hanna roth

live, love, laugh

Rasmus wow

Publicerad 2009-09-30 15:07:39 i vardags,

Hallelåja
nu har jag gratis sms... hahaha höll mig i typ 2 veckor, så jävla bra gjort! =)

Ikväll är det idol.. Som jag inte tittar på längre, fast Rasmus är med, så jag ska kolla ändå. hihi. han ska sjunga världens mest uttjatade låt "im yours", men vafan, den är ju bra! och han är söt.

Matteprov idag.. Gick väl, okej, men tänker jag så så får jag IG ofc. Så nej, det gick ingenting.



Nu är jag extremt bajsnödig så nu tänker jag inte blogga mer. Tjing


Blodprovs svar

Publicerad 2009-09-29 16:33:06 i vardags,

Hej jag heter Hanna, jag är 17 år och har såhär många allergier.

Kul liv.

Snygga läkaren från Karla ringde (riktigt synd att det inte var videosamtal, han är en riktig mumsbit!), iallafall så berättade han om svaren från blodprovet jag tog för typ en månad sen.

Som jag redan visste är jag extremt allergisktmot Jordnötter.
Mycket allergisk mot både hasselnötter och mandel (och nötter överhuvudtaget), men även allergisk mot bönor, fast det är ju ändå äckligt. Värst med sojabönor tydligen.

Sen snackade han om att det såg ut som att jag även var känslig för mjölk, äggvita och torsk.. Vilket jag aldrig kännt förut, men det kunde komma eller så blir det inget alls sa han. Äsch, bara tur om jag slipper vara allergisk mot det också.

Det var det roliga.
Stallet nu, pössen.

Räddad yes

Publicerad 2009-09-28 19:55:03 i vardags,

Jag skulle bara säga att jag är lycklig igen.
Endel människor är trots allt underbara och skänkor bort telefoner de ändå hade tänkt att slänga, så ja, nu har jag en utmärkt fungerande sony ericsson. En typ ljusblå, bäst! =) TACKTACKTACKTACK

att man kan vara så beroende... fy.. men hihi!

OMG hur ska jag klara mig

Publicerad 2009-09-28 18:26:28 i vardags,

säger bara såhär :



Jag känner mig ärligt talat... Handikappad utan den, helt jävla handikappad.

(den är alltså inlämnad för den var paj... och de hade inga lånetelefoner..)

Så ja, jag ska stå ut i en månad eller mer utan en telefon? Jamen goodluck. Har klarat mig 2 timmar än så länge iallafall, med undantag att jag smsat lite från mammas.
Det är väl skönt å så, men lite jobbigt, vafaan!

Någon som har en gammal rutten telefon? Bara det går att ringa/smsa på den så är jag nöjd!!!!!! PUSS vore guld. jag kommer döö.

Värdefull helg

Publicerad 2009-09-27 16:54:28 i vardags,

Tjena där.

Har vart en riktig grym helg! Toppenbra. PUSS på den alltså. Igår blev över förväntningarna, eller ja, satt några tuppar ibland och sådär, men kände mig helt slemmig i halsen delvis så blev lite skakig på rösten. Men sånt händer. Slänger upp lite filmer på youtube snart så ni får se, ni som inte orkade ta er dit. TACK, till er andra, var väl minst 80 pers där skulle jag tro iallafall, eller mer. 100? Jag vet inte.. Mycket folk var det iallafall.

Blev väldigt lyckat iallafall, jag är nöjd. Det var rooooooligt.

och så har jag gjort en till kul grej, alltså, jag är ännu mer nöjd över det nästan! - Igår innan vi drog till deed, hade jag tråkigt när jag väntade på jessi och mackan. Så jag fick för mig att jag skulle klippa mig. Fram med kökssaxen och klippaklippa, både luggen och lite på sidorna och sådär. Fyfan vad snyggt det blev. Det brukar alltid bli helt cepp och typ jättekort eller snett. Men jag är svinnöjd. Det var lite kul. Kanske ska byta linje till frisörlinjen..? Not. Estet in my heart.

Nu blire vokens snart.
Bjussar på några översnygga bilder. Lär ju komma fler, vem vet liksom.

   

Sista påminnelse....

Publicerad 2009-09-26 14:43:34 i vardags,

En sista påminnelse för ikväll.. : 20.00 på Deed, missa för tusan inte!

På tal om ingenting, jag har klippt mig själv, blev faktiskt rätt snyggt. Jag är nöjd. Försökte lägga in bilder men datan laggade.

Nu kastar Alice ut mig ur datarummet. Hon är lite sur.
Men hon är iallafall söt.

Saknad norrlänning

Publicerad 2009-09-25 23:35:23 i vardags,

Kände bara för ett saknar inlägg.

Väääääärldens bästa Norrläning, min mycket goda vän, min andra bästis (hurtöntigtdetänlåtersåärdetsåochkommerlltidattvaraså), min bror (skulle kunna varit), min älskade bästa snyggaste du! RobinGK puussspårej.

Vi lärde känna varandra genom Anchi, min bästa väns låtsas kusin, ehehehe, komplicerat jag vet, 2006 tror jag det var. Då var vi typ emo. Fula som satan (men det tyckte vi ju inte då förstås), kan bjussa på en assexig bild sen. Iallafall så har vi haft såna sjukt bra år tillsammans, jag svär, det skulle kunna vara min bror. Det pissiga är ju att han bor 50 mil ifrån Örebro, men då är det ju positivt att halva hans släkt bor här. Nu kommer han snart på höstlovet, och har inte träffat han sen Yeah festivalen (slutet av maj) helt sjuuuukt lång tid!

Så otroligt saaaknad kille detdär.

      



The Ugly Truth

Publicerad 2009-09-25 23:16:07 i kulturis,



Blev denna film förut. "The ugly truth", var faktiskt jättebra, men ganska förutsägbar, som alla andra "ungdomskomedier från amerika" jamen ni fattar. "Killen från början som verkar helt omöjligt att få, eller kanske som är ett absolut nono, han blir det tillslut iallafall blablbla. Handlar om sex och kärlek och sånt också. Men det var en typiskt Hanna film faktiskt. Se den du! =)

Här har du trailern, så snäll är jag idag.
(knas första 30 sekundrarna, spola förbi´t bara)

Bloggen in my heart

Publicerad 2009-09-25 17:06:01 i vardags,

Haha inlägg efter inlägg, såhär flitig har jag inte varit på sjukt länge.

Men jag tänkte bara slänga upp en bild. Vad tråkig jag är.



och jag är fortfarande sämst på att plugga, nån som vill skriva en novell åt mig, om en hemkonst?

Muzik Tipz

Publicerad 2009-09-25 17:04:29 i kulturis,

Tänkte var lite gullig och tipsa om lite bra ny musik nu, för jag är så himla bra.

Panic! At the disco har en ny singel som heter "New Perspective".
Sedan igår har jag nog lyssnat på den 50 gånger.

Paramores nya album kommer snart ut, fast jag har det redan på datorn för jag har en sån bra pappa =)
Det heter "Brand New Eyes", svinigt bra!

One Republic har en ny singel vid namn "All that right moves", den påminner sjukt mycket om Tatos låtar, lyssna själv så får du se. Den är brabra.

Sen måste jag påminna att lyssna på Pinks nya album "Funhouse", var ett tag sen den släpptes men ändå, sjukt bra låtar. Taggad inför att se henne ofc!


Nu kommer jag inte på någe mer, det var ju inte så mycket, hehe. Jag sitter och nördar Lily Allen - Fuck You Very Much, haha i like it.




Jag har flyttat över Idol till tumme ner listan, orkart bara inte. Överdrivet skit. Folk kan ju inte sjunga som tillochmed kommer med. Dom går vidare bara för att dom är snygga och smala, haha orka. Boooooooring. Så jag är inte den nörden som gjorde ALLT för att inte missa en enda program varenda jävla vardag längre :b. Känns rätt skönt faktiskt.

PUSSÅHEJ
kom gärna med dina fina åsikter, dom är kanske lika bra som mina, fast bara kanske.

Studiedag

Publicerad 2009-09-25 08:13:38 i vardags,

Godmårrn där i stugerna.

Idag har jag studiedag, så najz alltså. Fast har en liten anteckning på mobilen men grejer jag måste göra. Typ sååå boring för er men skriver det ändå. För jag är sån. I have to- Ta ut pengar, framkalla bilder, boka bion, skulle behöva städa lite. och sen klockan 12.45 blire rep med Jessi och Mackan, och ikväll bio med Elin! Ev deed efter det, är ju jam kväll ;)

Och cpjag som är uppe nu, när jag egentligen har sovmorgon. Pappa väckte mig. "Tja vill du ha två toast från mcd?" hahahah klart som fan jag skulle ha dom, och sen blev sen liiiite svårt att somna om.

Har inte hunnit vänja mig vid att jag inte har någon dator än riktigt.... det är konstigt. men jaja, blir nog bra =)

Blir kanske att slå sig ner och kolla på den här filmen också. Vi får la se.



pöss

Deed spelning!!!!!!!!!!

Publicerad 2009-09-24 21:05:36 i kulturis,

Alltså nu är jag taggad till TUSEN % !



KOMKOMKOMKOMKOMKOMKOM!

finns inget "kanske", du missar något helt otroligt om du sitter hemma och tjockar dig framför tvn.

PUSS /hanna 0 jessi

Coolt rån

Publicerad 2009-09-23 21:12:16 i blandy,

Hahahhaa, alltså, det är ju sjukt med rån å sådär.

Men det var ett rätt udda sätt alltså att råna pengar från.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5845293.ab



Var i Västberga, och var fan det ligger har jag ingen aning om. Jaja, idioterna var smarta och drog med sig en helikopter att lassa in pengarna ifrån, och sabbade för poliserna så de inte kunde komma efter dom. Bra tänkt! Men synd att några blivit gripna då.. Idioter =)

En dator fattigare...

Publicerad 2009-09-23 20:20:28 i vardags,

Det gick fort.. Som faan!

Nu har jag ingen dator längre.. Funderade på för några dagar sen om jag skulle sälja den, och det lyckades jag med fort. Så ja. Kände ändå att jag inte gillde datorn. =) Det blir nog bra, har ju familjedatorn.. hehe.

Idag har jag köpt bh:ar på Change, sjukt bra! Gick upp en storlek om någon ville veta, hehe. Tydligen många kvinnor som alltid väljer fel storlek. Bh:arna kostade tillsammans 940 kr (två st) men hade 50 % som tur var... haha!

Varit med Martin sen resten av dagen, mys! Puss

Nu fan lyckades jag

Publicerad 2009-09-22 21:00:54 i fjordisar,

I januari provade jag att longera Maja, men hon typ dampade loss så jag gav upp.

Idag tränade jag lite från backen (akademisk ridkonst kallas det, men vill inte påstå att vi är så duktiga..). Tränade öppna och sluta, framdelsvändningar, och halter och ryggning osv. Sen gick jag över till att longera på liten volt i både skritt och trav och det gick superbra! PUSS ALLTSÅ. Då blev jag glad, hon var superduktig. Fick peta till lite med spöt en gång på rumpan för att hon inte lyssnade, då körde hon iväg rumpan och bockade gärnet, sen var det inget mer med det, hahahahha.

Resan till stallet var ju inte överdrivet kul. Skoskav, bussen glömde stanna, cykeln ramlade över mig, cykla sen 4 km i motvind (kom fan ingenstans). Jag hatar cyklar ibland. Men det var så jobbigt så jag kan skriva upp det i konditionsdagboken.. hehe.

 

Dagens

Publicerad 2009-09-22 20:49:08 i vardags,

Dagens humör: lite seg i hjärnan, men typ rätt glad. som vanligt.
Dagens borde: duscha och plugga....orka.
Dagens frisyr: jag tycker det är äckligt och fett, men ja. hehe.
Dagens klädsel: leggings osv i skolan... ridkläder i stallet.
Dagens planer: jamen nu har ju hela dagen gått så har inga fler planer.
Dagens vill ha: pojkvän!
Dagens längtan: foderhäst!
Dagens beroende: mammas lingonpepparkaka....
Dagens tråkigaste: naturkunskap, supersize filmen.
Dagens person/-er: alla estetare foshooo!
Dagens irritation: när jag cyklade 4 km i motvind. kom fan ingenstans!
Dagens händelse: när jag lyckades longera maja utan att det blev kaos.
Dagens låt: får väl säga "living for the city" med stevie wonder (ensemblelåt)
Dagens vän: jessica johansson!
Dagens onyttiga: mammas bakverk då.. tog några bitar för mycket.
Dagens dryck: päronjuice. eller vad det nu heter.
Dagens middag: slängde i mig nån fisk eller vare va innan stallet.
Dagens bästa: ja vettefan.
Dagens sämsta: min sista bh gick sönder i stallet.
Dagens babe: heleni! puss



Jag och Heleni fick underhålla på mukon under massagen, haha var kul.
Här övar vi på gitarrläxan. Vi borde få turnera med Pink, eller typ Backstreet Boyz.

 


Heleni och jag alltså, du är grym bby!

Rubriker in my heart

Publicerad 2009-09-21 22:14:23 i vardags,

Seg dag.

Sblock - segt
Engelska - prov, som vanligt varje måndag.
Naturkunskap - bajs!!!

Sen mys ridtur med världens bästa vän! =) Det var värt. Red barbacka i skogen. Sen kom jag hem för några timmar sen, har typ hängt i sängen med mammas mobil. Jobbigt utan pengar/gratis sms på sin egna mobil vafan. Sen såg jag på CSI. Då var visst en snygg Pete Wentz med. mhmhmhmhmhmhmmh. Sexiiii.

 

han verkar ju som världens gooooaste människa!
puss

Stallet

Publicerad 2009-09-20 20:57:11 i fjordisar,

Ibland... undrar jag varför jag egentligen ska sluta i stallet.
Tex igår. Jag och Ella tog världens mysigaste ridtur på dryga 2 timmar, det var hur kul som helst. och då funderade jag hejvilt: Varför slutar jag egentligen? Jag älskar ju det här stället? Alla människor och hästarna.

Nu bara dagen efter känner jag: Fyfan vad skönt att få komma bort. Att få börja om på nytt igen, antingen ny medryttarhäst eller foderhäst. Eller en paus inför egen häst? Jag vet inte. Stämningen är så ruttet kass. Tycker jag iallafall. Men det går uppochner. Ibland känns det som en extra familj. Men inte nu.

Imorgon ska jag och Anchi ut och rida en sväng iallafall. Sen äre inte många gånger kvar.
Synd.
Snart säger jag:

Pink snart!!!

Publicerad 2009-09-20 13:56:52 i kulturis,

Astaggad för PINK 10 nov!



och sen är jag och ella inne på Backstreet Boys 4 dec.. Vore ju AWESOME!



Haha, haka på om du är sugen. P-p-p-party

Vore najs att gå på Paramore också 30 November.. Vi får se.


Veckoplanering

Publicerad 2009-09-20 13:21:01 i vardags,

Ny vecka och allt ..

Måndag - Gymma och Plugga
Tisdag - Rida med Felicia & Linnea
Onsdag - Jobbmässa på Conventum och Plugga
Torsdag - Slutar 16.30.. Gymma?
Fredag - Veeeet inteeeee
Lördag - Spela med Jessi på Deed 20.00
Söndag - Vokens på kvällen


Har alltså en ganska soft vecka så ska försöka gymma endel och komma ikapp i plugget =) Kan hända att jag rider istället för någon någon gång, så jag får rida lite mer.

Sitter och lyssnar på radio, hahh sånt liv. Not.
Vokens snart. Tjing

Softisch Lördag

Publicerad 2009-09-19 22:10:30 i vardags,

Gokväll vava. Skön dag.

Har hunnit med typ ja inte jätte mycket men ändå.
- Ridit med Ella (typ 2 timmar, asmys)
- Duschat
- Suttit vid datorn
- Deed

Jamen typ sårå.

Imorgon ska jag nog ta itu med plugget, sen halv 5 så äre vokens.
PUSS



heheheh min syster är söt

Sommar feelings lix

Publicerad 2009-09-18 21:42:33 i vardags,

Det känns redan som att det var jättelängesen sommar var här.

Men det var ju typ en månad sen.



Jag nästan saknar Rättvik.
Att bo i en trång liten stuga i typ Sveriges minsta håla.
För det är ju inte allt... Att det ska vara stort alltså, eller hur?
eller jo, det är ju så de flesta resonerar.

Lite sur blir jag på folk som envisas med att åka fram och tillbaka till alla dessa länder varenda himla sommar, är det inte Spanien så är det Italien, annars är det Thailand eller Turkiet. Jamen vafan.
Det är ni som släpat hit svininfluensan.

Det är faktiskt mysigt att bo i en liten stuga på en camping en vecka med sin familj, visst att Sveriges sommar suger ibland, men oftast är det riktigt varmt och gött på sommaren, så vafaan.

Men alla är vi olika.

Typ...Lost

Publicerad 2009-09-18 20:44:14 i vardags,

Jag glömde nämna, en total onödig grej.

Jag har inga pengar på min mobil, inga gratis sms.
Det är jobbigt. Jag känner mig inte hel.

och det värsta är att jag inte tänker ladda på förns 1 oktober.

Det är något jag kommit på bara.
Hehe, puss nu tänker jag fejsbukka.

Stallet

Publicerad 2009-09-18 20:39:45 i fjordisar,

Tjänna där.
Åkte till stallet efter skolan. Meningen var att min kära vän Elvis skulle med ut men hon lyckades att ta rätt buss åt FEL håll (jag vet inte hur man lyckas) så hon hängde aldrig med.. Grejen var att vi skulle ta oss till Eurostop för att Virre skulle handla där, och jag hade inte pengar på mobilen och Elvis hade inte något batteri på mobilen. Åh du, det blir långt ifrån smidigt. Jaja, hon får hänga med ut någon annan gång =)

Så jag fick två hästar att rida idag. Red först en Rova. Var på lagom udda humör idag, stod ett jätteläskigt monster utanför hagen som jag red i (en halmbal).. Jamen fjordingar är knäppa. Annars var hon dömysig. Lite stel i höger sidan men tillslut gick hon jättefint! Då blev jag nöjd. Hon skrittas ju bara för hon har stått så länge å blablablababla sånt tråkigt men det blev kul ändå med skänkelvikningar och framdelsvändningar.

Bara Maja kvar sen då. Hon märkte också ett spöke i stallet, pluttan då! (var en dörr som smälldes så hon hoppade till så en hink flög upp och ojojoj) Gick väl sådär i början att rida, svinstel och vi bara bråkade med varandra. Men sen gick det sketabra! Övade mycket dressyrmojjs, halt-trav-halt-trav-halt-backning-skritt osv.
och sen på slutet lite såhär, skritt-galopp-skritt-galopp-halt-backning-skritt-galopp osv.
Var super kul och det var lite jobbigt sådär =)

Red såklart barbacka på båda två, känns mycket bättre.
Sen åkte jag hem.
Imorgon ska jag ut igen och rida båda, men hoppas jag får med mig någon.
PUSS!
bjussar bild på snyggingen majsan.


Kommer sakna dig bby nu när jag slutar.. :(<3

Spelning på Café Deed

Publicerad 2009-09-17 09:07:18 i kulturis,



Vet att jag redan bloggat om det här,
men det är ett måste att du befinner dig på Café Deed nästa lördag!

Alltså den 26 September, klockan 20.00

Då kommer Jag och Jessi köra lite låtar, och mackan med förstås ;)
Be there!


Ruttet eller inte

Publicerad 2009-09-17 08:14:36 i vardags,

Bajs, blir hemma idag också. Fast lite skönt är det.
Nyss ätit nybakat bröd. Snorer rinner tjoho.
Såg fram emot teater lektionen idag men icke sa nicke,
blir hemma såklart, men det kan ju vara kul det med.

Sticker iallafall iväg senare och gör Afrika provet,
sen ikväll så är det Kurs på Deed för volontärer.

En sak till. Peppet ville inte ha mig.
Men jag var tydligen bland de bästa..... ja så brukar det låta.

Äsch, dom får skylla sig själva, dom kommer väl på,
att dom inte klarar sig utan en sån som jag =)

Peppet

Publicerad 2009-09-16 17:17:31 i vardags,

Igår sökte jag till peppet.
Det var en upplevelse. Men det är ju sån jag är.
Hoppas att jag kommer in nu då. Håll tummen/tummarna för mig.

Igår och i förrgår hade jag också ont i halsen.
Nu är jag snorig. Det suger att vara förkyld.

Imorgon har jag Afrika prov.

Det är inte lätt att plugga när man inte orkar.
Nu ska jag försöka plugga ändå.
Afrika kan ju vara intressant.............

Giraffer är ju fina iallafall.
Jag har lärt mig att Afrikanska elefanter är tjuriga och större än andra elefanter.

Kallblod

Publicerad 2009-09-14 20:57:52 i horsie,

Alltså ååååååååååh, sitter och kollar annonser på hästar.
Min drömhäst är fortfarande Dante.. Men han får jag ju inte, så sitter och söker efter Nordsvenska valacker som är till salu. Hittar såna vackra kusar alltså. Men vet inte än om jag skulle orka med det, så sjukt mycket jobb. Men samtidigt, jag är ju beredd att lägga ner den tiden och pengarna på en häst.

Jag vet inteeee. Men åh.
Visst är dom vackra? och söta.. hehe

 

funderar på att kolla runt efter efter i örebro och lite utanför, bara för att... blir det kärlek vid första ögonkastet så ja... då vet jag inte.

Lämplighetstest

Publicerad 2009-09-14 20:23:00 i vardags,

Japp, som det låter, har nyss gjort lämplighetstest inför Lumpen, eller ja, mönstringen. Men är ganska säker på att de inte vill ha mej för jag har sån astma... Tråkigt värre, för vore fan roligt =) Har suttit en stund om pratat med min gode vän Emma (hon tävlade också fjord-sm, påtal om något), hon har gjort lumpen, så det blev frågestund typ.

Jag kan drömma vidare.. Men gör man lumpen har man ju ännu fler månader på sig att bestämma vad man ska göra sen i livet.

Efter skolan drog jag till gustavsvik till mitt älskade löpband. Gick i raskt tempo 2 km och sprang i 1 km, på 6 minuter. Bra för att vara mig.. Utan att få plågande astma dessutom! P-P-P-PARTEY!

Jag borde kanske plugga.. men orka.. Jag har ont i halsen, det suger sn-ppkaka!
nu ska jag göra något annat.

Torvald in my heart

Publicerad 2009-09-13 21:35:30 i tävlingar å sånt,

Naw, pluttitutten har flyttat hemifrån ='(

Var några stockholmare och provred och sådär idag, de tyckte om han lika mycket som vi.
Så lille pojken har blivit stor nu och har flyttat låååångt bort från familjen och alla de andra, bara på prov, men går det bra så köper de han på riktigt.

Sa hejdå till honom förut. Han typ tycker om att gosa så han var mer i mitt knä än utanför. PUSS!

   



Emotjejen typ. Haha sött.
(Tuva på den bilden högst upp till höger, tog lite fel på häst hehihihahahöhö)


Tävlade ju idag också, hehe... Var väl typ nöjd, tills Virre red samma runda på samma häst, och kom 3a (jag kom 10a). Bajs på att jag är en dålig förlorare. Uschochfy. Linnea kom 7a och Lena 11, och blablabla.

Jag kom inte sist iallafall, och det var den bästa tävlingen hittils för mig och Maja, typ 220 straffpoäng mindre denna gång.

Kolla in backningen, den var inte härlig, men vi klarade den! (typ)

Nils Holgerssons Återträff

Publicerad 2009-09-13 21:19:47 i vardags,

Hallelåja.
Men precis som rubriken lyder, igår hade Nils Holgersson människorna (de som hade teater ute i fjugesta i somras) återträff på City konferanscenter. Jag, Miriam, Ella, Emelie och linnea skulle underhålla dom med teater och lite låtar.

Det var sjuuuuukt lyckat! Jag är svin nöjd, de andra också =)
Fick en jädra bra respons från publiken, mat och 200 kr på SF bio! Så himla värt, skulle lätt göra om det om jag fick! puss påt

Härkommerlitebilderellerkanskebaratvå!

 

Sommmmmmmmar

Publicerad 2009-09-11 18:16:05 i vardags,

Gah, saknar värmen.
Saknar att vara solbränd på ryggen.
Saknar att bada i för kallt väder.
Saknar allt det där.

Saknar tillochmed att rida ut i bikini och shorts och flipflop,
bland alla insekter.





Nejmen vadå nu har vi en lång och härlig och kall vinter framför oss.
Jag som bara kan åka pulka.

Nervösa killar?

Publicerad 2009-09-10 22:17:28 i blandy,

Hahahahaha idol igår, sjukt kul!
Hade det inte varit för guitarhero gitarren så kanske... kanske att jag hade gått på det.



Sjukt bra skådespelare =)

Medicin murder

Publicerad 2009-09-10 18:53:42 i vardags,

Usch. Känns som om jag bara lassar på mig mediciner. Fast dom är ju inte onödiga, dom är ju livsviktiga för mig.

Idag hämtade jag ut 2 mediciner för 158 kronor, istället för 658 kr typ. (Högkonstadsskydd eller vad det heter). Var ju på vårdcentralen imorse och gjorde blodprov för allergier osv. Är man nötallergiker kan man även ha korsallergiet och vara allergiskt mot mycket annat. Typ gräs och bönor. Låter skumt men jo. Jag är ju överkänslig mot mascara och ull. Kanske har något med det att göra. Vad vet jag.

2 av medicinerna var allergimediciner, en spruta/penna som jag måste ha med mig vart jag än går, och massa tabletter. Den sista medicinen var en mildare astmamedicin, bricanyl, som jag kan ha och kombinera med den starka astmamedicinen jag har, symbicort. Blir kul sen om några år när jag ska betala den själv.. Den är inte billig alltså..

Utöver det så äter jag Cerazette, p-piller, mot mensverk. Dom är underbara, men funderar på att sluta eftersom det är så mycket annat nu, och det är ju inte direkt nyttigt, men trivs ändå med dom. Jag skaffade ju dom när jag hade pojkvän, det var lite meningen så, men sen vart det ju inget med det men fortsatte ändå.

Plus att jag tar lite blandat oregelbundet sådär, magmedicinen Gaviscon, mot illamående/halsbränna och sura uppstötningar.

Fyfaan alltså.
Jajuste glömde ej grej, mitt tinitus har gått igång på riktigt nu igen också. Hatart. I flera dygn har det tjutit i vänster örat exakt hela tiden. Frustrerande.



Btw, läkaren var sjukt snygg, tom min mamma tyckte att jag skulle lägga in en stöt på han. Mumsie.
Kanske ska leta upp han på facebook? hehe..

Jaja var en god currykyckling baugette förut på stan med världens bästa Saris! =)
borde kanske plugga nu... eller bada. ja bada ska jag göra. PUSS

Ny medryttarhäst?

Publicerad 2009-09-09 19:50:31 i horsie,

Idag har vi tränat på teatern.
Fräscht att jag fortfarnade sitter i mina idrottskläder, haha aja.
Nu har jag och Ella lagt ut annons om medryttarhäst. Meningen nu är att hitta ett stall som är lite närmare och då en större häst. Vi får se vad det blir.

Jag har anmält mig till tävlingen i Viby den 17e oktober, LC:2, 70 och 90 cm.
Det blir nog great, måste hoppträna lite snart. Hihi

PUSS


hehe ella och min grimma är så söta

Död blogg

Publicerad 2009-09-08 20:19:50 i vardags,

Orkar inte blogga mycket nu, har tappat suget.
Har kanske andra saker för mej =)

Men en liten uppdatering, mycket i skolan, konditionstränade med maja idag (hästen), idol börjar idag & jag och några vänner ska vara teater underhållning på lördag.

Jag nås på mobilen, eller på gatan jag bor på.
pussåhej

Smakprov

Publicerad 2009-09-06 20:13:35 i vardags,

Ett litet smakprov från filmen

en hannaroth med gräddfil i hela fejjan (plus en del av håret)



Jomen nej svar på din fråga: det luktade inte så jätte gott =D

Vokens förut föressten, var great!
kommer bli svinkul.

Tiden swoush typ

Publicerad 2009-09-06 20:11:22 i fjordisar,

Jamen visste inte riktigt hur jag skulle förklara
kanske typ... Swish?

Det jag ska komma fram till att, är att tiden går så sjukt fort nu.
På tisdag ska jag rida, sen om jag hinner på lördag, och på söndag är det DM i bruksridning (kvinnersta)
plus att det bara är en månad kvar till jag slutar.
eller ja, en månad och en vecka typ,
för den 17e oktober är det ju KM.

Jag saknar majsan, har inte varit där sen i onsdags.
pussan!





Färdig inspelad film

Publicerad 2009-09-06 07:57:20 i kulturis,

Sisådär! Två inatt blev vi klara med filmen... Men det var en lång väg dit..

09.00 igår morse (lördag morgonen) fick vi ett sms där följande stod med:
Tema
3 Föremål
3 platser


Vi satt och spånade och kom på idéer ungefär i 3 timmar. Sen insåg v i att det aldrig skulle gå med dom idéerna. Till slut gav vi typ upp, kastade oss i sängen och ville bara dö. Gick iväg och åt. Men gjorde ett allra sista försök; Vi ringe våran sblocks lärare, Meg, som hjälpte oss ur hela situationen så vi kom igång. Världens bästa MEG!

Avslöjar inte än vad filmen handlar om, mer än att jag är huvudrollen, Emelie Ella och Unni är tre tjejer och Martinv är kille. Haha logiskt. Vi har iallafall slitit för att få ihop de här scenerna bra, eller ja, det mesta utav  regieringen har Martin gjort.. Han är bäst på det. Jag har iallafall haft gräddfil i hela ansiktet plus en del av håret. Jag har också låtsas spytt ut grahamsmjöl med efter att ha snurrat på en lekparkssnurra. Det var jobbigt..

Men vad gör man inte för att få en sjukt bra film.
Kom till ROXY idag 11.00, då visar alla resultaten!!!
Vi räknar med dig då.

Vi lägger nog upp våran film på youtube snart också. Pussinussiiii
/MEH (Martin Ella och Hanna)

Prinsessa

Publicerad 2009-09-03 20:13:04 i kulturis,

Var nyss med mamma på bio och såg "Prinsessa". Den var riktigt bra!
Läs här:

"I en hopplös småstad någonstans i Sverige bor Maja, 18 år. Hennes högsta och enda dröm är att bli skådespelare. Hon vill stå i centrum - att alla ska se HENNE, se den vackra människa hon är inuti. Det är bara lite svårt att se. Maja är kraftigt överviktig, klumpig och helt utan social kompetens.

Vi får följa Maja och hennes kamp att förverkliga sina drömmar under sista terminen på gymnasiet. Det är en komisk skildring med tragiska inslag, om fördomarna man möts av när man har "fel" utseende, om att hitta den styrka och självkänsla som behövs för att verkligen lyckas och slutligen stå i centrum - men då på sina egna villkor.

För manus och regi står Teresa Fabik (född 1976), som debuterade med "Hip Hip Hora" år 2004"

Var jätte kul att se den här filmen, för jag själv sökte till den förra våren, kom ju inte med men ändå =) Kul att se den. Jag rekommenderar er att se den. Finns gratis förhandsvisningsbiljetter nu till ikväll. Jag är cp så tänker gå igen med andra, Anchi Martin Fanny & Ucifer. Ha en bra kväll. Pussi


Långritt

Publicerad 2009-09-02 21:20:50 i fjordisar,

Hallåj.
Dagen började med att jag försov mig, vaknade 25 minuter innan vi skulle börja. Och min cykel var på skolan. Lycka till, tänkte jag, men kunde ta mammas cykel, så kom bara typ 2 minuter försent. Dock så hann jag inte cykla (duscha ska det stå), så har väl inte varit den fräschaste idag skulle jag tro..

Efter skolan sen fick jag cykla hem med 2 cyklar, det var ju också roligt =) eller inte.

Sen åkte jag till stallet och tog världens längsta ridtur, var väl inte direkt meningen men så blev det. Vi red igenom hela vintrosa (under tunneln under E18) och strax innan banvallen vid latorp svängde vi så vi kom ner tillbaka mot E18 och red över en stor bro. Det var hur mysigt som helst. Var jag och majsan och linnea och oden såklart <3 Vi var ute 3 timmar så nu har jag rätt ont i rumpan och ryggen, blev ju en heldel skritt i Vintrosa, tråkiga asfalt.

här kommer lite meganödvändiga bilder iaf.
jag och linnea ska rida långt snart igen, men då blire hela vägen till latorp, så startar vi lite tidigare kanske =)

       

Vokalensemblen!

Publicerad 2009-09-01 20:44:41 i vardags,

WIHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
IM IN!

Efter lunch läste jag på lappen att jag INTE kommit in.
Jag grät flera timmar. Bläuuuhuhuhuhuuh.
Unni kom ju in. Jag hade tillochmed fått förhoppningar.

Sedan när jag är i stallet. Deprimerad och bajs.
Så får jag ett sms. ÅHHH KOMMER ALDRIG RADERA DET SMSET.

"Hej Hanna, klart du ska vara med! Förlåt för mitt dumma beteende! Du är varmt välkommen.
Man ska vara rädd om entusiasterna! /B"

Här hade jag väl tackat gud om jag var kristen, men nu är jag inte det.
Så jag tackar .. öhm.. mamma, pappa, min katt, min syster, alla vänner, och älskade BJÖRN!

Kommer bli fettfettfett det härä, helt bajsbra. Schweiz i vår också! =D Jag är lycklig!



typ såhäääääääääääääääär lycklig som när jag var liten!

UNNI MIN PARHÄST NU MÅSTE VI FIRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

han tillochmed kramade mig och kallade mig gumman...
"jag ska fundera ett tag till, jag kanske tänkt fel.."

Det hade han! FYFAN VAD SKÖNT!!! =DDDDDDDD

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela