hanna roth

live, love, laugh

Vampyrer orsakade bilolycka

Publicerad 2010-06-30 22:34:02 i blandy,



"Kvinnan råkade backa bilen i kanalen. Orsak: det stod en vampyr i vägen.

Den minst sagt intressanta beskrivningen av olyckan kommer från en kvinna i Mesa County i Colorado, USA. Kvinnan uppger att hon på kvällen fick syn på en vampyr mitt på grusvägen i närheten av Fruita. Synen gjorde henne så rädd att hon råkade backa bilen ner i kanalen. Kvinnan klarade sig oskadd från olyckan. Hennes man kom till platsen och tog henne hem.

Polisen har inga bevis för att kvinnan var påverkad. Och inte kan de heller bevisa att en vampyr skulle ha varit inblandad i olyckan." - källa aftonbladet 30/6


HAHA, vad sjukt! Nu blev jag jättetaggad på att se Eclipse. Har hört att den ska vara sketabra!

Uskavi

Publicerad 2010-06-24 11:10:16 i vardags,

Nu drar jag, familjen och några vänner iväg mot Uskavi. Hemma igen på söndag, tjing!

Bloggtorka

Publicerad 2010-06-22 23:25:20 i vardags,

Nu är det sommar somsagt och jag tänker inte ha press på mig att blogga. Så tjing för ett tag, kanske smiter in här nån gång, det vet man inte. Men för en stund tänker jag ta sommarlov från bloggen. Puss



Jag hänvisar till the real life, eller typ mobiltelefonen. Där lever jag rätt mycket.

Fastlandet

Publicerad 2010-06-21 20:29:43 i vardags,

Jag och familjen har haft en underbar vecka ute på Gotland!

cykelutflykt, fårö, radioprat, maja, ridturer, havet, visby, bulhus och massa mer.
Fler bilder kommer nog senare, nu orkar jag inte tillbringa mer tid vid datorn. Mycket tid idag har gått till att gå igenom facebook, mejl och bloggen såklart. och det sista jag tänker göra är att slösa bort denna sommar på datorn. Gör det inte du heller!



min fina syster och jag!

Paus mellan resemålen

Publicerad 2010-06-13 23:02:03 i vardags,

Hallåj! Nu är jag hemma. Sjukt seg resa hemåt alltså från Norrland, tog tid och jag satt mest och lyssnade på musik. Nu sitter jag här och det snurrar för det känns som att jag åker bil. Imorgon blir det GOTLAND!

Åkte förbi min plutt speeden och sa hej/hejdå igen. Usch vad jag saknat honom :( Vill helst ta med honom till Gotland men blir kanske lite omständigt med båt och stallplats och grejer.... Kanske skulle tänkt på det tidigare.

   

Unni har lite mer bra bilder än jag för det där var ju lite mesigt jag vet, men jag har inte tid nu, för imorgon sticker vi från ÖRET ca 07.00, och jag måste packa, duscha, sova, fixa kameran och lite sånt innan dess. Ha det fint mina pärlor. Kärlek

Föressten: GLÖM INTE SVERIGES RADIO ÖREBRO P4 kl 10.40 varje dag denna vecka!

Så var det lördag

Publicerad 2010-06-12 12:30:46 i vardags,

Underbart väder. Blåsigt och spöregn. Lite surt att vädret inte varit på topp här i Norrland, hoppas på härligare när vi drar neråt mot Gotland iallafall. Snart ska jag till Härnösand, så långt norrut har jag aldrig varit, cooltjej.
Oj, nu kommer tydligen Unni snart och jag sitter i pyamas. Tjing

Familjen roth i radio

Publicerad 2010-06-11 17:47:33 i vardags,

Måste bara säga det här alltså. Mamma hade tydligen anmält oss till att vara "sommarkorrar" i Sveriges Radio Örebro P4 i sommar. (Vilket hon inte talat om... utan blev en riktig överaskning idag)

Idag ringde dom, och sa att just vi hade blivit utvalda till att vara det. Så nästa vecka (v.24) ska våran familj alltså snacka i radio varje dag klockan 10.40. Vi ska snacka om hur det är på våran semester på Gotland.
Ni LÄR ju lyssna alltså! Så skojsigt, hihi.


+ Se hela bilden =

Krångel med design

Publicerad 2010-06-11 12:36:18 i vardags,

Jag tappar alltid blogglusten helt när jag inte är nöjd med min design, så jag gjorde så att jag bytte till en vanlig mall, såndär tråkig och shit, men så får det vara nu ett tag tils jag orkar engagera mig i att trixa och göra en ny... Oj, världens längsta mening ever typ.

Imorse var jag ute och sprang, härligt. Kände på vattnet i havet också, det var inte alls kallt. Nu är jag bajsnödig. Imorgon ska jag till Härnösand och träffa Unni för inatt åker Robin till France och då känns det lite onödigt att stanna här i Timrå helt ensam. Ha ett fint liv tills nästa gång vi hörs.

En onsdag i Norrland

Publicerad 2010-06-09 20:00:29 i healthy,

Dagen har varit lugn. Vaknade innan tuppen, för att det är så ljust i rummet, och begav mig ut på en promenad/springtur. Var hur skönt som helst... Känner att man tappat endel sen när man var som hurtigast och tränade fyra gånger i veckan på friskis. Men tiden finns verkligen inte till det längre. Det saknar jag faktiskt. Jag är en hurtigbulle, även fast det kanske inte märks. Jag ska hålla igång och träna, för det är så sjukt kul. Nog om det.

Vad har annars hänt.. Typ en misslyckad cykeltur som slutade i att Marcus cykel rasa isär och ett besök till ica så jag köpte mig en nyttig smoothie. Nu är det hårda tag när det gäller maten igen, fy vad jag fuskade i maj, och jag har saknat havregrynsgröten sååååå. Haha, folk tror väl jag är störd. Men det är så sjukt gott! Nog om det också.

Jag har det toppenbra här. Alltid lika mysigt med familjen Granström, och en Olsson på köpet också. och OJ vad det här blir som en dagbok. Men då får det vara det. Ha en fin kväll.

Hovböld.... igen

Publicerad 2010-06-09 11:32:06 i speeden <3,

Den gamla hovbölden var tydligen inte över, så nu går han gipsad igen tills nästa fredag.

Jag orkar inte med det här. Speeden är en av de hästar jag fastnat vid mest, och han betyder så sjukt mycket för mig. Men att ha tid och pengar till en sjuk häst är inte lätt när man är ungdom och endast har en inkomst som är det ynka studiebidraget. Jag vill inget mer än att behålla honom, eller kanske köpa honom. Men tyvärr så går det inte ihop.

Jag ska iallafall ta och njuta de här två kommande månaderna som jag har med honom (till 31/7), som kanske blir de sista. Men jag hoppas att det kan ordna sig på något sätt.
Det är min önskan.




vilket är det rätta beslutet?

Tävling avslutad

Publicerad 2010-06-07 11:03:11 i vardags,

Nu är tävlingen avslutad, och jag har lottat ut en vinnare av en biobiljett..
GRATTIS JENNY STÖA! klicka dig vidare in på hennes blogg här.

Klockan är 10.59 och jag har hunnit med detta: Ridit & Tagit ett morgondopp. Så jäkla härligt!
Idag drar jag till Norrland, så kommer nog vara rätt off när det gäller att blogga och att facebooka. Men kika in då och då ändå, för något nytt inlägg kommer säkert dyka upp någongång.


Antikens grekland

Publicerad 2010-06-06 12:47:41 i vardags,

Nu sitter jag här, en solig sommarlovsdag, och pluggar. Antikens Grekland. Men jag får skylla mig själv, det här skulle jag gjort i ettan, och till hösten börjar jag trean. Så jag kände att det var läge att få det klart nu i sommar för det är massa annat i höst juuu!

Vad händer idag för erKan inte tänka mig att det är många som är lika knas som jag som sitter och pluggar iallafall... 

impulsresa till norrland

Publicerad 2010-06-05 22:10:58 i vardags,

Jomen vi kände för det. Unni och jag är som vi är. Med biljetter och pepp och allt klart (förutom packning typ) så drar vi till Norrlanden på måndag eftermiddag. Anledning: Hon för att hälsa på sin farmor och jag för att hälsa på min distans-bästavän! Ska bli asgöttttttt, för jag har bara hälsat på han en gång (han har varit här jamen typ 47) så jag kände att det var dags och att tiden var inne.


tur att vi är så otroligt snygga.

Dock så kommer jag sakna min plutthäst, men Anna och Mammsen är hemma och tar hand om han... Sen åker vi bort ännu en vecka, så jag kommer vara borta 2 veckor, och det är helt sjukt länge egentligen. Men ska bli supermys. och jag SKA ha dataförbud. Eller okej, det är väl bra att kolla mejlen om någon chef sagt något eller så, men annars typ ingen facebook eller blogg. Jag har telefonen för att vara någelunda tillgänglig.

äntligen..........

Publicerad 2010-06-04 00:25:21 i vardags,

........ SOMMARLOV!!!!!!!!!!!!!!!
Det var nästan så jag trodde att jag aldrig skulle få uppleva frihet igen. De här två terminerna har inte varit roliga pluggmässigt, jag har ärligt talat dränkts i arbeten och prov och allt sånt skit sedan augusti förra året, och jag vet att det inte bara är jag som känner så.

Nu har man ju något att se fram emot iallafall. Sista året på estet i höst! Sjukt tragiskt men sjukt kul. Skrika, vårkonsert, projektarbete, studenten osv. Men nu har jag en lång härlig sommar framför mig, om elva veckor ska jag tillbaka till skolan igen men det är inget jag längtar efter nu. För exakt ett år sedan satt jag och deppade över att jag inte klarade spanskan, nu är jag lagom depp över att jag inte klarade matten.
Men vet ni? Jag tänkte ta två flugor i en smäll och plugga gärnet denna sommar och ev fixa till båda kurserna i höst. Hoppas jag är lika taggad om några dagar bara.. Antagligen inte. Ska försöka.
Ha en härlig sommar och njut som bara den. Hejdå ESM08 (som vårat nya klassnamn är)




Ni har väl inte glömt min tävling föressten? Söndag är sista tävlingsdag! Vinnaren kommer att presenteras på måndagen den 7 Juni. Tryck HÄR för att komma till tävlingen.

heshet brukar vara sexigt

Publicerad 2010-06-02 12:13:40 i vardags,

Alla tycker nog, när dom är hesa. Att det är lite snyggt sådär. Visst det tyckte jag också för några veckor sen. Kändes lite charmigt sådär, men varför vet jag inte.
Nu däremot har jag tröttnat på det så sjukt. Jag säger bara: Vem skriker inte på Krampen liksom? och för mycket kan man inte skrika då... eller jo om man heter Hanna Roth och haft halsproblem i två veckor innan.

Min poäng som jag tänker komma fram till är att jag har tappat rösten. Så prata inte med mig, för det är svårt att inte prata tillbaka.

krampen 2010

Publicerad 2010-06-01 20:47:08 i vardags,

Okej, kul Karolinska Läroverket. Vi gav er vinsten detta år. Bara för att vi alltid vinner annars.

Jag håller med mina griskompisar;
hellre förlora med grisar än att vinna med piltar.



VI TAR DOM NÄSTA ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela