder kommer väl imorgon :D

Imorgon blir det skola igen, wow. Fast vi ska träna till vårkonserten hela dagen. Wei!



Dagens humör : Lite lagom glad, och menssverkig.

Sovdags

Publicerad 2009-04-01 23:10:39 i vardags,

Det var den dagen. Gick rätt så fort om jag får säga så.
Eller nej.. Men jag menar har suttit inne söndag 22.00 - nu (torsdag 23.00).. kul liv. not.
Okej tre korta promenader faktiskt :D

Längtar till träningen kommer ihång, vill bara ut och springa i vårluften! Slänga mig i gräset och njuta typ. Idag var det tydligen 23 grader. Men då blev pappa sur när jag sa det. För det var minsann inga med shorts ute. Okej, jag bryr mig inte ett skit om hur många grader det är, man får väl tro vad man vill, bara det är behagligt ! :)

see ya imorgon.
hemma då också.
fast ska köpa hårfärg för unni kommer och färgar mitt hår.
puss!

Lokal Dressyr

Publicerad 2009-04-01 14:45:50 i fjordisar,

Hejsan Hoppsan :)
Jag är på extremt bra humör för jag tog en vårpromenad till Vikky och sedan till Brogrens och åt pannkakor, muumma! Tidigare idag har jag ju bara suttit inne vid datorn så behövde andas annat än damm kände jag.

Jag har anmält mig till en dressyr tävling nu! Tjoho, blir min andra lokala dressyr, första gången var Juli 2007, gick ju inte så värst bra kanske.. Hoppas det går bättre den här gången. 25e april i Lindesberg. Jag längtat! Försöker hitta mer tävlingar också, helst lokala dressyr men även lite hoppning.



bild från korsbacken km, haha det var tider det!

..och där kom posten

Publicerad 2009-04-01 10:26:13 i vardags,

Blev väckt av sjuksköterska från karla runt 08.20. Tjena vad jag bara ville sova då. Sjuuukt trött. Låg och pratade med Anchi inatt i tele till typ halv ett eller något så.. smart tjej!

Fick iallafall en tid, äntligen! Så traskade iväg. Skönt att det bara ligger typ 500 meter bort iallafall, inte så långt att gå direkt. Gjorde halsprov och blev kollad och pratade och allt det där. Har virus som sagt, som kommer gå över snart (ska gå över iallafall) så får inte någon pencillin. Är väl skönt det att slippa det. Jag vill bara bli frisk. Nu har jag inte alls ont i halsen utan är mest hostig, snorig och jävligt trött.

Ändå så sitter jag här. Haha, måste faktiskt anmäla frånvaro till skolan. Hörde för tredje dagen i rad posten dimpa ner i brevlådan. Fortfarande ingenting till mig antar jag. Tråk. Funderar på att skaffa några töntiga brevvänner igen. Jag hade typ 20 st när jag var 10 år.
puss!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela