hanna roth

live, love, laugh

Imorgon är den typ stora dagen

Publicerad 2010-07-27 09:18:08 i speeden <3,

FLYTTDAGS! imorgon dådå. Spännande... Ska bli jättesorgligt att lämna latorp så jag kommer säkert grina när jag rider därifrån, men jag gör nog rätt ändå som flyttar. Plus att Latorp finns ju kvar på samma ställe, så jag kan ju fortfarande rida dit ibland & hälsa på.

Efter jobbet ikväll blir det först Ikea/Hööks och handla, sedan packa i stallet, tömma box osv, förbereda tills imorgon.. Det här blir nog super!

PINK, och jag dog ännu en gång

Publicerad 2010-07-25 09:43:50 i kulturis,

Helt stört bra, vad hade man annars anat sig? Längst fram med Ella & Anchi. Pink är, och kommer alltid vara den av de bästa (enligt mig) artisterna, både sceniskt, sångmässigt & utseendemässigt. Jag är inte lagt åt det håller, men för henne skulle jag nästan vara det.

Förbanden var Butch Walker, Good Charlotte & Takida. Takida kunde väl kanske skippats men de andra var riktigt najs att höra!

 (bild från aftonbladet)

Mina bilder och filmer kommer förhoppningsvis snart, när jag orkar, och då får dom tala för hur underbart det var. Det var helt AMAZING ♥

Hawaii 16/7 -10

Publicerad 2010-07-22 10:20:58 i vardags,

Haha, nu tror alla att jag varit på Hawaii typ över en dag. och det var ju nästaaaaan så!
Här langas det bilder i mängder. Tjarrååå

TACK ni som kom och gjorde kvällen braigast, PUSSS ♥

Dags för flytt snart

Publicerad 2010-07-22 09:55:43 i speeden <3,

Vetniiii, på onsdag flyttar Speeden och jag! Från Latorp, till ett fjordingstall yehey. Känns sketabra. Något som är mindre bra är att jag aldrig mer kommer att få något gymnasiebusskort, så kommer få betala lite extra för buss... Känns ju.. kul? Fittlänstrafiken.

Bara några dagar kvar på Latorp alltså, känns både kul och tråkigt såklart. Kommer absolut fortsätta åka dit ibland eftersom att jag har några godingar kvar där, och Gilda såklart. Redan bestämt att jag ska rida henne 3 veckor i September när dom ska ut och resa. Får se hur det hinns med men det borde väl funka.. Snacka om att jag kommer få ligga i hela hösten med plugget & hästarna. Men det kommer gå suupppper.

Min tå är föressten blå för Speeden trampade på den igår. Jag hade flipflops, så jag får skylla mig själv.
Jag älskar dig ändåååå bejbiii.

Taggelitagg

Publicerad 2010-07-19 13:30:30 i vardags,

Men det är faktiskt sommar, och min sommar har varit superduper! Iofs är det inte slut än, men ändå. Mycket har hänt och är på g. Jag och Helen har jobbat med att spela/sjunga på caféer typ flera lördagar i rad, asnajs och lättförtjänta pengar. Vi fortsätter nästa vecka med samma sak, fast på äldreboenden. Åså drar jag ju till ridlägret Taffsnäs snart och jobbar också, också asnajs.

Det har varit varmt. För varmt. Men nu är det lagom. Malin, en gammal kompis, var här förra veckan, det var supermys! och på fredag blir det PINK. Jag är så ruggigt taggad. Den kvinnan är fan det snyggaste som finns. Håll med!!!!!!!!!!!! helt sick! Jag kommer dö ännu en gång, för i höstas var det grymt bäst i globen. Denna gång blire Ullevi. Hawaii partyt blev lyckat! Hemmsi hos Unni för att vi båda turnat 18 years. Bilder kommer! I promajs!

Jahamen nu vare lite käk dags, sen blir det pållen, fast vore härligt att bada. Men var ska man bada liksom? Svartån känns ju lite för skabbigt.

Inte behövs någon saharaöken heller

Publicerad 2010-07-11 00:02:06 i blandy,

Sorry nu alla sun-lovers, men jag tycker det kan räcka nu. Idag har det varit runt 35 grader i skuggan, och då får man lägga till några grader för solen... Stiger temperaturen några grader till flyttar jag till Antarktis. För det går seriöst inte att rida. Senaste dagarna har jag ridit efter 21.00, men det är fanimej också för varmt. Men vad ska jag göra? Jag kan ju inte sätta mig på nattbusen ut till stallet heller.

Nej, nu får det bli lite svalt tycker jag. Det är ju solen som gör en brun, inte värmen... Så hit med lite spöregn och åska så luften blir frisk igen.

Det känns fortfarande rätt overkligt

Publicerad 2010-07-10 01:09:55 i speeden <3,

Idag är det min tredje dag som hästägare, och jag kan fortfarande inte fatta det. Det gör jag väl såsmåningom. Det är så overkligt så det inte kan vara sant, men så underbart. Funderar på att förvandla bloggen till en ren hästblogg igen, känns som att det ändå bara kommer bli sånt. Vad tycker ni?

Red i paddocken idag. Dammade som satan, förstår inte hur svårt det kan vara och vattna... Går ju inte att rida där, så gav väl upp efter en 20 minuter, kändes tråkigt när det flöt på så bra. Provade gamla grejer idag som jag hade till fjordingarna förut, och jag hittade ett täcke som passade! Wihooo. Det är storlek 145 så blev lite förvånad att det passade, men var bra eftersom att jag älskart!

      

Syster min var med och fotade lite, men då för man väl inte ha så höga krav. När man får tillbaka mobilen är det mest egobilder eller konstiga snea bilder. Men några lyckades hon få till faktiskt! :)

Har för övrigt börja rida Speed utan nosgrimma. Tycker inte att det behövs speciellt mycket nu, plus att den ligger rätt dåligt den han har, så får nog fixa nytt träns. Ska ju till Hööksis på Söndag med Virre! Har en liten lista med grejer som behöver inhandlas, bla: Stigbygelplattor, saltsten, flugmedel och något antikli medel för snart har han ingen man kvar. Men nu ska jag sussa, så jag orkar jobba imorgon i hettan.
Kärlek

Okej, nu ska jag snacka om annat

Publicerad 2010-07-08 00:40:04 i vardags,

.. Ellleeeeeeer? Ni förstår väl kanske själva att 98 % av allt som kommer skrivas här i bloggen, kommer handla om hästen. Eller ja, det har det väl alltid gjort. Men det är ju ändå en helt annan grej nu när han är min. Min älskade häst.

Men iallafall, jag måste få prata av mig. Dagen har varit PERFEKT! Förutom en häst, så har jag fått:
- En ny mobiltelefon (sony ericsson miljömobil, assssssssssnygg)
- Massaaaa pengar
- Presentkort
på H&M och Hööks
- 20 balar hö!
- Lite flytta hemifrån grejer
- Vuxengrejer.... eller ja, rätt hemliga saker (a)

Nu sitter jag och söker jobb. Jag är vråltaggad på ett extrajobb i höst. Sjukt det låter, men så är det faktiskt. Har nyss sökt jobb på Löplabbet. Känns värt att man behöver vara en aktiv löpare då... Hurtig och träningsnarkoman är vad jag är, men kanske inte just den rätta löparen. Äsch, det ska jag bli! Håll tummarna för mig. Men jag fortsätter söka vidare, har värsta listan med jobb. Får väl ta någon dag jag går runt och delar ut mitt CV med ett leende på läpparna.
Någon som har ett förslag annars på vart jag skulle kunna söka jobb?

Godnatt nu mina fina vänner.
PUSS&KYSS /18årigahästägarenhannarothsomharvärldensbästafamiljsläktvännerochalltdetdär

MIN underbara häst <3

Publicerad 2010-07-08 00:11:25 i speeden <3,Nu är du MIN, bara MIN! och jag har fortfarande inte förstått det...... Jag älskar dig min fina häst, du är den bästa jag kan tänka mig. <3 Tack världens bästa familj för den bästa presenten någonsin, det kan bli svårt att slå. Så trygg som jag känner mig på din rygg, har jag aldrig nånsin kännt mig förut. Speeden <3

Världens underbaraste 18årspresent

Publicerad 2010-07-07 23:26:18 i speeden <3,

Kunde min första dag som 18 år blivit bättre? Jag tror faktiskt inte det.
Jag måste få säga det direkt, för jag har fått den allra bästa födelsedagspresenten jag nånsin hade kunnat tänka mig: En häst. Underbara Speeden är nu min. Jag är hästägare. Försöker smaka på ordet men det känns fortfarande overkligt... Jag har världens underbaraste häst, och tack världens bästa familj!

Tack alla som kom förbi och firade mig idag, och alla ni andra för alla gratulationer (känns lite gammalmodigt att säga så men hur säger man annars liksom..
Försök att ha en likafin kväll som min dag har varit, alltså AMAZING!Sista dagen som omyndig

Publicerad 2010-07-06 18:57:30 i vardags,

Tjena folket. Imorgon blir jag myndig. Var mest det jag ville tala om, tiden går extremt fort. Idag blev en bra dag, sista dagen som omyndig kan man ju säga.
Så byebye, hörs när jag är såndär myndig då. FET KYSS.

Byte av domän

Publicerad 2010-07-05 22:51:02 i blandy,

Hallåjsan, jag är lite smålycklig den bloggnörd jag är, som har bytt domän till www.rothis.se istället för blogg.se. Kommer fortfarande fungera att gå in på den gamla såklart, men kommer la hänvisa till den nya. Den är lite ful och tråkig men det får den vara på sommaren. Cool tjej.

Nattliga äventyr i stallet

Publicerad 2010-07-05 00:29:42 i speeden <3,

När vi får denna hetta på sommaren får vi hästfolk vara lite onormala, eller om jag ska säga såhär: Göra det bästa för hästen. Alltså inte rida mitt på dagen eller när det är över typ 30 grader. Det ser jag nästan tillochmed som djurplågeri. Så jag kom nyss hem från stallet (runt 23.45 snåret). Världens bästa Anna och jag tog oss en sen-kvälls tur ut till Speeden och så höll jag lite lektion för henne! Då var det fortfarande varmt, men iallafall lite svalare...

När vi kom fram till stallet kommer det en bil i full fart och snackar om att en häst står lös uppe på stora vägen. "En jätteeestor brun häst med en såndär mössa typ" Då tror vi att det är Speeden så iväg i full fart och letar. Så småningom ser vi Neisti (en liten islandsfux) gå runt på terrängbanan alldeles vid vägen. Jag, iklädd i shorts & flipflop, kastar mig ut ur bilen och ska fånga in han. Det är klart man ställer upp för andra liksom för hade Speeden varit lös (speciellt vid en trafikerad väg en natt) så hade jag uppskattat om folk hjälpte till.

Något som jag inte brydde mig om speciellt mycket på vägen till hästen från bilen, var underlaget. Det var gräs blandat med brännnässlor upp till naveln på mig, vilket resulterade i ungefärliga brännskador upp över knänen och lite på låren.
Det svider inte lite kan jag tala om...

Så nu har jag smörjt på med både Bivax, ringblomssalva, mjölk & lök, för det ska tydligen göra irritationen lugnare.

När jag ändå är igång kan jag tala om att när jag och Pontus var och badade idag så fick vi sällskap av en snokjävel. DET var det äckligaste och fulaste jag nånsin sett i mitt liv. Olustiga jävel alltså. Jag är ändå på rätt bra humör alltså. Kanske har med att göra att jag har älsklingsspeeden och fyller 18 på onsdag.
Tack Pontus för en bra dag, och Anna för en bra kväll! PUSS

Eclipse

Publicerad 2010-07-03 21:49:28 i blandy,

Sjukt vilken värd film! Eclipse var sjukt mycket bättre än de två första twilight filmerna, se den om du inte redan har gjort det eller  tänkte göra det.

Här har ni trailern om det känns för jobbigt att söka eftert på tuben.

 

Svensk sommar

Publicerad 2010-07-03 17:30:52 i blandy,

Jag kan börja med en funderare, som ni gärna får svara på om ni förstår, för det gör inte jag..
Varför åker man utomlands från Sverige när det är sommar här? Utomhus är det just nu 30 grader i skuggan och rätt nära 40 grader i solen. Nej men det duger tydligen inte, så man drar iväg till typ Turkiet eller någe istället. Synd för dom. Det stör mig väl inget alls, utan det som stör mig är att de kommer hem och klagar sen istället. På kylan då såklart under vintern. Då tycker jag att man kanske kan åka utomlands då istället så man slipper höra det jävla gnället!

"I morse höll ett över 20 år gammalt köldrekord på att slås i Örebro. Under tidiga morgontimmar uppmättes minus 28,3 grader." Typ aftonbladet i Januari.

Jag tycker det är fränt att det kan vara så himla stora temperatursskillnader, upp till nästan 70 grader! och att det är så himla mycket snö är ju också svinkul. Men jag ska väl inte säga något, för då får man ju kommentaren "Hanna Roth, jag hoppas du fryser ihjäl i vinter!" Haha! Men lite kul var det allt att höra. Jaja, det var det jag hade att komma med idag. Jag hade väl kunnat gnälla jag med på hur varmt det är, men det passar inte in så bra här, och varför gnälla på något man inte kan ändra på?

Njut nu folk över det underbara väder vi kan få, annars kan ni väl typ tejpa munnen med silvertejp eller någe.
FET KYSS FRÅN MIG!

 

pannkakstårta @ elins house 

Chilli'n

Publicerad 2010-07-02 10:13:50 i vardags,

Jag vill börja jobba och tjäna pengar, jag är så uttråkad så jag gör massa saker.
Fast det är väl så det ska vara på sommaren.Igår fick bästis och hennes familj tillgång till deras nya hus.... Säger bara WOW!

Juli

Publicerad 2010-07-01 01:00:29 i vardags,

Tänk att det redan är Juli, vad sjukt fort tiden går. Om en vecka blir jag myndig. Ja tiden går för fort nästan. Jag har iallafall haft ett skitbra sommarlov hittils, och hoppas att resten blir lika bra. Eller bättre :)

Nu sitter jag och söker jobb, för jävlar vad jag ska ha ett jobb i höst!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela