hanna roth

live, love, laugh

Nu drar plugget igång på riktigt igen

Publicerad 2010-08-31 10:24:27 i vardags,

Det är bara att kötta! Säger jag igen, som jag brukar säga.
Igår bestämde jag mig för att satsa på Spanskan igen. För fixade jag matten, kan jag nog fixa spanskan också... Vore en sån sjuk lättnad isåfall! Nu sitter jag och sliter med Engelska C.

Ska om en vecka redovisa inför hela kalssen om att Kunaber över 55 inte längre får billigare cigaretter... åh så synd om dom, verkligen! Det är väl bara bra att dom drar in det tycker jag, eftersom att man som pensionerad där inte får mer än en ynka hundring i månaden.

Tävlingssugen...

Publicerad 2010-08-29 22:40:29 i speeden <3,

Nu är det verkligen dags för ett Speeden/Häst inlägg. Var väldigt längesen såg jag nu, senaste veckorna har det mest varit typ taffsnäs och matte. Men nu måste jag ju blogga om min älskade speeden (och ja det ska komma ett inlägg från Taffsnäs med bilder och sånt SNART, jag lovar!

Red på banan idag! Gick superduper, är lagom taggad inför dressyrträningen imorgon. Har inte varit iväg på någon träning sedan innan hovbölderna. Hoppas verkligen vi klarar oss utan fler skador nu för den perioden var inte rolig... och så är det lite tävlingar inplanerade också! Kommer bli en strålande höst det här! :D

10/10 Kallblodskampen (Hoppning) i Karlstad. Värmlands Fjordhästförening.
24/10 Hoppning/Dressyr Örebroläns fjordhästförening KM.

Är vråltaggad nu när han går så braaaaaaaaaaaaaa! Är så glad att jag har världens bästa pålle alltså ♥vacker är han också min speeden ♥

P-p-p-pokerface p-p-pokerface

Publicerad 2010-08-28 20:55:48 i kulturis,

Jag sitter här denna lördagkväll och lyssnar på gamla covers från Jessi&Roth. Saknar alla våra spelningar!Har även sökt lite stipendium för bla Projektarbetet vi kommer ha nu i trean.. Vet inte än vad jag ska hitta på men det blir ju något estetiskt iallafall. Någon som har tips?

Aldrig mer matte....

Publicerad 2010-08-25 22:14:22 i vardags,

Alltså, I DID IT! Aldrig mer matte. Förstår ni denna lättnad? Jag slipper skiten i 3an. Jag som tänkte ge upp. Nu är det gjort, och jag är GODKÄND! Tack alla ni som trodde på mig.
Jag säger bara: FRIHET!

Detta firas med Blankhult (haha).. Drar på Hajk med världens bästa estet-treor. Blir säkert kuwl. Ses på fredag!
PUSS

Rapport

Publicerad 2010-08-23 12:17:22 i vardags,

Jag vet inte hur det gick. Jag hoppas att det gick bra. Men jag vågar inte tänka mer på det tills jag får veta.

Nu ska jag iallafall ut och fira att det kanske gick bra, och för att njuta över sista sommarlovsdagen! För idag är det varmt och skönt, egentligen borde man ju bada. Men nu är det som det är att det inte finns något bad i närheten... Så glass & kortspel med vänner på en filt i en park får duga (:

Snälla snälla snälla

Publicerad 2010-08-23 07:36:05 i vardags,

Det här måste gå. Håll tummarna för mig förbövelen. Klarar jag det blir det party, jag svär. Har laddat väskan med två miniräknare, pennfack och massa mat. Eller ja, mackor, bananer och kakor. Det borde jag klara mig på.

wish me luck!

En ful prins har vi ju iallafall inte

Publicerad 2010-08-21 22:29:21 i vardags,

Den där Carlphilip är lite för snygg alltså.. himla mumsbit. Bara för att jag och Anchi är som vi är så befann vi oss längst fram vid stängslet för att se kungafamiljen kortega förbi. Det var lagom coolt faktiskt.

och jag är off jag vet. Sjukt off. Men så får det vara, tills på måndag. Förhoppningsvis. Håll tummarna för mig då mellan 8.30-12.30. Om jag klarart blir det party. Jag säger bara: Matte!

Back to Öret

Publicerad 2010-08-15 23:20:29 i vardags,

HEMMA från världens bästa Taffsnäs.

Jag har haft 10 underbara dagar
Jag saknar min Speeden
Jag har världens snyggaste bloggdesign, TACK jenny!
Jag behöver sömn, så godnatt!

Away to Taffsnäs!

Publicerad 2010-08-06 09:45:07 i horsie,

Nu är det dags. Lite pirrigt, men inga nerver så. Taggad till tusen. Det här ska bli svinroligt, helt ny upplevelse inom både hästlivet/jobbkarriären. Haha. Nu ska jag vara hjälpledare på ridläger i 10 dagar, håll tummarna för mig!


100704 två dagar kvar

Publicerad 2010-08-04 10:30:06 i vardags,

Jag säger som vanligt. Tiden går ruggigt fort. Jag hinner inte tänka. På fredag ska jag åka bort i 10 dagar och jobba. Taffsnäs wiho. Men jag förstår inte ens än att jag ska dit, eller att Speeden är min. Jag är lite borta i hjärnan jag. Men man får skylla på att det är sommar. Dock så saknar jag att bada och sola och försöka bli brun men bli röd istället. Det var längesen..

När jag kommer tillbaka hem från jobbet på ridlägret så ska jag sätta mig ner och nöta matte i en hel vecka. Emma har erbjudit sig att hjälpa mig, så håll tummarna för den 23e har jag typ nationella prövning, då JÄVLAR ska det gå!!!!!!! PUSS

2/8 -2010

Publicerad 2010-08-02 14:05:02 i vardags,

Det känns mest konstigt att skriva att det är augusti. Tiden går så stört fort nu och jag inser mer och mer för varje dag att jag måste börja ta vara mer på sommarlovsdagarna, för snart är det skoldags igen och då sätter allt igång. Då blir det inte lika mycket soft&chill som kan ingå i ett sommarlov. Om vi bara kunde få lite värme och sol tillbaka så skulle slutet på mitt sommarlov bli mer perfekt än någonsin.

Jag ska kämpa i höst för att få allt att rulla på. Hästen + plugget + familj/vänner. Utan massa gnäll och klagomål, för det hjälper ingenting. Allt kommer bli toppen även fast det kommer bli mycket att göra. Det är trots allt sista året i skolan, och det ska bli det bästa året! I love you esteter!

Nu ska jag och Ella äta ananaspaj och leva livet, sedan far jag till min älskade egna häst som jag fortfarande inte kan förstå att han är min.njut av sommarN nu förbövelen så ses vi snart, PUSSÅHEJ!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela