hanna roth

live, love, laugh

Planer för helgen

Publicerad 2009-05-28 22:38:08 i vardags,

Helgen är redan fullspäckad, som vanligt dårå.

Fredag - Terminsredovisning i skolan, Robin kommer 14.00, Rida, Deed på kvällen.
Lördag - Jobba 10.30-18.00, vara med Robin, Rida om jag hinner...

Söndag - Jobba 10.30-18.00, Yeah festivalen -> Ape Rape Escape, Intohimo, Elefant och Blindside! Så gött :D

På torsdag får jag sommarlov! Bäst!



The proposal

Publicerad 2009-05-28 22:32:32 i vardags,



Hallo
Var iväg och såg denna film igår med anchi, det var förhandsvisning.
Jag gillade den, sjukt bra :) Både rolig, och ja, lite gråtig. Det var mys!

På väg hemifrån Martin i tisdags så fick jag värsta allergiattacken,
han hade haft i nötter i maten, stackarn han visste inte att jag var överkänslig.
Ja kul var det inte, har nästan aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Trodde seriöst jag skulle dö.
Iallafall ramla omkull på vägen hem. Åhfyfan.

Konditionstränade Majsan idag.
Imorgon kommer robin :DDDDDDDDDDD Äntligen! Var sjukt längesen jag träffade honom.
pussinussi!

Matte znillet

Publicerad 2009-05-26 20:53:39 i vardags,

Alltså är det jag som är bra eller!!! Jag blev tillslut godkänd i matten, shit vad lättad jag är.
Hade fem poäng från VG på nationella, super nöjd är jag.
Spanskan sög därimot, får ig tror jag. Synd, jag som slitit som en tok.

Är hos Martan nu, har gjort en photoshop bild, bjussar på den haha! (Skolarbete)




det är driv det där med globen. men de fattar ni väl :)

Var och red förut,
i spöregn, mys!
pussy

Hampa pro

Publicerad 2009-05-26 10:13:12 i fjordisar,



Inköpta, (de bruna) till hoppningen.
Inte världens snyggaste men vafan, billigt och bra, hoppas jag :)

Buffé och brännboll

Publicerad 2009-05-25 23:08:03 i vardags,

Hallåj. Fan vad mätt jag är. Ätit som en tooook, man tar ju för sig när man får gratis buffé och efterrätt haha! Sedan körde vi brännboll och lite sådär i stadsparken. Det var vi deed volontärer och deed personal, så mys alltså :) Så synd att jag inte har tiden att jobba där så mycket, men tyvärr måste man ju få in lite pengar i kassan också ibland.

Nu känns det som att det är hopptävlingar varje vecka, helt sjukt egentligen. Jag var så inne på dressyren och höll på att trimma om Maja till världens dressyrpålle, sen ba hoppsan hejsan det blev SM i hoppning, hehe vi byter gren, typ!

och jag är så lycklig, jocke hittade El camping platser så vi slipper äta okokade makaroner och gå runt med oladdade mobiler (och så anchi kan platta håret..... )

Jag är trötter, och har prov imorgon i typ sblock, något om riksdagen och regering och eu och lagar, och skit.
i dont care about the regering and riksday in sweden, not now.
puss!

Så var helgen slutt

Publicerad 2009-05-24 22:17:26 i fjordisar,

Tjena. Jag orkar typ inte skriva.
Uppdaterar lite bara.

Tävling anmäld 6 Juni i Viby, 80 och 90 cm (men bara clear rounder)
Då är Virre på bröllop så Terese ska skjutsa oss, Tack :)

Virre fick reda på idag att de som vann Precissions körningen till SM i fjord, ej kan vara med.
så Maja kommer tävla både körning och hoppning på SM, plus att jag funderar på Bruksridning, öppen klass.

Idag red jag med Linnea, skoj som vanligt. Slapp jobba, skönt.

Skola imorgon, orka!? Men bara en vanlig vecka kvar, sen looooov!
Sen är det bara 4 terminer kvar, sen, öh, vad gör man sen?
aja, det behöver jag inte tänka på nu, det är ju två år kvar.

Pussenhej

Tufftuff strejk

Publicerad 2009-05-24 00:46:46 i vardags,

Tjenixen. Sjukt trött. Men har haft en sjukt värd kväll, och dag för den delen med.

Planerna för idag var bruksridning och lite soft sådär med hästbajs osv.
10.30 ringer min chef och förklarar att de behöver mig som lokförare, så jag pallrar mig till Stora Holmen istället. Pengarpengar. Fint väder idag också! Så ingen bruksridning för detta år... Men vi får väl bygga upp en bana vid oss istället, eller någe så. Idag krånglade lill putte tåget massor. Det var lite jobbigt. Stannade flera gånger och hoppade även ur spåret en gång. Det var läskigt för tåget började hoppa. haha! Jaja, jag lär mig. Fast det var inte mitt fel, det var för att det hade regnat, okej, jag körde liiiiite för fort också... Körde iallafall 12 gånger idag, det känns i foten kan jag säga.. Hihi. Hoppas jag får ledigt imorgon, vill rida hela dagen :D

Jobbade fram till 17.20 då jag bara ville slänga mig i sängen och typ döö, men jag hade lovat Maria att komma och jobba på BTN (bring the noise), på kulturhuset. Segt som fan vare, typ emoskrikbajsband. VAD skulle man göra utan vännerna där liksom. Träffade massa vänner ikväll lite överallt, med Deed blev ju succe med scenen, typ minikonsert. Jessi, Bettan, Anchi, Sofi, Biffen, Lisa, Karro, Mio, osvosv. PUSS !

Mina gratis sms är slut... igen... Fråga inte... Jag vet inte hur jag lyckas.... ring mig eller någe ist. herå!


Bilder

Publicerad 2009-05-23 00:16:56 i tävlingar å sånt,

Goderkväller på er!
Kvällen med vänner var bra. Men jag har seriöst inte kunnat tänka på annat än SM... Nu blir det hårdträning. Jag får sluta tänka. Jag är inte rädd. Jag tycker det bara är kul... Det här ska gå bra alltså. Det MÅSTE gå bra! Eller ja, det menas med att jag ska överleva. hihi.

Hittade två bilder på mig och majsan på ÖLFF´s hemsida.





ÖLFF´s representanter för SM är iår :

Pressicion = Yrrol - K-G Andersson
Brukskörning = Yrrol - Eva-Lena Andersson
Dressyr = Mon-amie - Emma Delin
Hoppning = Tallemaja - Hanna Roth
Allrund = Yrrol - Eva-Lena Andersson

Gårdagens tävling

Publicerad 2009-05-22 16:45:40 i tävlingar å sånt,

Godmorgon :) Jag vaknade då för. typ 2 timmar sen.. strax innan 14. Någon var trött alltså. Martin och Ella kom förbi några timmar när jag kom hem. Vi töntade oss och spelade in massa filmer, men jag kommer knappt ihåg något för jag var så trött..
Nog om det, nu ska jag skriva allt om tävlingen. Jag är fortfarande helt chockad, men ska försöka ta allt från början.

Jag och Anchi sov i husvagnen, klockan ringde ganska exakt klockan 06.00 och jag gick upp och morgonfodrade, mockade, bytte hage på hästar, och sådär. Allt var ordnat sen kvällen innan med dusch av häst och packning och sådär så fanns inte så mycket mer än att finputsa och packa det sista innan vi åkte. och linda svansen såklart, såg typ ut som en snopp!

Vi kom fram till Viby först av alla, typ 08.30 eller någe sånt. Dressyren började 10.00. Kändes inte jätte bra inne på banan men vi fick 60,36 % (169 poäng) så jag är nöjd. Måste ju tävla på bett och det är ju ingen höjdare för någon av oss, Mig eller Maja alltså. Men det fungerar, rider alltid på Hackamore nu förutom dressyrtävlingar.

Nästa start var vid hoppningen. 70 cm skulle jag hoppa, med väst. Jag rider aldrig med väst så får värsta chocken så fort jag sätter på mig en. Den tryckte upp all mat i halsen på mig så jag red runt och hoppades på att inte spy typ. Ja, det blandat med nerver och peniccilin biverkningar. Ett tag var jag extremt nära på att bara stryka mig och skita i det. Men Maja tyckte det var så himla kul, och bockade lite på framhoppningen och var hur lycklig som helst. Vi har inte tävlat hoppning sen sep 07.. Så det var ett tag sen. Dock så hopptävlade Virre lite med henne förra våren, men det är fortfarande längesen. Jag var livrädd på framhoppningen och hoppade typ 60 cm. Linnea var med och tjatade på mig, tur det. Så himla bra att ha henne på en tävlingsplats. De var också duktiga, hon och Oden.

Iallafall så kom vi runt banan, plus omhoppningen med en extremt snäv sväng, ÄLSKART! Så himla kul att bara tokrida för att få bra tid, speciellt när det känns säkert. Maja hoppar ju det mesta, så fort vi inte kommer helt jävla fel såklart. Då hoppar jag själv istället.... 0+0 blev det, dvs dubbelnolla. och vann klassen! Kändes extremt bra.

Eftersom vi var igång och tyckte det var kul så fick jag för mig att jag skulle efteranmäla mig till 80 cm. Allt rullade på, gick svinbra! Utan några fel, tills sista hindret. Då jag rider mot helt fel hinder. Happ, där vart jag utesluten. Inte nöjd alls. Vad skulle jag göra nu? Tänkte jag typ. Om jag gjorde en omstart så skulle jag vara utom tävlan och inte kunna placera mig, så jag fick den sjuka idén. 90 cm? Varför inte? Bara 1 dm högre än 90 ju. Eller som Linnea sa, 100 mm.. Känns ju bättre liksom :p Jaja, jag startade först eftersom jag hade efteranmält mig.

In på banan. Startsignalen kom. Hoppade runt banan. Med ett nedslag på sista hinder. (Red dock rätt väg denna gång haha) När vi rev så kände jag mig väl både lättad och sur. För jag ville till omhoppningen, älskar det ju. Men jaja, var ändå väldigt väldigt väääldigt nöjd att vi hade kommit runt en 90 cm bana. För det var inte igår. Det var nog Hova tävlingen juli 2007. Jag och Linnea skrittade av Maja och Oden typ en halvtimma bort mot någon skog. Det var mys. 

När vi kom tillbaka säger Jocke : "Hanna, ska hälsa från Virre att du skapar bekymmer.." Jag fattade ingenting, trodde jag hade brutit mot reglerna i TR, eller något (TR är regelbok typ, som lagboken, hehe) Men nej, då förklarade dom att jag KANSKE hade vunnit. Jag fattade fortfarande ingenting, för dom sa inget! Men snart fick jag det klart för mig : Vinnaren var utom tävlan, för hon hade en vit häst (icke fjording) och den kan inte tävla Fjord sm. Så jag kom tvåa, men var kvalificerad till SM! Sm i Vaggeryd, 90 cm hoppning. Tror ni jag blev chockad eller. Virre var minst sagt lika chockad kan man säga. Jag hade ju 4 fel, jag trodde verkligen alla skulle satsa gärnet och bli felfria och tävla om tiden. Men icke sa nicke. De placerade efter mig hade typ 16 och 20 fel. Helt sjukt.

Jag vet fortfarande inte vad jag känner, klart att det är SJUKT kul och jag är astaggad. Men jag är ju lite hopprädd och tycker det är skitläskigt att hoppträna och sådär. Vore ju sämst att sumpa denna chans, och ge platsen till någon annan, men jag hade ju tänkt mig SM i dressyr liksom istället. Samtidigt tror jag det skulle gå ganska bra. Väl inne på banan går det faktiskt bra. Alla är nervösa så de nästan svimmar, så jag kommer inte vara ensam om det. och många kommer dit och vägrar ut sig. Det ska bli så jävla roligt alltså. Nu får hopprädslan bara försvinna, för jag och Maja ska tävla sm! Peppa oss! Puss på er!

Juste, ärevarvet i paddocken var sjukt rolig också! Fart och fläng is the shit.



Har inte världens tid till att lägga upp massa bilder nu, det kommer så småningom mot slutet av helgen. Stick it out!
Snart kommer bästi Helen och vi ska på restaurang, jessi fyller! Grattis sötis <3

SM nästa !!

Publicerad 2009-05-22 00:16:22 i tävlingar å sånt,

Jag vet inte hur jag ska börja. Men ja, vi gjorde det. Vi lyckades på något sätt alltså.. Haha. Det var inte direkt meningen att vi skulle kvalificera oss till SM iår i.... HOPPNING! Men det blev så. Taggad? Shit, har inte hunnit tänka alltså. Jag och Maja ska liksom representera och tävla för Örebro Läns fjordhäst förening på SM?
Ja det ska vi. Ojojoj. Lovar att berätta allt imorn. Nu har jag varit igång sedan 06.10 imorse, så jag är inte överdrivet pigg.

Men dagen har varit hur bra som helst!
Men jag är fortfarande chockad... SM i Vaggeryd 2009... Tallemaja teamet, here we come ;)



mitt hjärta <3 vad vore jag utan dig älskade majsan <3

Pigman Returns

Publicerad 2009-05-20 18:23:30 i vardags,

Bjussar snygg tröja bild.
Krampen snart, taggelitagga!



nu ska jag packa, sen stallet, hörs någon gång. pussy

Medeltiden

Publicerad 2009-05-20 08:04:36 i vardags,

Godmorgon. Jag börjar om tre timmar. Alla lektioner är apstressiga. Förstår inte hur lärarna kan lägga allt innan loven och betygen sätts. ALLT. Jag ska sätta mig i sängen och läsa om medeltiden, för har prov snart som jag skulle gjort för ca 2 månader sen, men då var jag sjuk. Snacka om höga förväntningar på mig....
Klockan var 07.30 när jag kollade hur varmt det var ute, 24 grader. Sjukt. Jag får sommarlov om 2 veckor och 1 dag. Sjukt. Jag har 6 vanliga skoldagar kvar. Sjukt. Sen är det sommarlov. Jobba jobba jobba. Pengar pengar. Bada sola bada. Rida rida rida. Ruuuuligt ju, vad ska du göra i sommar? :)

Ikväll sover jag nog hos Virre, tävling imorgon. Hopp och dressyr. Lycka till på oss.

helt sjukt vad jag vill ha en burk med jordgubbar
mums



puss!

Ballar av stål vafan

Publicerad 2009-05-18 21:56:16 i vardags,

Hej. Jag hinner inte säga så mycket. Nu börjar ballar av stål. Bästa programmet ja.
Har så himla mycket i skolan plus stall, tävling på tors.

Ha det bra, hörs igen när det är lite lugnare! Puss´n

Norges Nationaldag

Publicerad 2009-05-17 22:18:21 i fjordisar,

Hejsan. Grattis till Norge som vann ESC igår, och som dessutom har nationaldag idag. Älskade norge, och Alex ofc.

Drog vid ett med Sara, Nilla och Joel till öb, där dom köpte en studsmatta. haha, impuls? Får nog ta och åka dit snart och hoppa lite, var ett tag sen jag var där nu. puss på er! Sen åkte vi vidare, till emd, då träffade vi Anchi också. Det var väl bra. Dom körde dock bara fyra låtar, och sen vare signering. Pallade inte riktigt, hade inga pengar, så drog hemåt, sen till stallet. Red en sväng, och gosa me fölis såklart. Rotissötisen :) Gick sjukt bra att rida. Borde gå så bra varje gång alltså.

Nu skriver jag en uppsats om Twilight. Kul.
Ha nu roligare än vad jag har, och njut av bilderna :)







<3

Norsk gutt

Publicerad 2009-05-17 00:13:15 i vardags,

Åh vad lycklig jag är. Min söta gutt från Norge gick och vann esc. Jag ska fan dit nästa år alltså!
Sjukt bra låt. Sveriges sommar plåga 2009. Hahah :) Jag älskar norge punktslut. Natti!


Rotis och Twilight

Publicerad 2009-05-16 18:14:29 i vardags,

Tja där.
Har varit och hälsat på Rotis idag. OMG, sötaste ever! Åkte med Felle och Anchi. Han lär ha kännt sig osm en liten fotomodell idag alltså. Alla med kameror. Han är som en liten bulle, så himla go! Fast inte tjock. Okej bulle var dålig jämförelse... En blomma ! hahaha. Men kolla på han, man typ smälter sönder.



och gör inget fult och kopiera bilden föressten.

Nu sitter jag och pluggar. Ska skriva en analys på boken Twilight. Rätt så kul eftersomd et är en ruggigt bra bok, och film med för den delen. läs om du inte redan gjort. Har du inte någon aning alls om vad det är kanske? Gå in på anchis twilight blogg ! http://dazzled.blogg.se. Där hittar du mycket om allt som har med Twilight att göra :)

Ikväll är det esc. Hoppas Norge vinner. Island var också bra. Jag tror inte vi vinner men det går säkert bra. Vad tror du? Juste, imorgon ska jag se EMD, fyfan vad kul. Jag är nörd. Anchi och Sara med. Vi ska stå längst fram. puss!

Jag är som arla mjölk

Publicerad 2009-05-16 10:57:06 i vardags,

Mycket efterfrågad!

Det är hårt att leva just nu, även fast jag inte gör något alls. Det är typ det som är grejen.
ALLA frågar efter mig. Inte nog med att min chef nyss ringde och frågade om jag ville jobba på stora holmen idag, det vill jag hur gärna som helst och det vet hon! men det går ju inte. Då bryter det väl ut igen. Jag vill jobba :( Nästa helg iallafall! Då behöver dom mig för då ska det bli 27 grader. Kul :)

Ja som sagt, folk vet ju att jag är sjuk, men jag känner mig så jävla osocial. Vill ut i livet igen. Som en vanlig människa. Jag har inte varit ute i Örebro stad alive sen förra fredagen typ. När jag kom hem var jag ju ganska borta. Jag saknar mina vänner. Tur att jag haft Anchi iaf :) <3 Världens bästaste vän.

Nu ska jag sitta här en stund till. Sen blir det stallet, en timma typ. Hälsa på rotis :)
Puss

Roller coasters

Publicerad 2009-05-15 15:58:29 i vardags,

Mycket har man, och man oftast det man vill ha.
Men ibland så förlorar man saker, värdefulla sådana.

Man försöker täcka igen hålet som blir. Men det är inte alltid så lätt.
saknad!
r.i.p :(

             

           


 Idag mår jag sjukt mycket bättre. Vill ut i solen och hoppa. Typ hopprep. Jag vill sjunga, rida, cykla, leka, bada, sola, shoppa, äta glass ute (inne räcker inte). Hmm, kul för dom som inte känner mig, dom tror väl jag är en 9 åring eller något :) Men vår känslor. Jag vill känna mig social. Visst det är mysigt att ha lite tid för sig själv och sitta här i soffan men  att sitta inne i den här lilla buren framför en tvådelad platta och äta nudlar medans jag skriver om roller coasters och ditt och datt i en vecka, är uttråkande. (Eller okej, där lät jag mest depri, det är gott med nudlar, och det är kul att skriva om bergochdalbanor, mindre kul när jag tänker till eftersom det är ett skolarbete)

Kom till mig. Typ nu! 
Anledningar :
 1. Jag smittar inte mer
2. Jag har tråkigt
3. Du saknar mig
4. Jag saknar dig
5. Det är fredag !

Förövrigt så höll jag på att ta bort bloggen idag igen. Opepp. Design någon.
och nej jag tänker inte köpa någon av nån. PUSS.

Rotfast? Rotis!

Publicerad 2009-05-14 19:49:58 i fjordisar,

02.30 inatt kom denna lilla kille till världen !





Är det inte det sötaste ni sett? Sötaste sötaste sötisen!
Namn är inte helt fast, men det blir nog Rotfast ;) Virre och hennes namn alltså...
Rot... Den är ju typ döpt efter mig iallafall ! Så söt så jag dör.

och klart hon ska föla när jag är sjuk.... på lördag får jag åka ut iaf.. eller då SKA jag åka ut!
pluttis!
alltså, han kan ju kallas rotis? WIHOO :D

Lallalalala

Publicerad 2009-05-14 18:34:31 i vardags,

Så bra låt så jag dör.
Jag fyller sjunde juli på tal om 17 år.
Men det är ju ett tag kvar, party?

Biverkningar

Publicerad 2009-05-14 14:36:52 i vardags,

Jävla skit. Magen är knallröd och det kliar som as. Orkar inte. Ska ringa vårdcentralen nu. Råd ni vet. Antar att jag kanske får byta penicillin eller något. Jag har ju bara hunnit ta 2 stycken. Jag undrar hur det blir när jag har tagit 5 stycken då. Eller 10. Då är väl hela jag som en jordgubbe, med löss. Typ.

Fick ett brev nyss från kulturhuset, att jag fått ett jobb på 3 veckor. Drömsommarjobbet heter det, teater ska jag göra. Fan vad kul! Men var tvungen att ringa min chef på holmen och fråga om det var okej, eftersom jag har reserv jobb där. Men hon sa att det var så okej. Shit vad roligt alltså :) Två jobb med lön nu, och båda kommer bli bäst. Längtar längtar massor massor. Sommarlov.

Nu sitter jag här igen. Eller ja, det har jag ju gjort hela dagen. Ätit lite potatismos också. Mormor kom med det och plättar. Bästaste mormorn kan man säga. Lul.

Har ni inget att göra kan ni lyssna in låten "Woh oh woh oh oh (i know)" Med Her bright skies. Sjukt bra låt alltså. Var fjärde gången jag såg dom i söndags, men inte förns nu fattar jag hur bra dom är. Seximan. Natti.

We are what we´ve always been so gooo on
WOH OH WOH OH OH I KNOW WOH OH WOH OH OH I KNOW THAT YOU TRIED.



Parantes. The ark släpper snart nytt album. Spännande. Jag har ju trots allt varit största nörden.

Pencillin kur

Publicerad 2009-05-13 20:18:17 i vardags,

Godkväll. Fy fan vilken dag. Halsontet blev bara värre och värre så jag bad pappa ringa farbror doktorn. Jag fick en tid så jag och mamma åkte till jouren. Gjorde halsprov, och det visade positivt, alltså Streptokocker. Inte så jävla roligt alltså. Pencillin i 10 dagar, 3 gånger om dagen. Plus massa andra halstabletter och alvedon fåre bli. Det känns ungefär som att svälja rakblad och taggtråd, om jag får säga som en av pappas bröder sa när han hade skiten. Hoppas det vänder nu när jag börjat käka medicinen, och att jag slipper diarre eller svamp och skit, som man kan få eftersom medicinen är så himla stark.



Ha en bra dag, nu ska dessa jävla bakterier dö!!!!!!!!

Fjordhäst

Publicerad 2009-05-13 16:07:52 i fjordisar,

6 skäl till att Fjordhästen är MYCKET bättre än andra hästar:

1) Manen; Vem vill inte ha en häst som hänger med i modet? Fjordingen kan både ha lång man och tuppkam och dessutom tvåfärgad! Fjordingen har lätt finast man i stallet!

2) Storleken; Dom är inte så stora så fallhöjden är helt okej samtidigt som dom har muskler att bära en fullvuxen person. Dom lämpar sig alltså riktigt bra för höjdrädda ryttare (och naturligtvis även för de som inte är det)!

3) Färgen; Gör att de sticker ut från mängden både i hagen och på tävling. Man behöver inte bli en i mängden på en brun ponny. Det är också utmärkt vid en maskeradhoppning då man lätt kan matcha med sin egen kostym!

4) Psyket; Vem vill inte ha en häst som är lugn och stabil när den ska vara det och pigg & alert vid lämpliga situationer? Som dessutom inte ha någon "nedärvd benägenhet" att vara rädd för soptunnor, brevlådor och traktorer.

5) Användningsområdet; Man behöver inte ha flera hästar - fjordingen passar till allt! Hoppning, dressyr, gymkhana, distans...listan kan bli riktigt lång. Dessutom klarar den av att vara duktig på flera områden samtidigt.

6) Överlevnaden; Stark & robust, man har en kompis för en lång tid framåt, fjordingen kan leva i många år om den får vara frisk (till skillnad från en del andra hästraser). Den kan även överleva under sämre tider, med lite mat och hårda vindar.

Fortfarande inte övertygad om att fjordingen är bäst?
I så fall bör du nog provrida en!

Föl snart!?

Publicerad 2009-05-13 13:00:40 i fjordisar,

Tjena vad jag bloggar. Men vad har jag för val. Jag typ äter glass, bafucin, smsar, kollar mtv och är vid datorn. Världens bästa mormor kom förbi med massa glass och en tidning. Mumma! Glass är verkligen det enda som går ner utan att det gör så jävla ont.

Jag saknar stallet så himla mycket, har inte varit där sen i fredags. Snart kommer det föl! Jag hoppas det inte kommer något nu när jag är sjuk :( Då åker jag fanimej ut endå! Rova är ju typ större än globen nu.

Nästa torsdag är det tävling igen. Har dock ingen aning om vad jag ska vara med i för klasser. Jag är riktigt sugen på att hoppa men jag ska väl ta det lite lugnt ändå, så jag inte blir en fegis igen. 70 cm är ju 2 faser så det borde räcka. Annars får jag väl efteranmäla mig till någe mer. Dressyra ska jag med, LC:2 får räcka, jag har inte pluggat in någe annat program, om det inte blir LB:1. Vi får se. När jag är frisk ska jag rida till paddocken eller ridhuset och träna lite så får vi se hur det går. Sista anmälningsdagen är på måndag så det är ju ett tag kvar.
Uttagningen är så himla kul! Var med första gången 07, och hade då bästa tid och resultat i 70 cm, vann 80 cm, och kom 3a i 90 cm. (Tappade bort banan också.. haha) Inte för att det är så många som startar men ändå. Roligt som fan!

Puss

2x² - 4x - 6 = x² - 3x

Publicerad 2009-05-13 10:19:17 i vardags,

Åhhhh bästa morgonen nånsin dethär. Not. Steg upp innan tuppen och åkte iväg till skolan och gjorde matte nationella prov. Fy helvete. Så här ont har jag nog aldrig haft i halsen. Kan inte prata, svälja, äta, dricka, jag är svinhungrig. Jag har ont i hela nacken också. Feber har jag inte nu tror jag, tryckt i mig alvedon så. Fast det brukar inte hjälpa, jag är typ immun mot det eftersom det är det enda jag får käka för jag har astma också. Inga andra mediciner hjälper heller...
Provet gick rätt så bra, men min mattelärare är ju störd så han kommer säkert rätta orättvist. Nej godkänt ska jag ha, eller mer!

Jag har inget att säga. Jag vill vara frisk. Jag vill gå på lektionerna. Eller okej, jag vill vara frisk och ha sommarlov! Men det är väl för mycket att begära. Snart kommer mormor med glass tror jag, det är typ det enda som går ner, fast ont göre.

Ännu mer virus...

Publicerad 2009-05-12 08:17:41 i vardags,

Godmorgon. Har bara en sak att säga. Hade sett fram emot veckan efter sthlm faktiskt med ridning, skola å träffa vänner å allt det där. Plus dragkampen; skulle varit med på en uttagning inför krampen imorgon. Men den blir det inget alls med. För nu är jag hemma med världens halsont. Kan vara förra viruset som bröt ut igen, eller så har Anchi smittat mig, ja vad vet jag. Det spelar ju ingen roll. Jag vill mest bara var FRISK. Frisk som fan! (FSF hihi)

- Antingen så är det mascarans fel, fast ofta man får halsont av det? Men jag är ju allergisk. Har dock inte använt den någe sen i lördags.
- Eller så är det gamla viruset, men varför försvann det inte då?
- Så kanske det är en annan slags allergi av pollen eller något, för för en månad sen låg jag hemma i en vecka och mådde ruttet.

Vad vet jag.. jag kan inte sånt där. Mamma har tryckt i mig massa mediciner, men känns som att det inte blir nåt bättre alls. Jag saknar : Maja, de andra fjordsen, Virre och terese, och jocke såklart, alla fula katter där ute, Linnea och Oden (som jag skulle ridit med idag men så blir det ju inte.. ) Solen, Helen, Anchi, Min gamla friska hals, KID DOWN och sthlm, min klass och mina lärare (t.om!) Himla korv ruttna bajshög!

Nu ska jag gå och tycka jätte synd om mig själv. Herrå!

Kid down

Publicerad 2009-05-11 18:56:04 i vardags,



Jag älskar älskar älskar älskar älskar älskar älskar dom.
KOLLA NU
jag blir så lycklig av mina grabbs :)

Bästis med en bollnörd

Publicerad 2009-05-11 17:39:48 i vardags,

Nu hamnade jag här igen. Har faktiskt ingen ork att göra något alls. Anchi drog hem med ett tidigare tåg den nörden för att se Bajen - Ösk och jag väntar på mitt tåg som går om typ 3 timmar.. Heh! Idag var den sämsta dagen någonsin, trött, ont i halsen, dåligt väder, skabbig, inga ideér på vad man ska göra, och inga pengar. Men vi hade ju varandra.



Snyggingen till höger träffade vi på världens sämsta, dyraste och mest högljudda café.
Det är Rolf Skoglund från "Vi hade iallafall tur med vädret", han satt sig vid något bord brevid oss och läste tidningen. Smygfotade lite... Haha, lite coolt vare. Plus att vi såg Kevin Borg på Grönalund i lördags. Inte för att han är någon speciell person men ändå. Stackarn hade massa ungar efter sig. Fatta att inte kunna leva ett någelunda normalt liv.

Nu ska jag facebooka och prata lite med någon släkting här, sen packa ihop lite och äta. Puss!

Kvar i Sthlm

Publicerad 2009-05-11 11:17:43 i vardags,

Hejsan på er. Det var ett tag sen nu, för jag befinner mig i sthlm och har gjort det sen lördags morgonen. Har haft två toppen dagar med konsert och grönalund och massa annat, men idag blir nog lite segare, vi är trötta och fattiga kan man säga. Tåget hem går iallafall 20.07 så är hemma strax efter 22 men då blir det plugg som gäller. Medeltiden prov som jag skjutit på i 2 månader som jag ändå kommer få göra omprov på, jag suger.

Jag har också blivit allergiskt/överkänslig mot mascara, iallafall den jag har. På grönan i lördags blev mina knallröda bomber och det kliade som svamp, fy helvete. Då tog jag bort mascaran där i Pop expressen kön. och det var den värsta grejen jag nånsin åkt. Höll på att spy, runt runt runt. Då är fritt fall och insane mycket roligare. Jag är nörd. Pusshej snart blire stan. Jag ska köpa god tvål på lush. Eller ja, sån som luktar gott inte smakar gott :)

Imorgon smällere!

Publicerad 2009-05-08 16:11:30 i vardags,

Halladär
Var ett tag sen nu, men jaja, jag har ett litet liv utanför bloggen faktischt. Nu är Unni i Kreta, hej hej jag är absolut inte avis på henne, inte alls. Åh vad skönt. Men jag och Anchi ska ju iallafall till Sthlm imorgon, det är ju TYP samma sak. Jag är super taggad. Fast inte astaggad på regnet men hoppas på att det stämmer det som alla säger, att det ska bli finare väder imorgon. För imorn blire Grönan. Fast först ska vi komma dit också. Tåget brummar 08.08. Gäsp. Men kul skare vi, även fast det inte riktigt känns som om vi åker redan imorgon. Nu ska jag eh.. ut och rida i världens mysigaste spöregn. Tummen upp på det. Jag älskar regn. Ja visst, men i lagom mängd kanske. PUSS! Ha en bra helgisch.




jag på öland (?) för några år sen :)

Stockholm tagg

Publicerad 2009-05-06 12:16:02 i vardags,

Sitter här i skolan med Köpis. Vi borde väl jobba lite mer, men ibland orkar man bara inte. Paddlade kanot imorse med Ella och Vickan, fyfan. Det gick ju riktigt bra! Senaste gången vi padddlade (typ i höstas) så hade jag i Ella och Unni så förväntade mig lite hämnd, men det slapp jag. Hah :)

Nu taggar vi Stockholm för fulla muggar alltså. Vi drar på lördag! Helt sjukt fort har tiden gått, känns som det var nyss vi bestämde det alltså. Ska iallafall bli riktigt roligt. Grönan på lördag, konsert på söndag, och stan på måndagen.



Oj nu kom min lärare.
puss hej

Schli Schla

Publicerad 2009-05-03 21:08:55 i vardags,

Toppenhelg. Skönt med lite längre helger ibland alltså. Alla dagar har varit hur bäst som helst.
Förutom att jag vrickade höften på något konstigt sett igår kväll, och så fick jag tycka lite synd om mig själv faktiskt :(
Idag jobbade jag igen på Holmis, körde tåget hela dagen, och plockade lite skräp, krattade, och sånt där kul. Tiden går sjukt fort där och det är lättförtjänta pengar kan man säga. Wips så slutar man. Riktigt roligt att arbeta med barn, att göra dom glada. Det var det jag ville! och så lär jag mig växla och koppla tåg också.... hehe!

Har fått massa nya bilder till datorn, från både Anchi & Virre. så laddar upp några här.
Jag tänkte också tala om att vänta er inte mycket bloggande av mig i veckan, ligger lagom mycket efter i skolan, så känner att det går före. Plus att jag drar till Stockholm på lördag så vi sitter väl och planerar det, jag och Anchi :D
Ska bli sjukt kul, håll en tumme för oss att inte Insane fastnar när vi hänger där uppe, vore ju lagom våran tur alltså. Hoppas Robin Bobby tar sig tid och pengar och kommer ner också från Norrlandet.

puss!








Hanna goes Lilleputtetåget

Publicerad 2009-05-02 15:49:28 i vardags,

Toodiloo.
Idag har jag hunnit med mycket, och det är halva dagen kvar. Najs!
Steg upp strax efter 08.00 och började fixa iordning mig och allt dedär. 09.30 skulle jag befinna mig på stora holmen för att jobba för första gången där :)

Jag körde putte tåget 3 gånger och rodde båt 6 gånger, sopade även lite minigolfbanor och lärde mig smågrejer. Det gick iallafall super bra och jag typ längtar tills nästa gång. Lättförtjänta pengar kan man säga också.

Nu blir det gustavsvik med syster och bästis.
jag är solbränd btw. its summer! puss!

Finns det något bättre nu?

Publicerad 2009-05-02 00:35:17 i fjordisar,

Dagen.
Underbar.
Bäst.

Sov ut. Spenderade hela dagen i stallet med min bästa vän och världens underbaraste fyrbenta galningar.
Även massa andra goa vänner ute på landet.

Solen sken. Bränt mig.
Hoppat. Klättrat. Myst.
Bara varit.

Twilight.

Levt livet.
Jag älskar livet.

Hoffmaestro in our hearts

Publicerad 2009-05-01 12:16:07 i vardags,



Sån här rolig valborg har jag inte haft på länge. Vi behöver inte mer än en telefon och hoffmaestro så har vi roligare än roligast. Heleni, fyfan vilka år vi har framför oss, det här är bara början!

Stallet nu, bussen går om en kvart och jag sitter i pyamas. Äre jag som tajmar eller. PUSS!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela